incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Si eu stau la 48.9 kg ...deci mai nimic. Dar in week-end la mama (am mancat doar cateva prajiturele dar am servit mici cu paine)si luni o zi de plimbare la mall si tarta cu cafea...

Ieri orez cu putin sos soia si surimi, dar seara 2 rosii mici cu un copanle de pui la gratar si 2 biscuiti.

Azi am ceva orez cu surimi, 2 iaurturi si un mar. Si diseara aerobic..

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Si eu ieri am facut-o de oaie, numa de dieta nu am mancat. Si am mancat seara, din pacate. Nici nu ma pot gandi la salata cu carne, mi se face lehamite.

Azi am mancat un covrig cu susan, mai am unul si un chefir mare. habar nu am ce oi manca acasa, sper ca salata de varza ramasa de ieri sau capsuni.

Mi-am comandat cartea SB dar vine peste 2-3 saptamani. Desi cu atatea fructe nu stiu cum oi tine prima faza . Plus ca nu mai am rabdare sa-mi pregatesc pe a 2-a zi nimic, mananc ce apuc la servici.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Va salut si eu fetelor, n-am mai scris demult ca n-am avut curaj sa ma cantaresc.
Am avut diverse evenimente si am mai sarit calul, dar azi dimineata m-am cantarit si am mai scazut un pic, oricum deja sunt sub 57, am 56.7 kg, ceea ce e ft bine.
In 7 merg la mare, sper sa mai dau macar pana la 55 kg pana atunci.

Mi-am luat si o crema anticelulitica si imi fac masaj dimineata, si mai fac si cateva aexercitii fizice.

Tot visez la cat de tonificata eram inainte de a naste , sper sa ma refac

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu ma gandesc la aceeasi chestie - nu imi place cum arata pielea mea si nici burtic. Cred ca asta este adevarata mea problema, nu neaparat greutatea, pot trai foarte bine si cu 58 de kg. Oare prin sport constant, dara acasa, ca la sala nu-si mai revine pielea? Cred ca ar trebui sa merg la masaj, din pacate nu prea pot, nu am cand, dar chiar si prin masaj, pielea odata lasata ... mira-m-as sa se faca la lo ferma... Voi ce credeti?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Oare prin sport constant, dara acasa, ca la sala nu-si mai revine pielea? [...] dar chiar si prin masaj, pielea odata lasata ... mira-m-as sa se faca la loc ferma... Voi ce credeti?

Cristina, daca gasesti un pic de timp acasa sa te dai cu crema si sa o masezi bine-bine, SIGUR isi va reveni pielea. Eu mi-as pune si niste folie alimentara in jurul taliei in timp ce fac exercitii, daca tot spui ca le faci acasa.

Eu am ajuns inapoi la cele aproape 60 de kg de dinainte de week-endul prelungit, cand a fost un "desfrau" total. Acum doar sa ii dau inainte cu mancatul "cu cap" si sa nu ma mai arunc la dulciuri. Ma si obisnuisem fara zahar, acum o iau de la capat, ca fumatorii. Dar voi reusi!!

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie81 spune:

Nu zic nimic! dar am 64,5 kile. Cum de am slabit nu stiu... mai ales ca am "guuuuuuuuuuustat" de pe peste tot.

2 bombonele mon cheri, 2 bucatele de napolitana, un miniecler, inghetata, o felie de pizza... samd.

Regimul l-am tinut in continuare, dar am mai scapat botul prin mancarea altora. de pofta deh ...Weekendurile sunt oribile si ma dau peste cap total!

Aerobic... o gluma. Am dat iar banii de pomana... asa ca... sunt o grasa patetica pofticioasa dar cu o speranta care nu moare!

vine un nou wk so... iar ma voi "strica" asa ca astept o saptamana noua sa revin la un regim mai drastic.

Va pup!
(o Cookie cu moralul doooown!)

Mergi la inceput

Cookie...si eu la fel, daca te consoleaza. Ieri eram multumita ca aveam 48,6 kg...dar azi am fost invitati acasa la seful meu. Si nu puteam merge sa nu gust din ce muncise sotia lui...mancare japoneza.

Atat am intrebat cum se face unul din feluri, de mi-a dat si acasa. Si mi-a fost rusine sa refuz.

Maine sar cantarul sa nu ma deprim. Si imi raman 9 zile sa mananc "curat".

Hobby
Lali
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu ma mentin cu succes la 60 kg. E drept ca nu am facut nimic ca sa slabesc, dar macar nu am pus la loc.Eu dupa nastere am slabit ft bine cu Scarsdale, l-am tinut de 2 ori si am slabit cate 4 kg, pe care nu le-am pus inapoi. Ce s-a dus, dus a fost. Acum imi fac curaj pentru inca o tura, ultima, daca reusesc sa o tin calumea, pentru ca 56 kg e greutatea dinainte de sarcina.Din pacate nici eu nu pot fi cuminte in weekend, stand acasa tot am tendinta sa mananc Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie81 spune:

Eu am mai slabit 1 kg.. cum? cu o toxiinfectie alimentara!asa ca stau acasa, cu capul sau cu fundul dupa caz in buda.

Ce pap? paine prajita, branza de vaci, ceai dement, gratar vita si orez fiert in apa chioara.

nu am forta deloc, maine trebuie sa ma intorc la birou de urgenta ca urla sefu' si simt ca ma topesc dar burta oricum e tot acolo

Voi ce mai faceti?

vad ca lasati topicul asta sa moara...

Pup!

Mergi la inceput

Cookie multa sanatate!

Eu ma mentin intr-un ciclu deja obisnuit...-1.5 kg...+1.5kg
Vinerea trecuta bunataturi japoneze...cu bere si sambata am umblat prin magazine si am mancat in oras, din nou un pic cam mult.

Asa ca ieri si azi sunt din nou "sub supraveghere"...am ajuns la concluzia ca nu am voie niciun pas pe langa daca vreau progres adevarat.

Si cum luni plec la "all inclusive"...nu-mi ramane deocamdata decat sa mananc cu grija 7 zile si sa ma rasfat in concediu. Si la intoarcere revin la supraveghere.

Hobby
Lali
Target

Mergi la inceput