incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 27
dukka spune:
Buna fetelor!
MsLara esti foarte bronzata,si arati super ma bucur ca ai avut un concediu reusit.
Dulcetica sa ai drum bun si sa nu te agiti prea tare, macar in concediu sa mai savurezi ceva bun ce nu ai gustat de muuuuult , si fiind asa de cald acolo nu iti va fii asa de foame.
Saptamana aceasta sunt in Tromsų la studii, aici nu am cantar asa ca nu stiu ce greutate am Am grija ce mananc pe cat posibil. Ieri seara am organizat impreuna cu colegii o petrecere de sfarsit de an. Asa ca am fost la restaurant si eu am luat un gratar de vita cu salata, fara sosuri, fara aperitiv, sau desert. Dar am luat un pahar cu vin rosu. Dupa cate stiu eu alcoolul are multe calorii
Sunt curioasa daca se va simti la cantar.
Va pup pe toate.
ellinia spune:
Din cate stiu eu, daca vrei sa bei ceva cand esti la dieta, poti bea vin alb sec. Nu cred ca se va simti mare lucru la cantar, compensezi in ziua urmatoare cand mananci mai putin sau mai dietetic.
Maine dimineata ma cantaresc si eu, sa vad ce balauri mai apar pe display .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
MsLara spune:
Multumesc fetelor ! Eu azi aveam deja 49 kg, asa ca sper sa imi ating si eu targetul macar intr-o luna.
Sunt doar 3 kg, asa ca sper pana pe 15 iulie sa fiu supla si bronzata .
Oricum pe 31 iulie merg la o nunta, deci o noua motivatie.
Spor la slabit!
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
ellinia spune:
Am 57,3 kg! Iuhuuuuu, de mult timp nu am mai vazut 57 de kile la cantar! In sfarsit...asta ma motiveaza! Sunt super fericita!
Pozele_mele
BazarGeneral
Yvon spune:
Am revenit si eu din concediu, ma ingrasasem si eu pana la 58 kg, dar din pacate mi-a fost rau vreo trei zile in care m-am deshidratat si nu am putut manca decat biscuiti si am ajuns la 56 kg.
Nu-mi doresc o asa subtiere, mai bine voita decat sa indur ce-am indurat ! Am ajuns si la urgenta la perfuzii.
Dar acum sunt mai bine, e si prima zi de munca, tot n-am pofta de mancare, dar macar pot sa beau. Asa ca inca nu-mi sta capul la nici o dieta.
Macar sunt bronzata....
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
ellinia spune:
Aoleu, da ce-ai patit? Cum adica ti-a fost rau? Ai facut vreo toxiinfectie alimentara? Nasol, caldura mare, vara e periculoasa, multa sanatate!
Pozele_mele
BazarGeneral
Yvon spune:
Nu cred ca a fost toxinfectie alimentara, ca am mancat acelasi lucru cu puiutul meu de doi ani si el e ok, insa nu m-am hidratat , am baut foarte putine lichide mi-a iesit anemie foarte mare in analizele facute la urgenta si a mai fost si oboseala.
Dar mi-a fost ingrozitor de rau, ameteam si daca stateam culcata in pat.
Bine ca a trecut, inca nu sunt perfecta dar vine we si ma mai odihnesc doua zile.
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
Musette79 spune:
Iaca revin si eu pe baricade!
Am fost la nunta in 12 iunie, din cauza caldurii n-am prea mancat mai nimic, duminica la o zi de nastere si de luni seara, din 14 a inceput "distractia": a inceput fetita sa verse, nu se mai oprea, am dus-o la spital, ca si Yvon, a trebuit sa ii puna perfuzii ca se deshidratase ft tare.
Nu va zic cum a fost, n-are rost, a 2-a ne-au dat drumul acasa. M-am intors miercuri la servici si pe la 2 ma suna bona ca iarasi varsa si are diaree, refuza mancare si ce era mai grav, lichidele. Joi si vineri am stat cu ea acasa, aveam inima cat un purice cand vedeam ca nu mananca mai nimic, dar macar o baut ceai, acuma suntem bine.
Asa ca am ajuns la 61,2 kg, dar preferam sa rabd foame si sa dorm noaptea linistita
Deocamdata nu tin nici un regim, mananc la servici covrigi cu iaurt, cate un fruct ceva si acasa mai putin (mai scap la o turta dulce, la covrigii fetei, dar in limite rezonabile)
MsLara ai un bronz pe cinste , sper sa ma bronzez si eu ceva in concediu (mergem la eforie, cu parintii mei si cu micuta)
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
ellinia spune:
Musette, multa sanatate! Aveti grija in continuare! Unde anume va duceti la Eforie? Vreo pensiune ceva?
Pozele_mele
BazarGeneral
Musette79 spune:
Da, ellinia, am rezervat 2 camere la Vila Rocco (au site). Abia astept.
Acuma suntem speriati cu ploile, parca nu se mai opresc si numa inundatii si vijelii is in Cluj.
In rest ma mentin la 61,2 desi mananc pizza (ieri), fructe si sandwich azi, dar putin.
Voi cum stati?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
22.06: 61,2 kg