incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Incep eu, ca e marti azi. Am 57,5 kg. Si pana arti nu ma mai cantaresc, pun lacat la sertar. Poate reusesc si scad sub 57.
Voi cum stati?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

60kg

Poze din vacanta, in caz ca e cineva curiosa sa imi vada gabaritul : http://laurasn.shutterfly.com/newpictures/102

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu am 48.8 kg...

De azi reiau si orele de aerobic, sper sa ma pot abtine de la masa de seara.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

56,3 kg

Momentan nu tin nici o dieta, nu ma simt in stare

Laura mie nu-mi pari grasa, ca vrei sa te modelezi in vreun fel asta doar tu stii , la fel si abdomenul e ok
putin sport cred ca-ti lipseste.

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie81 spune:

Helau girlz!

Pup toate fetele: Dulcetica, Ellinia, Ingriden, Laura25, Mslara, Musette79, Yvon ... daca am uitat pe cineva - scuzoaiele mele.

so... am reusit cu succes sa ma abtin de la toate mancarurile naspa.

Se duse si ziua mea saptamana trecuta asa ca am petrecut, daaar cu atentie. M-am infruptat din tortul de ziua mea (cu grija!), am descoperit ca pot manca extrem de putin /zi dar pot sa dau gata o cutine de Nirvana (in 3 mese)

Anyway am 63 de kile!!! Am scapat de celulita horror (bine, se vede inca dar doar daca strangi pielea) fara nici un fel de impachetare sau masaje... doar cu masaj facut de mine si niste crema de la Vichy.

Regrete: nu m-am dus la sala absolut deloc si ataran carnea si piele pe mine de zici ca-s baba. Intre picioare, in partea de sus, zici ca-s baba. Probabil stiti la ce zona ma refer - aia intre coapse.
Trebuie sa ajung la sala sau macar sa fac niste exercitii acasa!!!

Deci inca 4 kile catre silueta mea mult dorita.

Azi am reinceput regimul, ca ieri desi am stat toata ziua nemancata am evadat in Mac cu copilul

Azi rosii cu cascaval, o lingura de sote de fasole cu usturoi (miam miam), cafea si apa cat cuprinde.

Diseara sper sa fac un gratar cu rosii sau o salata greceasca.

Paine am inlocuit-o cu succes cu Wassa sau rondele de cereale.
Cand nu am inlocuitori din astia ori ma abtin ori mananc maxim 1/2 de felie prajita.

De azi inainte promit sa intru si sa scriu zilnic evolutia mea la masa si pe cantar. Eu mai am 2 luni pana plec in concediu asa ca sper ca sa scap de astea 4 kile pana atunci.

Va pupacesc din nou pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu am 61,7 astazi, dar s-au mai dus colacii, toata lumea imi zice ca am slabit. De slabit am slabit (n-am tinut cura, pur si simplu mancam putin) dar acuma ar trebui sa ma apuc de ceva cura sa ma si mentin

Laura scumpa, daca aici http://laurasn.shutterfly.com/newpictures/122 tu zici ca esti grasa.... io-s obeza atunci arati traznet fato la mine pielea pe burta inca e adunata ca un material botit...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
25.06: 61,0 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc , dar eu zic ca am suncute pe burta si pe solduri prea multe ca sa fie ok. In poze din profil se vede mai bine abdomenul care numai plat nu e . Nu mai zic cum arat cand ma balonez (adica f, frecvent). Oricum, intre poza aia si ziua de azi am un +2kg

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am 58.5 kg,desi simbata dimineata arata 57,5kg,insa am rezolvat si problema asta si am revenit spectaculos.Aseara nu stiu ce-am avut,parca turbasem si-am ciugulit ceva dulce...cred ca pe fond nervos.Azi ma abtin si martea viitoare voi avea 56.5kg.
Laura,votez cu restul poporului,in sensul ca daca pun eu o poza,raportul inaltime greutate e asemanator,insa eu arat rau tare,pe cind tu arati excelent.
La mine,asta numai dupa 40 de ani,dispunerea suncilor s-a schimbat si s-a concentrat pe coapse ,fund si burta.Rezultatul e dezastruos! Deasemenea cred ca sunculita am in exces si muschii sint total atrofiati,de aici si aspectul pufos.
Numai asta am avut de reclamat;in rest toate-s bune,frigiderul e gol si cu toate astea,o mina exersata identifica la ceas de seara, ceva aiurea de gustat.
O sa ma preocup sa premiem reusitele fotomodelelor ,rusine mie si sa deschid zilele astea un subiect(cap 5).
Daca cineva are mai mult timp de alocat,rog sa ia initiativa.
Deci de azi mincatul aiurea e prohibit,plimbati-va minim 5 km pe zi daca nu vreti sa-i alergati .Continuati mesajul stimulator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mda...si eu...59.8 kg. Ma simt Nu stiu cand imi fac avant sa incep si eu o dieta de care sa ma tin...Laura, zic si eu, ca oricum nu mai e nevoie: arati super, wow, de-as arata si eu asa in costum de baie. Scapa de cele 2 kg in plus, si esti mai mult decat ok.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie81 spune:

Nu are sens sa va povestesc ziua de ieri

pff.. cata vointa aveam

azi ma voi tine tare: dimineata o cafea + 1 iaurt, la pranz salata si diseara branza cu rosii.

Pupici!

Mergi la inceput