incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 18
ingridnen spune:
raportez 1 kg in minus fata de saptamana trecuta (eu ma cantaresc doar luni).... per total, 3 kg in 3 saptamani, tin inainte cu South Beach, la mine asta functioneaza.
Mai am 3 kg de dat jos. E greu pana ma motivez pe urma merge de la sine.
Meniul meu de azi:
Dimineata: 2 felii branza telemea, 1 castravete, ceai (cu miere si lamaie)
O cafea la birou
Ora 11: un iaurt degresat cu 2-3 linguri cereale (müsli)
Pranz: salata cu de toate (de la cantina) si piept de pui
Ora 17: un mar
Seara: mancare de dovlecei si friptura de pui la cuptor
Ingrid si Cristi 7 ani
ellinia spune:
Neatza!
Pe mine m-a dereglat tare mult dieta asta cu trei zile. Plus ca am pus la loc cam tot, mancand normal, cum mancam eu. Acum incerc sa-mi revin, sa vad cum...
Apropos de masuratori, mie mi- s-a intamplat o cheste cam ciudata, mi s-au micsorat sanii si mi s-au latit soldurile, asa ca acum am silueta para...
M-am apucat si eu de sport, acasa, seara, macar la burta sa vad rezultate, ca acolo ma intereseaza, si la solduri.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
cookie81 spune:
Nu am apucat sa va scriu meniul de azi!
Dimineata: un ou + 3 felii de prosciuto si 2 felii mici de mozzarela
Pranz: un piept de pui + salata mica
Seara: cred ca tot un gratar cu ceva frunze langa.
Nu am timp de gustari dar beau 2-3 ceste de cafea cu lapte fara zahar, fara miere, fara indulcitori + 2 litri de apa.
Poate ajung azi si la aerobic
Musette79 spune:
Am putin timp intre 2 sedinte si va scriu si eu rapid: ieri am mancat numa prostii dar pana la ora 3, dupa aia nimic si ca atare azi dimineata nu crapau blugii pe mine.
Azi am mancat ft bine la micul dejun (papara, branza, suncam rosii, nuci, iaurt) si cum nu mi-e foame nu cred ca mai mananc azi mare lucru. Tot am vrut sa mananc numai papara si branya, ca la SB, dar stiam ca daca merg la cantina sau in oras nu stiu ce saracie gasesc. Asa ca am mancat regeste
Ingridnen, tu esti in faza 2 de SB? Stiu ca in prima faza nu este voie musli, de aia intreb si eu Bravos pt kilogramele slabite
Ellinia, te inteleg perfect, been there, done that, eu m-am lecuit de regimuri disociate ca daca revin inapoi, pun totul inapoi. Poate asa, inainte de o ocazie sa mai dau jos sa arat bine in ziua X.
Cookie, hai ca n-ai dat-o in bara asa rau, eu ieri am mancat la pranz cartofi pai, ca eram in oras era duminica si numa sandwichuri si covrigi aveam ca optiune.
Am cautat duminica in mall la diverta cartea cu SB, evident ca nu o au, nu stiu de unde sa pun mana pe ea. Nu o are nimeni scanata sa-mi dea un mail binevoitor?
Voi ce branza mancati la SB? Mozzarella din aia in zeama? Branza de vaca slaba? Inca nu ma prind daca e voie iaurt.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
dulcetica spune:
Bravo Ingriden esti cea mai tare!
Cookie deci 5 kg pina pe 7 iunie cind pleaca Mslara la mare?
Musette lasa nu te concentra foarte rau.Incearca macar sa nu pui!
Eu ma stradui cum pot si incerc sa maninc putin dint toate.
Laura25 spune:
Hello, hello!
M-am intors pe baricade. Vineri dimineata (pe 14) aveam 57.5kg, adica am scazut 1.5 kg (jumate din cele 3 propuse de dulcetica). La nunta a fost super superb, am mancat din toate, inclusiv dulciuri (nu va arat cu ce tort de 4 kg am ajuns acasa) am baut cate un pic din toate, dar am si dansat f, mult, asa ca azi dimineata aveam 58kg. Si eu vreau sa mai dau un pic jos pana plec la mare (6 iunie). Macar 1.5-2kg.
Dulcetica, cum a fost la botez?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
MsLara spune:
Eu azi...49.1 kg .
Desi ieri am mancat ok ziua, seara (pe la 6, nu foarte tarziu) am capitulat la 2 sandvisuri cu sunca si un pumn de alune.
Azi am in meniu asa:
dimineata: iaurt zero mic cu cereale + ceai
gustare: 1 cana cafea cu lapte
pranz: 2 rosii, 1 castravete si branza (cam 150 g?)
gustare: mar sau iaurt mic
seara: aerobic
Am constatat ca dispozitia imi afecteaza meniul foarte tare. O sa incerc sa caut multe motive de "veselie".
Daca reusesc -3 kg pana plec eu sunt multumita.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
cookie81 spune:
pe toate!
Sunt racita, ragusita si ma simt foarte rau. Am inceput sa iau antibiotic de ieri si sunt total molesita.
Cura tin in continuare dar... nu cu motoarele turate la maxim. Aerobic nu stiu daca am putere azi si tot caut cel mai bun salon pentru impachetari/slabit.
Dar am citit pe diverse forumuri de rau despre toate... desi cred ca sub umbrela forumului concurenta mereu are ceva de comentat.
Ieri am mancat seara nu gratar cum as fi vrut ci un ardei umplut + o sarma in foaie de vita si 2 linguri de smantana.
Acasa am completat cu un MonCheri si o lingurita de dulceata... ma simteam lesinata!
Azi: mozzarela, ou fiert si prosciuto + cafea cu lapte + antibiotic.
La pranz cred ca am pofta de ficatei
Sanatate si slabire usoara fetele!
Scop: Cel putin 5 kg date jos pana pe 7 iunie!!!
dulcetica spune:
Adica n-am reusit sa dam 3kg in 3 sapatamini,dar acum reusim 5kg in 3 saptamini ,ca stim unde am gresit prima data si avem experienta. Eu sigur dau, ca nu ma las!
Laura,la botez a fost dragut!L-au avut printre altii si pe Nelu Ploiesteanu care a cintat pe la mese de inima albastra.Din pacate pe mine m-a obosit rau de tot si acum nu prea ma simt bine.
ingridnen spune:
am intrat direct in faza a 2-a la South Beach, pentru ca nu aveam chiar atat de multe kg de dat jos.
Acum vreo 6 ani, cand aveam 70 kg (in loc de 53...) am inceput cu faza 1-a (am dat 4 kg in 2 saptamani) si am continuat cu faza a 2-a (cate 1 kg pe saptamana) pana cand am ajuns la greutatea dorita.
Tin minte ca m-am apucat de regim in septembrie, si pana la Craciun am dat jos 17 kg.
Dupa aceea s-a intamplat sa mai am fluctuatii de greutate, cate 3-4 kg, dar intram direct la faza a 2-a si slabeam.
Numai ca in toamna-iarna-primavara asta am mancat mult prea mult si am pus 6-7 kg. Bine ca am reusit sa ma motivez cumva si sa incep dieta
Azi de dimineata n-am mancat nimic acasa, pentru ca am fost la analize de sange... asa ca am trecut direct la iaurtul cu cereale de la ora 11.
Ingrid si Cristi 7 ani