incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 20
ellinia spune:
Cookie , eu cand vad nickul tau ma gandesc la un fursec din faina integrala cu o stafida pe mijloc - fara suparare! Ca nu ingrasa! Mai faceam si eu, acu' nu prea am timp si chef.
Asa-i, eu de regula nu mananc deloc mancare fast-food, exceptie facand pizza dar si aia foarte rar, mai bine mor decat sa combin carnea cu cartofii sau sa mananc cartofi de orice fel - nu ca nu mi-ar placea, dar asta este! Mai mananc porumb fiert care nu-i chiar recomandat in dieta, dar imi place foarte mult. Si decat mazare fiarta sau alte cele gen spanac, brocoli sau conopida...
Parca nik nu ma mai multumeste zilele astea, ma simt tare aiurea, asa ca zic si eu JOS KILELE! Si cat mai repede!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
MsLara spune:
Musette daca ma tin de dieta asta..mai frugala si controlata, da, slabesc.
Problema mea e, cum zicea si Ellinia, daca ma deprima ceva...sunt un pic anxioasa si alunec de obicei spre paine, pizza, cartofi prajiti sau branza telemea in exces (care face rau ca-i grasa). Imi plac si dulciurile dar nu ma tenteaza asa tare ca mancarea pur si simplu .
Stiu, e totul din creier.... Saptamana asta ma simt mai...motivata.
Va pup
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
Musette79 spune:
Bravo, Cookie! Ne motivezi ca un general cu trupa lui!
Stati linistite ca nu sunt chiar in concediu, ieri am avut sedinta de 6h (preluam un proiect nou si tre sa fiu cu antenele la maxim). Dar e ft ok ca-s singura, mananc dimineata ca porcul si apoi nimic, mancarea e scumpa fata de Cluj si prefer sa cheltui diurna pe blugi decat pe mancare Semi-concediu
Pana la 6 is la servici, nu mananc, de la 6 tasnesc prin magazine (e oras mic de 100 mii locuitori, dar are tot ce-i trebe: C&A, H&M, eu is mare fan, ca au croiul si culorile pe gustul meu, nu haine de clovn XXS de la noi).
La 8 ajung la hotel, ca se inchid toate, mai ies cu colegii, ei mananca, eu nu, doar beau ceva. Is ft scumpe in restaurant, cred ca stiti
Cookie sa-mi spui cam ce mananci tu in faza 1 de SB: piept de pui (pulpe si aripi cica nu e voie), muschi porc, salate, legume fara cartofi si morcovi, fara fructe, fara orez. Iaurt slab am inteles ca e voie, branza de vaca, urda, mozzarela slaba, oua, ciuperci. Ratez ceva?
Va pup si haidati la slabit!! Toate am vazut ce rau e sa fii gras, dati-le naibii de KFC si napolitane.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
cookie81 spune:
Dulce eu mai scap cate o fructa in SB.
Nu e nici o crima: de la o banana inainte de antrenament (de unde naiba crezi ca gasesc energie???) pana la 4-5 capsuni furate de la un coleg sau un mar rontait cu placere nevinovata samd.
Dulciurile gata! taie-le! eu am auzit sfaturi: ciocolata de 85% cacao sau jeleu fara zahar doar culoare si gust... dar nu! nu! nu!
Deci rabda un pic!
cookie81 spune:
Musette regulile de la SB le respect asaaa.... partiaaaaaal...
adica eu manac orice carne slaba, recunosc ca am mancat si 2 aripioare pe gratar si un ciocanel si muschi de porc... dar slaba, aleg grasimea, pielea si bag la salate... MAXIM! ca e rosie, ca e varza, ca e salata verde, ca e ruccola, orice salat sa fie!
Legume in schimb LE EVIT! Fie ca vorbim de broccoli (de la care am greturi pur si simplu, il urasc maxim) sau de mazare, fasole verde... oricum astea toate au gust de congelator!
Frcute - nu am cum sa evit, chit ca mananc o fructa la 2 zile, sunt sanatoase si imi reprima cat de cat pofta enorma de dulciuri! In week-end am facut criza de nervi cu urletele de rigoare cu sotul in masina cand am luat un tort cadou pentru niste prieteni (asa ca se lasa cu scene la mine!) Motivul: ca de ai ales cofetaria asta? Sa-mi faci mie rau nu? eu nu cobor din masina sa aleg tortul! Du-te tu! Vrei sa mor? Esti nesimtit... si cate si mai cate... pana la urma tot eu am ales tortul, toti au savurat, eu am rabdat!
Ce mai mananc cu MAAAARE PLACERE: oua sub orice forma: fierte, oua ochi, omleta cu telemea sau smantana, cu muuulta verdeata, cu ardei, toate branzeturile (fie ca sunt grase, slabe, de vaca sau de oaie, de capra imi place cel mai mult, cu mucegai sau nu - iubesc branza!!!), vita mai ales gratar, un pic in sange, cu un President deasupra si o salata imensa langa, iaurt nu-l sufar pe cel degresat - so nu mananc, dar ador iaurtul de capra (ce daca e mai gras... !), Activia natur (deh am probleme cu tranzitul), iaurt de la Covalact, Napolact, salate asa cum ti-am scris si mai sus, fructe foarte putine, doar la nevoie, doar ca sa-mi potolesc nevoia de dulce.. nu stiu ce sa-ti mai zic.
Ce am redus eu: Toate felurile de paine, paste, orez (oricum nu mancam nici inainte), TOATE DULCIURILE, orice suc, (mai putin cola light din wk), orice prajit, orice procesat (mai putin crenwurstii si prosciuto sau muschi de nu stiu ce afumat )
Intrebari, mai ai? cu mare drag! Dar eu nu am carte cu SB - o sa incerc sa vad daca o gasesc pe undeva, dar... ce am citit pe net si in mare si bunul simt ma ghideaza.
Pup!
Musette79 spune:
Ohooo, Cookie, sarumana
Rezumatul tau face cat 3 carti si 10 articole. Esti pe lungimea mea de unda... si mie imi place branza si nu garantez ca o sa ma limitez numai la branza de vaca, alea alea. Merg la socri in weekend si doar n-oi face pe mironosita. Din ce este imi aleg eu sa pot manca.
Mie imi place mult pulpa de pui, o mananc oricum fara piele, aleg grasimea, salatele la fel, da-i sa sune, tata
Aici am mancat in fiecare zi papara la micul dejun (ador ouale, mai ales painea in ou la care voi renunta evident, oricum mancam rar), mozzarela pe felii de rosii, paine neagra neagra vero, cascaval, iaurt. O sa scot si eu painea cu totul, cartofii la fel, dulciurile.
Hai gagici, cum stati? Ambitie, ambitie, ca slabim
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
cookie81 spune:
Musette e ideal ca iti plac astea! Da-i bataie!
Stii ce mi-ar mai placea mie dar nu am timp sa-mi fac? Supa crema de legume cu smantana ;) Cred ca aia s-ar potrivi de minune seara - ca o versiune light.
Eu NU POT sa mananc produsele astea din comert super procesate ca sa devina light, iaurt light, branza dietetica, samd. Am incercat, nu pot, imi stau in gat - parca nu au gust.
Eu sunt de parere ca si lipidele si grasimile bune au rolul lor in alimentatie asa ca un iaurt de capra mai gras sau telemea de oaie o felie (cu o rosie langa) nu cred ca imi vor sta pe solduri - cum nu stau de altfel.
Ce am mai facut? Am redus portiile, stii ca imi ziceai tu ca mananc putin?! Asa e, mai putin, mai des, incerc sa micsorez volumul stomacului ca altfel aveam un burtihan imens.
Azi am mancat:
1 iaurt de capra la ora 11:00
acum o portie de ficatei la tigaie (cam prajiti dar buuuuni ) cu salata de varza langa.
Probabil inainte de sala cu o ora pap un fagaras/iaurt ca sa am energie.
Seara asa cum v-am obisnuit: gratar vita si salata!
Eu am citit mult pe internet si despre dieta ketogenica (care e cam periculoasa - multe proteine si grasimi pentru rinichi) si dieta Atkins si SB. Cred ca am inteles in mare cum sta treaba asa ca am incercat sa gasesc cea mai buna dieta pentru mine cu un minim de frustrare (aia cu dulciurile fiind cea mai puternica!).
MsLara spune:
Buna fetelor! Eu constat zilnic -200 grame...ceea ce ma bucura.
Azi am in meniu: cafea cu lapte, rosii, castravete, branza, sunca de praga, mar si iaurt cu fructe.
In caz de foarte foame diseara mai suplimentez cu salata verde.
O zi excelenta tuturor!
Hobby
Lali
Target
cookie81 spune:
pana la ora 14:00 nimic... dupa: o salata, o branza fagars, un iaurt Activia.
Cafea cu lapte la greu, apa din ce in ce mai putina
Diseara nu stiu ce voi manca... ca nu ma duce capul la nimic.
O zi frumoasa!
MsLara spune:
Cookie si eu cafea cu lapte la greu si apa putina.
Am avut o zi foarte stresanta, am sarit marul si salata verde si ma relaxez cu o salata de mozarela cu rosii cherry si surimi sticks.
si o bere.
Maine mi-am progranmat niste orez fiert cu surimi si sos soia, toata ziua. Seara ma duc si la aerobic.
Va pup, o seara frumoasa.
Hobby
Lali
Target