incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 25
cookie81 spune:
Helau Helau Helau!!!
Ce face fetele? Cu moralul pe la metrou? Face greva saracutul moral?
Raportez: 64.5 kg!
Si sunt back on diet
Pana la ora asta am papat: nervi, nervi, nervi cu apa, nervi cu cafea.
Acum am in fata: 1 rosie, 150 gr. telemea oi + 2 oua fierte.
Diseara cred ca pap o friptura de porc(?) la gratar cu salata de rosii.
Ce am invatat de cand tin dieta?
-Pap mult mai putin dulciuri ( am perioade de abstinenta record!)
-am invatat ca se poate fara paine!
-am invatat sa mananc mai putin;
-am invatat ca atunci cand ai frustrari mari e bine sa gusti un pic cat sa iti alungi din cap pofta.
-daca ai gresit asta e! asta e frate! nu ma omoara nimeni ca am scapat mana cu tot cu lingura in cutia cu inghetata!
Am slabit 5 kilograme intr-o luna! Ceea ce e bine si frumos. Inseamna ca in iunie voi mai renunta si la celelate 5 kg in plus care ma despart de hainutele de acum 2 veri :)
Cum voi continua slabirea? Tin regimul dupa regulile SB reinterpretate de mine .
ellinia chiar crezi tot ce spune zana? crede-ma ca lucrez intr-un domeniu destul de apropiat si stiu f. bine cu bani ce poti face! sunt o gramada de aparate care fac streching pielii si tesutului adipos si tot felul de tratamente care mai de care mai complexe si scumpe similare cu liposuctia (la rezultate) dar care costa o gramajoara de bani.
Personal cumosc o "doamna" din lumea buna care se lauda ca face sport 234 ore pe zi dar defapt... o arde din plin in saloanele de remodelare corporala.
MsLara fiti-ar al naibii croissantul cu ciocoloata... balesc profund de fiecare data cand dau peste scrierile tale!
Musette intoarce fundul... bunnn....
Dulce fructele sunt bune, dar mananca si tu asa cat incap intr-o mana - ca sa-ti limitezi portia!
toate fetele si gata! back on the diet!
10 mai 69 kg.
6 iunie 64,5 kg.
Musette79 spune:
Pe cai ca se filmeaza!!
Ieri am mancat lactate la servici, dar acasa mi s-a facut foame si cum nu mai aveam branzeturi am ciucgulit smochine, alune, am gustat din salata de boef... dar nu exagerat si am 63,1 kg.
Azi am 2 conserve de peste mari. Imi mai cumpar una, ca la disociat rezist, conditia e sa am mancarea potrivita din ziua respectiva daca ma plezneste pofta/foamea.
Fetelor, sambata am nunta, lume multa, colegi de-ai sotului, nu il pot face de rusine cu nevasta nearanjata si grasa (grasa nu-s, dar cu 2 kile in minus as fi cu burta trasa )
Bravos cookie pt cele 5 kile!! sa-mi mai zici ce mananci, ca si eu vreau sa tin SB, dar cu branza, iaurt, carne, oua si salata, cum ziceai si tu. Deocamdata numai gura e de mine
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
dulcetica spune:
Pina seara am mincat foarte corect,dar am sfeclit-o ca au vrut paste carbonara.Cu astea s-a declansat prapadul !
Cred ca singura mea sansa ar fi sa n-am frigider si familie.Ii ia/ vrea cineva?
ellinia spune:
Neatza!
Ma bucur ca v-ati mobilizat! Eu ma cantaresc maine dimineata. Incerc sa mananc cat mai putina carne, sa vad cum reusesc. Mananc in continuare mult dimineata. Azi diineata am mancat doua oua fierte atri, vreo doua felii de sunca, doua felii de cas cu rosii, castraveti si ridichi. La serviciu am rondele expandate de grau si multa apa. Dupa amiaza niste orez integral cu suc de rosii si maine ma cantaresc. Sper sa am sun 58 de kg.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Musette79 spune:
dulce, si eu o sfeclesc cand se apuca restul de mancat. Si cum micuta nu se omoara cu mancatul, golesc eu farfuria ei Tre sa ma invat sa le dau la cainii de pe strada/pisicu vecinei, numa sa nu mai mananc eu...
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
cookie81 spune:
Neata gagici!
aseara am facut fix cum am zis: am aruncat o bucata de ceafa de porc in teflon, am taiait langa 2 rosii cu ulei masline si usturoi granulat si am halit toooot.
Ca dulce - ca deh m-au apucat poftele pe la 11 noaptea... am mancat 3 jumatati de piersici in compot (nu m-am putut abtine!).
daca as fi avut branza acasa s-ar fi schimbat situatia... dar asa, m-am sacrificat cu borcanul de compot!
Ce pap azi:
2 batoane neslte fitness - ORIBILE!!! pline de zahar - alea sunt de dieta????
cafea fara zahar, fara lapte.
apa (greeeeu intra, foarte greu!)
un mar acum
la pranz cred ca imi iau un peste ceva ca am pofta
diseara gratarel la fel ca aseara.
ce trebuie sa fac azi neaparat? PROVIZII cu iaurt, branza de vaci, perlute, telemele si alte cele.
Pup fetele ambitioase!
dulcetica spune:
Pe caldura asta n-ar trebui sa mincam mare lucru.Deocamdata doar niste iaurt.Dupa amiaza o sa iau niste fructe.
ellinia spune:
Nu's cum se face ca la mine caldura n-are nici o treaba cu foamea . Aud si eu lumea cum spune ca nu poate manca din cauza caldurii ba niste fructe, ba nu's ce - oare la mine de ce nu functioneaza? Sa nu mai mananc si eu vreo saptamana sa scap de vreo 3 kile... nu mai mult.
Oricum, aseara am mancat si eu mai mult fructe, azi deja am papat la 10 un covrig ca mirosea asa de bine si nu m-am putut abtine. Azi am in plan niste pastai cu usturoi si mamliga. M-am cantarit acum cateva zile si imi arata mult mai mult decat ma asteptam eu asa ca eu parca's pe invers, din pacate.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
dukka spune:
Buna fetel0r!
Tare imi doresc sa dau jos 10 kg in vara asta. Am ezitat putin inainte de a raspunde la topic, pentru ca voi cele de aici sunteti slabe pe langa mine, dar asta ma ambitioneaza
Eu am 1.68 inaltime si am inceput de la 76.5 kg. Tin dieta deja de o sapt. si jumatate si acum am ajuns la 73,2 kg.
De mancat, mananc fara paine, cartofi, paste, sosuri, dulciuri.
Mananc in loc de paine biscuiti de orez expandat, sau crispy de secara(Wasa), sunca presata, branzeturi cu continut redus de grasime, rosii castraveti, salate, carne slaba(pui, curcan, porc, vita) legume verzi,fructe.
Azi am mancat 2 mere, dovlecel prajit in teflon fara ulei, mai incolo cred ca voi manca 3 crispy de secara, 30g sunca,1 rosie.
Spor la slabit tuturor
cookie81 spune:
Ziua buna!
Bre ce am stricat-o aseara
Am mancat o prajitura naspaaa... dar era un fel de mancare traditional si da-i mananca cu aia
Am mancat cam jumatate deh... asa ca sunt suparata foc.
Ca totul sa fie asa cum NU trebuie azi am mancat o sana + 2 felii de grau presat (nu e wassa... ci altceva buuun din australia cica!) si 3 maini de covrigei vanilati (cine stie cum sunt... ).
Diseara probabil voi manca un gratar si salata... dar la cati nervi am de la servici, greu de crezut cum vor intra alea.
Succesuri dragele mele!