incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 22
ellinia spune:
Musette, da, eu sunt acolo in poza, era in 2008 facuta poza...Intre timp am mai pus ceva pe mine, vreo 3 kg si sunt puse pe talie si solduri, din pacate...Da scap eu si de ele. Ti-am zis ca am adoptat modelul tau cu mancat mult dimineata si apoi, in timpul zilei cate un pic, din cand in cand...Pentru azi, in timpul zilei, imi fac orez integral cu suc de rosii, urda cu rosii si ma duc acum sa pap ceva ca deja mi-e foame...
E o vreme de ploua in continuu de o saptamana, de m-am saturat!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
MsLara spune:
Buna dimineata!
Eu azi ma duc in vizita la parinti, o sarbatorim pe mama pt ieri...deci ma pregatesc de tort, prajituri, mancare....si probabil discutii/negocieri referitor la ce o sa mananc eu. Ma rog, masa bogata e o forma a lor de a-si exprima afectiunea si grija, asa ca trebuie sa fiu diplomata cu ei si atenta cu mine (ce pun in farfurie).
Va pup, succes la dieta si vointa
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
dulcetica spune:
Hai,indrazniti!Nu cumva a fost prapad? N-am slabit nimic.Ce-ati facut zilele astea?
ellinia spune:
ce-i drept, pandeam si eu sa vad care-i mai curajoasa... Eu n-am noutati, doar ca am constatat ca nu mai am aceeasi tarie ca sa ma pot abtine, cedez cam usor. Anul trecut, de exemlu, nu mi se intampla sa cedez in fata unei felii de cozonac, de exemplu. Ziceam, "eh, mare smecherie o felie de cozonac". Numai ca acum zic "ce mai conteaza o felie de cozonac"
Nu's ce sa mai zic, poate veniti voi cu un suflu nou si niste vointa la kilogram!
Pozele_mele
BazarGeneral
Laura25 spune:
No comment
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Musette79 spune:
Eu am fost la socri in weekend dupa fetita, am mancat de toate, dar putin. Azi dimineata, 62,8 kg
Azi mi-am adus salata la servici cu snitel hotarata sa fac ceva gen SB, dar am mancat iaurt, capsuni, mar, 2 bomboane de cioco si am muscat o data din snitelu' meu
Am luat ieri din Cora o cutie de Rafaello si mananc 1-2 bucati pe zi, parca-s dependenta de dulce.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
ingridnen spune:
eu ma tin pe baricade cu SB-ul meu.
Am mai slabit 1 kg fata de saptamana trecuta. In total 4 saptamani = 4 kg. Mai am 2...
O abatere am avut si eu duminica, a constat intr-o felie de tort la soacra-mea.
Luni (ieri) am fost cu copilul la Zoo si pe urma la McD, m-am tinut tare si am luat doar o salata de cruditati
Acu cobor la cantina.. au niste salate super, cu de toate... si cu niste pui la gratar pe langa ele..
Ingrid si Cristi 7 ani
ellinia spune:
Musette, bravo tie!
Ingrid, ce misto, 4 saptamani si 4 kg... Tu inseamna ca ti-ai atins targetul si esti o slabatura? Te vad in lista ca ai plecat de la 60, ai deja 56? Nu de alta, dar tre' sa dai de baut!
Eu trebuie sa gasesc ceva potrivit pentru mine. Am slabit cu disociatul si acum am pus la loc. Mi-ar trebui ceva, o dieta, sa stiu ca nu am voie sa mananc anumite chestii si poate mi-ar fi mai usor sa ma abtin.
Acum am stare naspa ca sunt in perioada nasoala si ma simt cat China. Dupa cateva zile imi revin.
Pozele_mele
BazarGeneral
ingridnen spune:
target-ul meu este 53-54 kg...in sfarsit, ami degraba 53 deci mai am putin.
Ma impac bine cu South Beach, nu mi-e foame... nu poftesc... azi am mancat asa:
Mic dejun: o felie branza telemea si un castravete
Ora 11: un iaurt degresat cu Musli sanovita
Pranz: piept de pui la cuptor cu mamaliguta si salata de varza
Mai am:
Ora 17 un mar
Cina: varza calita
Ingrid si Cristi 7 ani
ligia1112 spune:
Eu am avut un sfarsit de saptamana extrem de incarcat, nu am avut timp sa tin dieta. Vineri- onomastica mamei, sambata- un botez, duminica- petrecre la curtea unor prieteni, toate presarate cu lucrul luat acasa pentru serviciu. Nu am tinut nicio dieta, mi-e si frica sa ma cantaresc. Poate maine dimineata.
AMR