incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu m-am abtinut de la cantarit. Am fost in perioada nasoala si atunci imi arata mult mai mult. Tot m-am cantarit ieri si imi arata 57,6 kg, mai mult cu 300 grame de la ultima cantareala. Dar nu disper... cateodata mi-e asa de foame de as manca si un elefant. Parca pe oriunde trec miroase numai a mancare si toata lumea mananca... Daca trec de pragul asta nesuferit de 57 de kg... Nu stiu cum o sa fac, am de acum cam in fiecare wk cate o petrecere sau cate o nunta, sa vad cum fac. Am ajuns la concluzia ca nu slabesc decat daca fac foame si mancat cat mai light si fara carne. Poate ajung si eu stravezie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu stau pe la 48.5 dar am cam lasat garda jos...de azi nu mai mananc din nou seara si incerc sa beau apa...of, ce bine era daca trebuia sa beau cafea cu lapte.

Distractie placuta Musette si Ellinia!

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Mie imi vine sa ma bag sub pamant, sa ma ascund sub o piatra si acolo sa raman ... nu's ce draq, incep sa cred ca vederea imi joaca feste, cantarul meu, in loc sa se duca in jos, se duce in sus, parca a innebunit, chiar efectiv nu mai stiu ce sa fac ... Ma asteptam azi sa scad sub 57 si, cand colo, 58,2, cum naiba, ca nu ma mai abtin si vorbesc urat pe aici. Nu stiu daca exista o explicatie logica, doar daca e ca la bebelusi, am baut o cana de apa si se simte la cantar , ca altfel nu-mi explic!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ellinia,teoretic ar trebui sa te cintaresti in conditii similare,adica dimineata dupa ce ai fost la toaleta. Daca nu ,inseamna ca nu sint comparabile bune. Si mie mi se intimpla niste variatii de astea bruste si ma gindesc la retentii de apa sau mincare aiurea prin intestine.Cu cit se maninca mai usor digerabil si cu un tranzit scurt,cu atit creste viteza la dat jos kg.
eu m-am intors din vacanta si pina marti incerc sa dau jos.Azi am 58.5kg.Nu prea maninc sau in fine,aproape de avarie pt ca pe mine mincatul in exces ma termina si fizic imi e rau.Ma refer la all inclusive,unde nu ma pot abtine ,nu acasa unde ciugulesc din inertie.
Hai sa incercam martea ,sa spunem sincer cum stam ,ca sa constituie o comparabila si poate ni se face jena si ne mobilizam.Evident poate fi si alta zi , cind considerati optim,dar martea teoretic se duc efectele adverse ale sfirsitului de saptamina.
si abtineti-va pe cit posibil,ca oameni sintem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

N-am mai intrat aici de ceva vreme, am tot scris la subiectul SB.

Eu ma declar multumita, mi-am atins target-ul, am slabit 6 kg si sant la 53 kg, chiar putin sub
M-am cantarit doar odata pe saptamana, pe vechiul meu cantar de la Balanta Sibiu. Am si unul de la Tefal, cu afisaj digital, dar da erori, asa ca am renuntat la el.
Treaba este ca m-am obisnuit atat de mult cu stilul asta de regim ca nu mai pot manca "normal"... adica paine, dulciuri etc.
Acum trebuie sa fiu atenta sa ma mentin. Ma cantaresc saptamanal ca sa nu o dau in bara inainte de concediu
Am inceput sa mananc cate o felie de paine si aseara m-am destrabalat cu un biscuite spritat

Ramaneti pe baricade !

Va pup

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Felicitari, Ingrid!Eu nu stiu cand o sa ajung sa spun ca mi-am atins targetul, inca ma chinui cu ultimele 3 kg dinainte de sarcina, dar mai am inca 3 de care vreau sa scap. Deci 6 in total. Din pacate nu mai am tragere de inima sa tin diete, nu prea mai dau atentie la ce mananc.Azi dimineata aveam 59,7 kg. Pe de o parte ma bucur ca am coborat sub pragul de 60 (tare l-am mai urat), pe de alta parte, tot nemultumita de kg mele sunt.De pe 1 cica se apuca mama de Scarsdale, si ma bag si eu, poate impreuna o fi mai usor. Am mai inceput-o o data saptamana trecuta, dar dupa 5 zile am renuntat. Si scazusem sub 59, dar normal ca intre timp am pus la loc. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu mananc tot covrigi si dulce, dar cantarul ma iubeste si imi arata 61,0 kg

Ca sa nu zic ca blugii din ianuarie flutura pe mine, s-au dus colacii, celulita cu masaj, arat chiar ft ok, sper sa ma mentin.

Practic mi-am atins targhetul, dar musai sa ma mentin, ca mult am lalait-o sa dau 5 kg jos (am pronit de la 66)

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
22.06: 61,2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

, eu nu prea am fost cuminte saptamana asta...nu am mancat foarte mult dar am mancat paine, orez, o data cartofi prajiti, azi la pranz paste cu sos rosii.

O sa dau si eu rapotul martea...acum stiu exact ce trebuie sa fac sa slabesc si apoi sa ma mentin: paine maxim dimineata, multe salate/legume pentru digestie si seara cat mai putina mancare.

De azi ma duc din nou la dansuri si de saptamana viitoare reiau si aerobicul.

Pana la urma sunt cea mai indisciplinata...am de slabit 3 kg si tot nu reusesc sa ma mobilizez pe termen lung

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Eu am fost relativ cuminte in wk. Am avut cateva abateri la petrecere dar nu foarte grave. Ieri am fost foarte atenta la ce-am mancat, azi la fel, sa vad cum fac si maine dimineata ma cantaresc sa vad ce-mi zice cantarul.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cu rusine si capul in pamant ma intorc la voi. Am fost toatal 'pe campii' cu stilul de a manca in ultima vreme. Am iar 60 kg si de azi am decis sa opresc 'destrabalarea'. Azi mananc doar iaurt, maine carne si oua, poimaine mai vad. apoi 3 zile de vegetale si tot asa. Ma simt umflata, grasa si ma strnag blugii din cauza burtii. Dati-mi peste degete sa ma apuc si de miscare, ca nu se mai poate. Nu mai vreau sa fiu asa

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput