incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 26
ellinia spune:
Cookie, asa am patit eu ieri cu un covrig din ala mare de-i cumperi calzi. Am cazut in pacat cu unul...
Eu, de cand cu fructele astea de sezon, capsuni, cirese, etc, nu mai respect orele de mancat fructe si sunt vesnic balonata, de vreo 2,3 zile nu-mi mai revin. Pe de alta parte m-am hotarat sa renut pe cat posibil la carbohidrati, chiar si aia putini pe care-i mancam. E suficient zaharul din diverse pe care-l inghit.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
ellinia spune:
Neatza, tot eu ca mi-s tare suparata azi ...Tot citesc diverse articole despre slabit... oamenii astia vorbsec din carti. Toti spun ca, daca renunti la cartofi, paiine, paste faionase etc slabesti 5 kg imediat. Si daca, sufletul meu, nu le mai mananci de ani de zile, doar mai scapi la cate un dulce din cand in cand, de ce nu slabim? Sunt suparata pentru ca am probat niste hainute de vara care nu-mi vin si care-mi plac mult...Azi sunt tare suparata...
Pozele_mele
BazarGeneral
dulcetica spune:
O salutam pe dukka!
Nici eu nu maninc carbohidrati altfel decit inghetata , ciocolata,etc. Din pacate se vede ca daca scapi in sticksuri,de ex,e devastator,pt ca daca citesti eticheta vezi ca au 600 calorii.Nici mie nu mi-a venit sa cred,dar e adevarat.Atunci poate ca e mai simplu daca maninci o ciocolata jumatate.Ideea e ca daca nu te poti abtine ,macar sa maninci cel mai putin distrugator.Saptamina asta am dat jos 1kg pe care-l cistigasem saptamina anterioara si tot traiesc cu speranta ca pina marti sa dau inca unul jos ,ca sigur saptamina cealalta pun 2kg la turci cu all inclusive.Mslara e ocupata cu degustarile , acolo,deja.Ma bucur macar ca nu-s singura!
dulcetica spune:
Zilele astea n-am mincat aproape deloc.Dulciuri nici un pic,mincare simbolic,fructe cam multe si azi am +1kg.Ieri de exmplu am baut 3 cafele,niste iaurt,o salata,2 linguri de paste si cirese+visine.Rezultat dezastruos!Nu stiu cum sa mai traduc!?Voi ce faceti?
sorinsonia spune:
De ce nu slabesc?
Nu beau alcool,nu beau sucuri, nu mananc seara, am redus painea, cartofii, orezul, pastele, in dulciuri mai scap un pic, in rest...nu stiu de ce nu mai slabesc, ba chiar am mai pus vreo 2 kg....
Help....
MsLara spune:
Ce mai faceti?
Deci revin si eu cu nevoie de dieta. Recunosc ca am gustat si mancat ..nici nu spun ce...evident dulciurile au pus capac.
In rest m-am tinut departe de cartofi si paste, dar am mancat mult de fiecare masa si cu desert.
Inainte de plecare aveam deja 48,50 asa ca m-am intors cu 50 kg..sa fie rotund (ca si mine acum).
O sa va pun poza din prima si ultima zi sa se vada ce face all inclusive.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
dulcetica spune:
Salut Mslara!
Eu plec azi,cu groaza in suflet ca vin dubla.Desi zilele astea am mincat foarte rezonabil si ma asteptam sa dau jos ceva,tocmai in ideea ca urmeaza o saptamina plina de degustari ,ca si sorinsonia,am mai pus cite ceva.
Nu vad care-i logica:daca nu maninc ma ingras,daca maninc ma ingras.Atunci ce sa aleg?
Va pup si cind ma intorc sa fiti trase prin inel.Categoric asa veti parea ,comparindu-va cu mine!
MsLara spune:
Drum bun Dulcetica! Eu zic sa nu te stresezi foarte tare si sa te bucuri de bunatati.
Eu cam asa am facut; singura "contramasura" a fost sa particip la cat mai multe sesiuni de aquagym (tot stateam pe marginea piscinei), si in 4 din 6 zile am fost si la o jumatate de ora step aerobic si lectie de dans; totul gratis si chiar distractiv.
Eu azi deja aveam 49.5 kg, pt ca frigiderul meu este aproape gol. Azi am prajit 3 felii de paine si am mancat cu ton din conserva.
LE: nu va inghesuiti sa scrieti..
Am venit cu pozele: prima zi: http://travel.webshots.com/photo/2005335830102697628uLHXjD
ultima zi: http://travel.webshots.com/photo/2268254680102697628BTgVwt
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
ellinia spune:
MsLara, mama, ce bronzata esti! Ce bine arati! Felicitari! Se vede ca ai avut un concediu reusit!
Eu incep sa scad, spre marea mea fericire. Am inceput marea lupta cu kg, mananc fara carne, prajeli si f putin ulei, mai mult branza cu legume, orez integral, dovlecei umpluti, cam din astea. Beau foarte multa apa si sper sa ajung macar la 56. De data asta ma tin si nu pun gura pe dulciuri nici sa ma taie cineva. Gata!
Pozele_mele
BazarGeneral
Laura25 spune:
Buna!
revin si eu dupa o vacantza frumoasa, mai bronzata si mai grasa . Am ajuns iar la 60 kg (am pus 1.5 kg in 10 zile, ceea ce e ok, ca ma asteptam sincer sa fie mai dezastru). De azi sunt pe baricade. Reiau dieta disociata si sper sa ma tin si de aerobic , atat cat apuc sa fac acasa.
O zi buna !
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me