incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Hellllo! Ce mai faceti? Slaba activitate pe aici!
Eu am repurtat ieri prima mare victorie cu mine insami! Venind dupa o perioada in care parca o luasem razna de nu ma mai puteam abtine de la nimic, duminica m-am hotarat gata! Evident, dupa ce-am mancat la soacra-mea o farfurie de papanasi Asa ca am mancat cat mai dietetic si fara carne pe cat posibil. Luni, marti la fel si aseara am facut placinte cu branza. Si asa imi faceau cu ochiul... Pana acum nu aveam probleme, faceam ceva dulce ma abtineam fara probleme de la a manca, poate doar gustam. Aseara ma tot uitam la ele si cand sa iau una mi-am intrerupt drumul pana la gura pe la jumatate si am pus-o la loc. Si foarte victorioasa mi-am dat seama ca gata, mi-am revenit, nu-mi mai trebuie dulciuri sau alte cele.
Asa ca, asta este, daca nu luptam un pic nu avem sanse...
Am vazut o chestie la tv, spunea Andreea Marin ca a slabit 10 kg intr-o luna doar prin sport, fara sa se abtina deloc de la mancare, inclusiv paine, dulciuri si alte cele. Acu' ne face in ciuda ca noi ne chinuim de atat vreme si nu prea reusim. Cred ca depinde si de metabolism si de arderi. Eu mi-am dereglat organismul de la un ceai de slabit de mor de ciuda ca l-am baut.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Apoi ce sa facem?

Iaca, eu de luni de cand e plecat sotu la Bucuresti, mananc seara si cate un sandvici si dulciuri, parca-s sparta asa pofta de mancare am.

Ca noroc ca la kg ma mentin, inca, tot in jur de 63 am (desi am vazut si 62,6 pe cantar, acuma am 63,2). Trebuie sa ma potolesc mai ales cu mancatul acasa ca altfel a fi bai (vb aia, da cu virgula )

Voi ce mancati? Cum stati ?

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata!

Eu azi dimineata aveam 48.0 kg . Daca continui asa in 3 zile mai scap de un kg macar.

Ieri am mancat asa:
dimineata: un croissant proaspat cu stafide si cafea cu lapte
pranz: piept pui la gratar, o rosie si un castravete
seara: mozarela, o rosie si un castravete

Azi:
dimineata: 2 felii de sunca de praga si cafea cu lapte
pranz: croissant cu ciocolata, piept pui la gratar, o rosie si un castravete
seara: mozarela, o rosie si o felie paine prajita

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna,
Aseara m-am intors de la Paris cu 59 kg.
De azi pina pe 14 trebuie sa dau jos pina la 56 ca plec la mare,tot allinclusive ca si Mslara.Pur si simplu nu ma pot abtine de la mincat, cind vad atita diversitate.Azi am baut doar o cafea ,ca-s asa de obosita, incit nu pot inghiti nimic.Nu intra.Ma mir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Tot pe la 59 mai invart si eu. Se pare ca s-a dus un kilogram fara niciun efort deosebit.Din pacate insa, m-am vazut in niste poze recente si chiar mi s-a parut ca sunt grasa, asa ca voi incerca sa ma motivez sa mai scap de 3-4 kg.Weekend placut!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

47.4 kg, ce bucuroasa sunt... cred ca stresul de la birou are si el ceva de-a face cu scaderea de saptamana asta.

Va pup, la 12 ma duc la aerobic si apoi ultimele preagtiri inainte de concediu.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

58.5 kg dupa sfirsit de saptamina ,adica-0.5kg pt mine e o noutate.In general weekend-ul ma omoara.Poate reusesc macar 57 pina luni saptamina viitoare.Nu vreau sa plec la mare super rotunda ca acolo sigur pun 2kg,fiindca nu ma pot abtine de la bufet suedez.Cind vad atita mincare parca turbez.
Am facut si 25 de minute de exercitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Nici nu am curaj sa ma cantaresc, vineri noaptea am dormit putin, ca atare sambata, din cauza oboselii am mancat non-stop - la propriu.

Ieri am avut zi "grea" cu placinte dospite cu cascaval, varza etc etc, mai bine nu va zic.

Azi incep regim disociat, ca sambata mergem la nunta si tre sa arate cumva rochita noua pe mine

Am 2 iaurturi, o branza fagaras si ceva branza de burduf. Maine peste, miercuri fructe, joi carne, vineri vad eu.

Felicitari fetelor care au slabit, dati-mi un sut in fund sa ma mobilizez si eu, ca numa gura ii de mine

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu m-am cantarit sambata dupa amiaza si aveam 58,3. M-am cantarit dupa amiaza ca sa-mi pot spune dupa accea ca oricum am mai putin ca nu e dimineata. Ieri am dat-o un pic in bara ca a fost ziua fratelui meu si am mai gustat pe ici pe colo.
Ce va invidiez fetelor care plecati in concediu ! Vreau si eu la mare! Nu stiu inca cum si cand o sa reusesc sa merg anul asta. Sa ne aratati poze cu voi bronzate si sexoase!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Eu incerc azi pui la gratar cu salata.De regula nu-mi reuseste sa nu maninc niste fructe ,dar ma straduiesc.

Mergi la inceput