incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Musette79 spune:
Neata fetelor!
Am inteles, Ingridnen, cum tii tu SB. In faza 2 sa inteleg ca ai voie si cereale. Cand ajung acasa imi cumpar cartea.
Deocamdata eu o duc bine, mananc dimineata regeste, imi tine de foame pana la 4-5-6, apoi merg prin magazine (ieri am stat 1h in C&A ), si seara cand am ajuns la hotel mi-era foame, dar am mancat un pumn de alune si gata. Am baut cam 2-3 litri de apa, sper sa ajung la 63 pe cand ma intorc.
Nu stiu daca pot chiar 5 kg in 3 saptamani, dar as vrea sa am 60 kg in 12 iunie, cand merg la nunta
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
cookie81 spune:
mi-e rau si vreau sa mor si nu pot ca astia la birou sunt total nepriceputi si ma oftic si vreau sa stau acasa sa zac, mama ma-sii de vreme
Sunt bine, nu pot vorbi, dar sa pastram tonul de optimis. Mancarea nu vine, se lasa asteptata, vreau sa fiu in locul lui Musette, nu se poate, ata ete, imi dau cu spary in gura sa amorteaza gatul, numai foamea nu amorteste... deh...
si sa fie al naibii concursul cu Pampers ca nu pot sa scrie din cauza lui!
ingridnen spune:
tocmai vin de la masa... am gasit si de "regim"... iahnie de fasole si piept de pui la gratar
Ingrid si Cristi 7 ani
dulcetica spune:
Si eu as putea slabi daca as pleca undeva singura,cu conditia sa te inghesuie aia cu mincarea pe acolo.Daca as fi plecata singura si doar cu micul dejun,ce simpla ar fi viata!
MsLara spune:
Ce faceti? Cum merge?
Eu ieri am adaugat la meniu 2 felii de paine prajita cu sunca...la ora 17, inainte de aerobic. Oricum dimineata mai scazusem 200 g, deci 48.9 kg...
Incerc sa mut mesele mai consistente/carbo dimineata, sa vad daca-mi si iese;
dim: 2 felii de paine prajita cu branza, o cana de lapte cu cacao
gustare: cafea cu lapte
pranz: omleta din 4 albusuri si un galbenus, piept pui fiert (cam 100g?) si o rosie
gustare: mar sau iaurt
cina: maxim o salata verde cu lamaie
Fetele mai avizate...daca fac vreo combinatie "nepotrivita" sa-mi spuneti, va rog.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
dulcetica spune:
Am citit-o si eu pe South Beach si mi se pare simpla,ca orice dieta la faza de lectura.Singura problema care o am e ca-mi plac dulciurile si fructele.Cu piinea n-am probleme. De azi o tin si eu.
Cum oare sa-mi omor nervul ,sa nu mai ceara u grapefruit sau o inghetata?De ciocolata nu mai vorbesc...
Musette79 spune:
Aveti dreptate, asa singura (sunt cu 2 colegi, dar ideea e ca nu tre sa gatesc, n-am frigider in camera etc), cu mic dejun asigurat e usor, mananc dimineata regeste si apoi pana la 6 nu mi-i foame, pe la 8 mi se face dar rabd. Apa 2l pe zi.
Ieri am fost la 12 la masa cu astia de aici dar nu mi-o trebuit nimic asa bine mancasem la 8 dimineata.
Mi-am luat o pereche de blugi stramti, arata beton, ma fac sa arat cu 5 kile mai slaba. Nu am cantar aici dar simt ca am slabit bine
Ms Lara nu stiu cum saracie nu slabesti numa cu atata mancare. Incearca sa mananci pana la ora 15, la mine functioneaza.
Dulcetica, stiu perfect ce zici, si eu ma ambalez si ma ambitionez cand citesc ceva dieta, gata, o tin....Si eu is rea de pofte (patiserie si dulce). Dar spre binele nostru tre sa ne potolim.
Cookie, ce sa zic, te intelegem toate. Nu te ajuta sa mergi sa-i cumperi ceva frumos in weekend, sa te rasfeti un pic si tu?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
ellinia spune:
Neatza!
Eu ieri am fost in deplasare si, dupa ce m-am abtinut toata ziua de am mancat numai gratar si fierturi, seara am mancat o pizza mare de-mi vine sa plang si acu' ... sotul meu zice ca ceva nu e in regula cu mine . Dupa ce am terminat pizza i-am zis ca, daca mai era jumate de farfurie o mancam si pe aia ... cred ca dau in altceva de acum. Ma deprima si vremea asta, ieri mi-a zis o prietena pe care nu o vazusem de mult ca m-am ingrasat de-mi venea sa moooooooor. Na prietenie!
cookie81 spune:
fetele!
- 2 kg!!! Boala ajuta!
deci azi am 65 de kg! faza 1 din SB, un pic gresita pe alocuri (ziua aia de fructe, cola light 2 zile, si un colt de paine) ... DA ROADE!
Azi ma simt mult mai bine, ma voi duce si la sala (chiar voi sta la 2 ore consecutive).
Dimineata am baut o cafea mare cu lapte fara zahar of course si acum imi astept iaurtelul.
Cand ma fac mare vreau sa fiu Musette si sa plec si eu in Germania si sa have fun pe acolo
Concluzie: mai tin faza 1 spre 2 pana ajung la 59 de kg dar de acolo ma voi relaxa... si poate voi ajunge si eu la 57 visati... dar e un vis muuuuuult prea mare si muuuuuuuuult prea frumos (cred ca mai mult ma imbat cu apa rece )
Pup fetele si sa aveti o zi superba!
cookie81 spune:
Ellinia ma omori!
Stii ca pizza era felul meu de baza? Urmau pastele, KFC la egalitate cu Burger King si nu in ultimul rand maretul Mac.
Intre ele mereu bagam ciocolatele, pufuleti, covrigei, biscuitei, ... orice cacarica_care ma facea fericita!
Acum cand vad la toti pe birou cacarele de genu' intorc capul, inghit in sec, ma duc si beau apa-cafea-apa-cafea, eventual cersesc o fructa, sau iau un iaurt sau RABD!
Mama nu m-a vazut de multa vreme, dar reactia ei e fost cruciala: esti cat CASA! cand am auzit am intrat in pamant de rusine. Am inghitit in sec si de atunci tot inghit in sec si rabd.
Vine vara, nu? vrei sa faci cum face o prietena de-a mea: se duce dis-de-dimineata la plaja, alege un fotoliu cat mai departe de restul lumii si acolo intepeneste pana la finalul zilei, intorcandu-se ca un sandvich, nu intra apa deloc! si la plecare incearca sa se acopere maxim.
E? Ne motivam sau cum? Aici suntem, nu?
Eu de aia mi-am si facut cont pe un forum, aici mi s-au parut cele mai misto fete si nu m-am inselat. Vroiam sa gasesc un loc, unde sa ma salut cu fetele, sa le zic ce am mancat, ce am gresit, sa ma asuclte, sa ma sfatuiasca dar in nici un caz nu vroiam sa gasesc compasiune de genul: saraca nu are vointa, asta e: grasa si frumoasa (sau era invers)!!!
Asa ca: pe locuri fiti gata START!
JOS KG! JOS KG! JOS KG!
(Ca tot azi e greva peste tot )