incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Dulcetica, asa-i !
Ana, eu in locul tau nu as gusta , ca nu ai sa poti sa te opresti! Si eu fac azi paste cu sos de rosii, usturoi si busuioc, dar mananca doar cei care-si permit , adica restul familiei. Eu mananc supa de legume si salata de linte.
Am mancat si eu azi doua, trei patratele de ciocolata neagra cu 85% ca mi se facea rau, simteam nevoia de dulce.
Sa vad pe maine ce mai mananc, cred ca fac bors de fasole si fasole batuta si vreo doua zile nu-mi mai bat capul. Si uite asa trece saptamana...
Dulcetica, poti sa ma treci si pe mine, te rog, in primul tau post, cu inaltimea - 1,68, iar targetul e de 55kg.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Eu am inceput in forta astazi. Cica tin zi de lactate. Am mancat pana acum un iaurt mic si am baut doua pahare mari cu lapte. Problema e ca acusi ma duc acasa si planuiesc sa fac o salata de paste cu sunca presata. Oare daca gust putin si nu mai mananc nimic dupa, e bun? Nimic insemnand ca ma intorc la lactatele mele, adica o sa mai beau ceva lapte. Eu nu am indraznit sa ma cantaresc, poate maine daca sunt cuminte astazi. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Daca 'gust un pic' inseamna o jumate de lingura, ca sa vezi daca mai trebuie sare/piper, e bine. Daca inseamna 'mananca vreo 5-6 linguri acolo' nu e bine. Mai bine te abtii.
In we am dat-o de toti peretii pe dieta mea. Azi am mancat o para, un mar, 2 cani de ceai, 2 cani de cafea. Poate mananc un pic de ciorba de legume, dar mai vad, poate nu mananc deloc... Sper sa scap de burta umflata (sunt balonata ceva de groaza) pana sambata, sa incap in rochita cu care vreau sa merg la nunta fara sa crape la cusaturi.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Musette79 spune:
In sfarsit v-ati urnit, fetelor!
Tot weekendul am dat refresh la pagina si tot capitol inchis si nici pomeneala de capitol nou, asa ca am mancat de toate, dar nu si seara, sa nu se puna.
dulcetica hai ca ai tras o motivare pe cinste, pana si tu o crezi Da-i bataie si nu te lasa!
Pe mine sa ma treceti cu greutatea actuala de 64 kg, targhet in prima faza 60 (imi doresc ft mult 58). Desi nu am multe kg, am celulita multa pe picioare si fundul lat, ca la umeri is tare ingusta. Sportul imi lipseste mie, dar is ft comoda plus ca din clasa a 8-a nu am facut sport....
Duminica seara am fost chemati de nasi in 28 august, asa ca am cea mai buna motivatie sa slabesc. In concediu nu cred ca mergem cu atatea nunti si nasit. La anul
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
Laura25 spune:
'Neata!
Azi mananc doar fructe, maine incerc sa fac o cura de lichide (ceai, supa -doar zeama, poate iaurt). Sper sa rezist ...
Bazar umanitar DC
Yvon spune:
Azi mi-am baut apa cu lamaie, cafeaua si mi-am mancat fructul.
Nu mi se pare deloc greu, chiar nici nu-mi mai vine sa ma tot cantaresc cum imi venea saptamana trecuta.
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
Musette79 spune:
Ca sa inteleg ft bine: 3 zile se tine proteine (amestecate, daca vrem) si 3 zile vegetale (orez, cartofi, legume, salate, fructe?)
Paine, cioco, dulciuri deloc deloc? Paste fainoase?
Azi am mancat un kurtos mic (ca pana sa dau de voi am apucat sa mi-l cumpar), si mai am snitel de pui cu cas de oaie si cateva rosii
Sper ca dupa ce ajung acasa sa nu mai pap nimica.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Laura25 spune:
Musette, disociatul 3+3 e cam asa: 3 zile vegetale :fructe si legume (orice, inclusiv cartofi si orez) crude, fierte, gratar, tocanitza, salate, in orice combinatie doresti, dar cu f. putin ulei la gatit,
Apoi 3 zile de proteine animale: branza, lapte, iaurt, oua, carne slaba (fiarta, gratar, la cuptor) etc, fara nici un pic de vegetale (adica nici macar o ceapa sau un usturoi in tava in care pui friptura la cuptor), fara salata, fara garnitura.
interzis: paine (eu am mai mancat cateva feliute mici ,graham sau de cereale, nu alba), paste, fara dulciuri, alcool, sucuri acidulate, sucuri cu zahar. Recomandat: 2-3 l de lichide/zi, miscare multa, portii nu f.mari de mancare.
Bazar umanitar DC
Musette79 spune:
Sarumana, Laura, mare doamna!
Partea cu multa miscare imi scapa mie Sapt asta fac rost de un stepper si incerc sa ma trezesc mai devreme si sa bag 20 minute.
Laura25 spune:
cu placere! Sa ai spor! Eu am un stepper mic si s-a pus praful pe el
Bazar umanitar DC
dulcetica spune:
Ieri am mincat foarte rezonabil:
-dimineata cafea
-la prinz 2 mere
-la 16 putina mamaliga cu brinza si smintina
-seara o salata cu un pic de mozarela
Din pacate pe la 10 seara am mincat citeva sticksuri,nu multe,dar m-a enervat ca nu pot fi si eu consecventa.Planul fusese ca la ora 18 sa ma spal pe dinti ,inclusiv apa de gura.Plan esuat!
Azi:
_dimineata cafea
-la prinz putina mamaliga cu brinza si smintina ,c-am venit acasa sa vad ce face Rares, ca e putin febril
-la 14- 2 mere
Azi poate ma spal pe dinti la 18,poate nu!?
V-am trecut in lista cu kg.Unele sinteti fotomodel.