incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Mi-e un somn de mor, nu's ce am, cred ca ma bag la o cafea... La mine nimic nou sub soare, am tinut doar vegetale si cantarul s-a dus in sus, de zau nu's ce sa mai fac. Maine am petrecere mare, asa ca ma voi abtine cu greu de la cele interzise .
Fetelor care ati slabit, felicitari! Eu fac ce fac si tot la 58 ajung !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Lasati conversatia pe linga!N-ati auzit?Pina pe 15 mai -3kg.Hai sa incercam!Vreti?
Pe 30 mai il duc pe rares la Disney.
Poate slabesc pe acolo ,daca nu maninc.Teoretic as putea, ca n-am decit micul dejun inclus,dar ma omoara rares cu mincatul lui,doar 2 linguri si sa dau o gramada de euro si sa nu maninc este peste puterea mea de abtinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Eu ma bag....pana pe 15 mai cu 3 kg mai putine

eu am fost la disney in 2008,a fost foarte frumos.......si am promis k vom reveni cand o sa fie copilul in clasa I

Laura ...felicitari....ai sa arati foarte bine la nunta .

Viitoare

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

dulcetica, ma bag si eu, normal! Hai ca asa, cu galerie de la voi, poate chiar reusesc

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

O amica a slabit saptamina trecuta 2,5 kg ,cu mers la sala de 4 ori si dieta.Stiu ca e mult ,brusc si probabil nu va mai slabi atit de acum inainte,dar ideea e ca daca ne-am tine si noi de treaba ,am vedea niste efecte.
Ieri am fost la restaurant:o salata greceasca enorma si piept de pui la gratar.Per total mi-a daunat cantitatea,ca era pacat sa las salata aia in farfurie si carnita aia la gratar.Sa arunci mincarea e un gest antisocial.Deviza nostra: comandati putin ,goliti frigiderul ,mincati putin si des.Azi o sa trec pe salate ,din cauza asta si traiesc cu speranta sa am 55 kg, pe 15 mai.N-am mai avut atit din primul trimestru de sarcina.Ma apuca nostalgia...Cred ca as putea slabi ,daca as avea 5 copii,dar de unde mai fac rost de 4?
Hai,aveti grija ce mincati ca ma enervati cind nu sinteti stimulative ,ca si eu sint delasatoare.Inchideti frigiderul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pentru ca stau groaznic de mult pe scaun si nu fac miscare, am reusit sa dau jos 1 kg saptamana asta mancand doar fructe. Intr-o zi am mancat un pic de spagheti, ca haleau toti cu pofta si nu m-am putut abtine . in rest: mere, portocale, grapefruit, kiwi. Si ceai antiadipos (2-3 cani pe zi). Imi dau seama ca daca nu ma apuc si de ceva sport, o sa imi fie tot mai greu spre imposibil sa mai scad.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Da si in plus nu cred ca e bine sa reduci numarul caloriilor atit de mult ,pentru ca scade metabolismul,se obisnuieste organismul si incepe sa depuna .In plus nu poti minca toata viata numai fructe.
Eu nu pot sa fac sport , pentru ca nu ma simt bine si chiar daca as fi un pic mai bine,de felul meu sint foarte statica.Macar daca m-as plimba o ora pe zi...Afara picura ,sint nori si e foarte intunecat.Efectiv nu ma atrage sa ies.Rares e racit si il tin in casa,deci miscare zero.Si o plimbare prin magazine e mai buna decit nimic.Macar stau departe de ciugulit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

Salutare..sunt noua in comunitate DC...dar o veterana a curelor si dietelor..pentru ca mai dintodeuna am avut un mic surplus de greutate
Singura dieta care m-a ajutat sa slabesc intr-adevar este cura cu struguri pe care am tinut-o dupa Craciun si dupa care am pierdut 9 kg in 2 sapt,si de atunci nu am mai pus un gram pe mine desi intre timp am ramas si insarcinata!
dieta consta in consumul de struguri (albi,negri,rose-care iti plac..sau combinati) pe parcursul intregii zile si 2 l de apa.Eu am mancat si cereale cu lapte dimineata pe langa strugurii din timpul zilei.si am slabit 9 kg,pielea are un aspect mai luminos...poate si din cauza ca am renuntat si la fumat,nu am avut senzatie de foame..nu mi-a fost rau..e cura ideala in opinia mea,pt organismul meu!
M-as bucura sa va fie si voua de folos!

+ 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Intru si eu la 3 kg pana pe 15 mai. Cred ca trebuie sa-l consider ca un examen, ca acolo n-am ratat niciodata.

La aerobic merg 2 ore/sapt + de 2 ori/sapt curs de dans inca 3 ore.
Imi propun sa folosesc si echipamentul sportiv din casa.

Dar ce fac cu mancarea? Hm...cred ca fac o aprovizionare maine cu iaurt, piept de pui si salate. TREBUIE sa mearga!

Si sa vin la raport zilnic, ca de rusine sa ma abtin...

Spor si vointa pentru toate!

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Avand in vedere ca mai sunt trei saptamani pana pe 15 mai, ma bag si eu la -3kg.
Ca mai mult de 1 kg pe sapt la mine nu se duce si cred ca e si suficient.

Spor !!!

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput