incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Eu de luni incoace mananc la serviciu cate trei mere si un pachetel de rondele de grau sau orez expandat. Iar seara ce apuc, alata de linte, supa de legume, orez brun cu suc de rosii. Pe azi am orez brun gata fiert, cred ca il combin cu niste porumb fiert si am terminat pe azi. Pana vineri dimineata nu ma cantaresc, sa vad daca se cunoaste ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

La mine a inceput sa coboare,neesential la cit ar trebui,dar mai bine decit deloc.
Dimineata am mincat un iaurt si acum 2 mere.Eu nu tin incontinuare nici o dieta,dar daca vad ca pina vineri nu fac nimic, poate schimb si eu tactica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Nici eu nu tin nici o dieta, dar mananc mai putin, dupa ora 5 incerc nimic (mai scap la o turta dulce, dar rezonabil).

Am 63,8kg, sper sa ajung la 63 asa fara efort, apoi ma apuc de ceva disociat sau poate salate cu pui la servici.

Azi am mancat o punga de rondele chio, 1 portocala, 1 bana, o chifla graham cu o branza fagaras si o inghetata.

Incerc putin, des si nimic dupa ora 17.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Slaba miscare pe aici!

Eu aseara m-am prostit si am mancat dulciuri, azi dimineata evident ca aveam 64,3 kg. Am ajuns la servici cu restul de dulciuri dupa mine si m-a convins maica-mea (mare femeie ) sa le las naibii si sa ma apuc de regim. Am incercat sa ma sustrag ca azi deja am mancat un iaurt si un covrig, dar m-a convins sa tin zi de lactate.

M-am aprovizionat cu 2 branze fagaras si un iaurt si da-i bataie

mama lor de kilograme!

PS: Azi sper sa-mi fac abonament la masaj anticelu, 5 sedinte de cate 25 minute (in pauza de masa numa bine, ca-i ft aproape)

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Raportez : 59 kg! Mi-am atins targetul pt azi. Sper sa mai reusesc 2 kg cel putin pana in 15 mai , cand o sa fiu nasa de cununie la o nunta maaare, unde mireasa si cealalata nasa (o sa fim 2 perechi de nasi) sunt innalte si slabe.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Laura felicitari!

Eu am esuat...deci 0.4 kg in plus...dau vina pe perioada nepotrivita din luna...si un pic de deprimare. Am incercat disociatul dar nu reusesc sa tin...oricum mananc mai putin dar inca nu am rezultate.

Dar perseverez.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am dat cu greu 1kg jos.Bun si atit,insa nici eu nu ma las ,eventual ma duc la nunta Laurei,pina pe 15 mai dau jos 3 kg.Sa traiasca nasa mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Buna fetelor !
ma bucur sa vad ca aveti rezultate,
si la mine sunt si ma bucur ca se duce incetisor asa, ca asa e cel mai sanatos.
Raportez si eu 57,4 kg. Aseara am mancat si eu cate doua feliute din cozonac cu mac si cu nuca...dar la mine dieta nu e foarte stricta, ca daca imi propun ceva strict cedez repede.

Ar fi trebuit sa ma cantaresc abia luni, dar azi dim nu m-am putut abtine

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Eu am dat cu greu 1kg jos.Bun si atit,insa nici eu nu ma las ,eventual ma duc la nunta Laurei,pina pe 15 mai dau jos 3 kg.Sa traiasca nasa mare!

dulcetica

Multumesc, multumesc! (sper ca 'nasa mare' nu se refera la greutate )

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Bravo, Laura!! O sa fii o nasa beton

Dulcetica, super, -1kg!! Ce ai mancat? Voi mai tineti 3+3?

Si eu sunt nasa (mica) in 28 august si vreau sa dau 5 kg jos pana atunci (sa cobor sub 60).

De luni merg la masaj anticelulitic, sa ma mobilizez si mai tare pt cura. Ca tot stand nu slabesc de la sine

Mergi la inceput