incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Musette79 spune:
Bravo, MsLara! Ma bucur ca incepi si tu sa dai jos
Eu stau destul de bine, desi ultimele 2 seri am mancat seara contrar planurilor, dar in rest se pare ca functionat mancatul regeste de dimineata si apoi nimic, am revenit la 63 kg
Is ft incantata (sambata trecuta dupa n zile de dezmat aveam 64,5). Bine, puse asa in cateva zile, mancat compulsiv.
Am revenit pe plaiurile natale, mi-am luat azi un iaurt la servici si vad ca am fructe pe birou asa ca asta voi manca azi
Ma apuc sa caut dieta SB, cartea in librarii. Nu de alta dar o rasfoiesc si eu, si mama, si soacra si tot asa
Cookie, te inteleg perfect, si mie mi se par o tampenie produsele dietetice gen lapte 0%, cola light, iaurt degresat, branza degresata nici nu gasesc in afara de aia de vaca....
Cum stati cu kg? cand se da raportul?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
Laura25 spune:
'Neata!
Eu am 58kg inca si ma bucur, ca zilele astea parca am fost la cura de ingrasare, nu de slabire (tortul nasei a trebuit mancat, vinul de la nunta e bun, a mers ca unsa si o fripturica .. ce sa mai zic!? ).
aici: http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/381 poza din toamna, la vreo 63 kg.
aici: http://laurasn.shutterfly.com/newpictures/8 poza de la nunta de sambata, cu 58kg.
Se cam vede diferenta, nu? Eu zic ca se vede si ca merita efortul de a da jos ce simtim noi ca e in plus.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Musette79 spune:
Uau Laura ce faina esti !!
Chiar ati aratat bine sambata la nunta, s-a meritat sa rabzi putin ca sa arati asa, nu? Bravo tie!
Urmatorul meu target e 60 kg, numa tre sa ma organizez si sa-mi fac un plan. Ca altfel eu tot mananc, ca-s pofticioasa la treburi interzise (patiserie, pizza, cartofi pai etc)
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Laura25 spune:
Musette, multumesc! Da, a meritat in primul rand pt ca m-a facut sa ma simt bine in pielea mea. Nu eram stresata sa imi sug burta, sa imi ascund colaceii. Si faptul ca m-am simtit bine in pielea mea s-a vazut si din afara.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
MsLara spune:
Laura superb arati! Bine, toata familia ta e minunata! Eu cred ca ai cam eclipsat mireasa.
Azi am renuntat la orez cu surimi,ca n-am avut timp sa fac.
Deci in meniu azi iaurt cu fructe, mozarella, sunca praga , rosii cherry, un castravete si un mar.
Si cafea cu lapte.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
carolinah spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Am citit-o si eu pe South Beach si mi se pare simpla,ca orice dieta la faza de lectura.Singura problema care o am e ca-mi plac dulciurile si fructele.Cu piinea n-am probleme. De azi o tin si eu. Cum oare sa-mi omor nervul ,sa nu mai ceara u grapefruit sau o inghetata?De ciocolata nu mai vorbesc... dulcetica |
Iti impartasesc din experienta mea cu adictia la zahar. Cand am observat ca parca eram nebuna dupa dulciuri, parca voiam tot mai mult si mai mult, ca boom-urile de insulina ma oboseau, ca as fi mancat in continuu, ca zaharul ingerat ma impiedica sa absorb fier si imi intretineam anemia... ei bine, atunci am trecut la dezintoxicare. 3 saptamani fara zahar. Deloc.
A fost f greu cam 3-4 zile, apoi incet, incet, pe masura ce pancreasul isi revenea la normal, a fost tot mai usor. Insa n-am cedat la nimic, nu a existat niciun motiv pt care sa cedez si sa bag in o gura o bucatica de ceva cu zahar. Absolut nimic, nimic, nimic, sub niciun motiv, nicio aniversare, nicio masa la restaurant, nicio nunta, nimic.
In perioada respectiva am mai mancat fructe uscate, dar cu portia. De ex: 2 smochine sau 4 caise uscate sau 20 de stafide cand imi era f greu. Atat.
Si am scapat. De atunci si pana acum mananc dulciuri f rar, numai de alea care imi plac mult si pe care merita sa le gust (putin, 1-2 bucatele). Nici nu mai simt nevoia, nici asa foame nu mai am.
S-a reglat productia de insulina si mi-e bine, nu mai obosesc asa repede, am mai multa energie si mai constanta.
Incearca, din ce citesc eu aici sunt sigura ca te va ajuta.
Mult succes!
ellinia spune:
Chestia asta cu zaharul o simt si eu pe pielea mea.... in ultima perioada simt nevoia de dulce de nu stiu ce-i cu mine. Acum am o pastla de vitamina C cu propolis in gura nu's ce sa mai fac... Mananc si ciocolata neagra dar, vorba ta, de ce mananc de ce-as manca mai mult ...
Am incercat si eu dexintoxicarea de zahar, cand am tinut priam data Montignac. Si am reusit atunci sa nu mananc zahar, foarte rar aveam abateri. Acum nu mai am aceeasi vointa, din pacate.
cookie81 spune:
Maamaaaaaaaaa ce au scris fetele...
Si eu care credeam ca ati cazut pe undeva lesinate sub vreun tort sau vreun munte de cizburgari
mda... bravo natiune!
Eu am trecut la mancat un pic mai gustos!!! (Spre disperarea jumatatii)
Pun ustutroi verde, uscat, in mujdei, sos cu smananta langa fiecare bucata de carne! Adio ruccola, adio salata bine ai venit usturoi.
PLUS
Ceapa verde langa telemeaua de seara!
Sunt o bomba atomica miscatoare
De ce? Pentru ca pur si simplu m-am saturat ca el sa manance ce ii place - munti de ciocolate, bomboane si biscuiti iar eu sa stau sa rabd langa el.
Na usturoi neamule!!! sa vezi ce greu e sa lacrimezi de pofta! lacrimeaza si tu de la ceapa!
la noi in casa e razboi
Eu ma invart intre 65 si 66 kg, ce ma omoara e constipatia cronica sper ca cu activia, iaurtele probiotice si pastile de crusin sa imi revin, dar mi-e teama ca asta nu rezolva problema decat atunci cand iei tratamentul, dupa aia... revin la normal!
Ma bucur cand va vad asa bine-dispuse, am vazut si poze frumoase... FELICITARI!
ellinia spune:
Cookie, esti tare ! Bravo tie!
Eu mananc ceapa si usturoi pentru ca sunt foarte bune in diete, au indice glicemic mic si sunt "macatoare" de calorii.
Am inceput si eu sa mananc mult dimineata si cat mai consistent si intr-adevar, ieri pana la 13 - 13,30 nu mi-a fost foame. Azi la fel, sper sa rezist cat mai mult. Si nu mai intru in bucatarie dupa 7 seara. Ieri mi-am facut singura un dus rece. Mi-am luat masuratorile la bust, talie, solduri si am constatat ca ma latesc in partea de jos ... e jale, trebuie musai sa ma tin de sport in fiecare seara, pentru talie si solduri, altfel nu stiu in ce ma transform...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Musette79 spune:
Ellinia, tu esti aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2264737210099354402yzZBPP ??
Unde mama saraciei vrei sa mai slabesti, ca nici nu se vede ca ai nascut? Sau de atunci ai pus pe tine si acum incerci sa revii?