incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie81 spune:

Ligia saru'mana pentru aprecieri!

Musette, Dulce vreau sa aud minus 5 kg la sfarsitul saptamanii viitoare!!! ok???

Vreau sa aud ca ati facut

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Puiule cu draga inima dar eu saptamana viitoare is in Germania in delegatie si nu prea pot tine regim, ca merg la cantina cu colegul. Sper sa revin la 63.

Acuma ma documentam cu South Beach

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Bravo Cookie, esti pe pozitii .

Eu am reusit sa stric tot ce facusem saptamana trecuta. Am racit rau, am fost obosita si putin indispusa si am mancat multisor si cu paine, in fiecare zi.
Nici azi nu am fost chiar ok, dar mie mi se pare mai bine.
Dim: iaurt mic cu fructe
Pranza: corn cu branza de vaci si piept pui la gratar
Seara: 2 bomboane de ciocolata(inainte de aerobic)

Macar mi-am mentinut orele de aerobic si miercuri si azi.

De maine o iau de la capat cu atentie marita. Adica pe 7 iunie plec in Turcia, la mare. Macar pt asta sa ma mobilizez.

Weekend placut.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Multumim Ligia de incurajari, asa e, cred ca toate avem vointa si o sa slabim cu siguranta (fiecare din noi a mai slabit odata)

O sa incerc sa mananc putin saptamana viitoare, sa ajung la un 63. Daca nu tin regim, dau iama in dulciuri si fainoase si putin cate putin pun inapoi. Daca tin regim prea strict, cedez repede si pun dublu inapoi. Cel mai ok mi-a fost pana acuma dieta aia Rina (am slabit 3 kg intr-o luna; sau acum un an cand nu am mancat 8 luni dupa 6 seara si am slabit 16 kg, dar si alaptam, aveam alt consum).

Azi am citit la indicatiile lui Cookie despre South Beach si mi se pare efectiv un mod de viata, ft fain gandit si pe termen lung.

Cred ca a apus era curelor "7 zile 7 kile"

Cand ma intorc inapoi am de gand sa ma apuc de Soth Beach. Azi mi-am luat o rochita neagra cu maneca scurta, incretita la decolteu si manecute, cu bendita alba sub san, pt nunta din 12 iunie, botezul din iulie si cununia de zi din august. Ar arata si mai bine pe mine daca as avea 60 de kile . Asa ca am motivatie

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

va dau un pont: mancati orice(normal ca fara dulciuri/patiserie/grasimi) de pe farfurie de desert (cca 18 cm diametru-cat o plama deschisa), fara supliment si fara varf din 3 in 3 ore.Apa 2,5 l cu cate lamai vreti si nitel sport in fiecare zi
Garantat slabitisi nu va mai chinuiti cu foametea fiindca nivelul glicemiei o sa fie constant.
Prima masa la ora 7 dimineata, next la ora 10, next la ora 13, next la ora 16 si ultima la ora 19 - aveti 5 mese, fara gustari intre ele si fara frustrari.
Daca prima masa este mai tarziu, sa spunem ora 9 atunci din pacate incercati sa sariti peste masa de seara fiindca la ora 9 este cam tarziu sa mancati sau masa de la ora 9 sa fie doar un iaurt simpu

Succes

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Bine zici Deus, eu as renunta la masa de la ora 19, avand in vedere ca ma culc inainte de 22. Noi ne-am mai intalnit pe forumul asta, intr-un context sau altul si ti-am citit siteul, ft frumos

M-am informat despre Soth Beach, cand revin ma apus de ea, acuma caut sa downloadez cartea (nu stiu daca o mai gasesc in librarii, 22 lei nu e o avere), as lua-o.

Azi sotul e la pescuit, fetita la socri, asa ca am zi libera (citesc, calc, spal haine, pigulesc la flori )

Propun sa ne scriem si masurile: eu desi am tot 64,3 kg am scazut in centimetri cu masajul si impachetarile, hainele mi-s ok. Ca eu cand va aud cu 57 kile imi vine sa urlu, dar ma gandesc ca sunteti mai micute de statura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Deci...nu am reusit mare lucru la finalul celor 2 sapt. Azi dimineata 49,2 kg...cu un minim de 48,3 sambata trecuta...pe care nu l-am mentinut.

Dar nu ma simt descurajata...chiar mai hotarata.

Musette tu ai mai multi cm decat kg peste mine, deci stai mai bine.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Ms Lara, as fi nesimtita sa spun ca sunt grasa, mai degraba am umeri ingusti, gambe subtiri si cand ma ingras se vede aiurea la solduri, ma latesc mult. Daca as ajunge la 60 si sa ma mentin acolo, as fi ft multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie81 spune:

Buna dimineata!

A venit randul meu sa spun ca am dat-o in bara... usor

Ziua de vineri a fost HORROR - o zi de fructe care m-a innebunit la propriu! M-am balonat, mi-era foame permanent, in loc sa slabesc ma simteam umflata si cand m-am urcat pe camtar sa mor - mai grasa cu UN KILOGRAM!

Vinceri seara am fost la restaurnatul nostru preferat unde idiotii au ales sa schimbe meniul si m-am ales cu un rahat de salata cu un sos indlucit cu zahar - o magarie absoluta!!! Am crezut ca vars de la sosul ala dulce care in combinatie cu somonul era oribil!

Samabata la 2 petreceri, la una am mancat aperitivul, care era fenomenal branzeturi si mezeluri bio. La a doua petrecere m-am mentinut pe pozitii dar am baut 3 Cola light.

Si aici incepe circul cu cola Light de care nu m-am mai putut desparti in wk. Duminica la gratar, unde am mancat un colt de paine cu suna si ceapa rosie, apoi am baut un sprit... DAR nu am mancat deloc din dulciuri dar am manacat biste stafide.

Per total nu am gresit rau, dar a fost orobil!

Mi-am dat seama ca daca nu iau pastile sunt permanent
Asa ca am 67 de kilograme... (adica - 2!) dar am scop 65/64 la sfarsitul saptamanii.

Intentionez sa continui cu aerobicul si sa incep sa merg la impachetari.

South Beach este o dieta buna, curata, intr-adevar inveti sa alegi ce sa-ti pui in farfurie, trebuie neaparat sa-mi iau cartea sa vad cum stam cu anumite alimente.

Ce am invatat? Fructele sux! oricum nu-mi placeau nici inainte dar acum le urasc de-a dreptul

10 mai - 69 kg
17 mai - 67 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata!Eu nu m-am bagat la provocarea voastra cu -3 kg pana-n 15 mai, dar am reusit sa slabesc de pe margine vreu kil jumate, asa ca acum am 59.5Muncesc in continuare la acest ascpect, si tintesc momentan spre un 56, urmand sa incerc sa cobor la 53-54 undeva prin vara. Sa vedem si in ce masura reusesc!Spor la slabit!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput