incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Musette79 spune:
Noh, ca mancai 2 mere golden, 2 banane mici, ceva paine graham, si era bine. Pana am ajuns acasa. Am mancat snitel de pui cu salata si cremes.
Eu pot tine regim disociat cateva zile, apoi mi se face greata, is lesinata ca si dulcetica si dau iama in mancare si pun totul inapoi.
Mai bine cum zice Cookie, cate un pic din fiecare, renuntat la dulciuri, faina alba (patiserie, pita calda, prajituri etc). La teorie is ft buna, practica ma omoara. Maine iesim in oras cu niste prieteni la pizza, voi manca si eu evident, dar in timpul zilei imi duc salata si un snitel, sau chiar numa ceaiuri.
Pe cuvant de nu-mi vine sa iau ceva pastile sa-mi mai taie poftele ca asa n-oi slabi veci....
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
dulcetica spune:
Concluzia:dupa 3 zile proteine si ieri prapadul, am dat jos 0.5kg din cele 3 propuse.Deci pina diseara mai am 2,5kg sa le risipesc cumva.Singurul lucru care-mi vine in cap e liposuctie.
Reconsider situatia si trec pe salate saptamina urmatoare.
Musette79 spune:
dulce hai ca esti tare!
Eu saptamana viitoare sunt in germania dar cand vin vreau sa ma apuc de ceva disociat sa-mi tai din elanul poftelor. Si aseara am mancat cremes, inca mai am aproape toata tava, dar am o pofta de mancare de speriat Paine cu salam, turta dulce, snitel cu salata, ce prind...
Tot incerc sa nu mananc seara dar o zi reusesc, 3 nu. Si in loc sa am 62, am aproape 65
Ati incercat careva capsula de slabit?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
cookie81 spune:
Neata fetele!
Aseara mi-am facut gratar la minut din vita cu salata verde, cu un damf de unt pe deasupra mmm... si apoi foame nefiind pototlita am bagat si o cutie de perle din branza... Bun al naibii... far tot mi-era foame. Noroc cu furtuna... ca se rupau copacii in jurul blocului si de spaima am uitat de foame.
Azi am zi de fructe... pot negru nu pot ca mi-e rau de foame. Asa ca am luat: struguri, capsuni, nectarine, mere si grepfruit.
Maine am petreceri la 2 restaurante dar.. NU MA DAU BATUTA! O sa ciugulesc cu grija din fiercare, nu voi bea deloooc alcool ci doar apa, eventual o limonada fara zahar (cu putina lamaie) si gata!
Dulce te rog sa fii alaturi de mine. M-am cantarit si cantarul arata 67 de kg.... so... 2 kile minus dupa 4 zile de regim = 2 zile de sport. Imi pot copia regimul daca iti place ;) Iti zic ca din loc in loc ai mai putea baga o gustare, dar eu nu am timp, de ex: un iaurt degresat sau un mar sau 4-5 capsuni sau un pumn de fistic.
Hai ca se poate!
cookie81 spune:
Musette ma omori si tu !!!!
sa va zic ca deja am mancat cam 2/3 din fructe?
si ma ia groaza cu ce mai manac eu restul zilei?
Dar se pare ca vom iesi la restaurant diseara.. .deci mamanc iar gratarel cu salata
PS Cafeaua fara zahar dar si fara lapte SUX!
Musette79 spune:
Cookie, gata tac, ca fac de rusine forumul asta
Bravo tie ca ai vointa, si mie mi-i greu in zilele de fructe, mancam la servici cat apucam si apoi seara acasa nimic. Nu ametesc, si mi-i mai usor sa nu mananc nimic decat sa tot mananc fructe ca la un moment dat vad ca nu ma satur si trec la chestii grele.
Ce regim tii? Baga detalii. O admir pe dulcetica ca a tinut atatea zile de carne, dar eu nu as putea. Maxim disociat, desi pun repede inapoi.
Am mai tinut dieta Rina, e un fel de disociat dar salata e neutra (1 zi carne cu salata, alta zi orez cu salata, alta zi paste si seara dulce, a 4-a zi fructe; si de la capat). Eu slabeam in ziua de fructe , in rest ma mentineam...
Hai fetelor sa ne ambitionam putin ca asa nu se poate
ingridnen spune:
Mie mi se pare ca va chinuiti rau corpul cu regimul acesta disociat eu una n-as fi in stare sa-l tin... merg cu succes pe South Beach, am 5 mese pe zi, nu mi-e foame si la pranz mananc chiar si la cantina la servici (de ex. ieri piept de pui la gratar cu mamaliguta si salata de varza).
Slabesc 1 kg pe saptamana, ca am intrat direct in faza a 2-a, nu am tinut prima faza (cea stricta).
Am dat jos 2 kg pana acum, mai am 4
Ingrid si Cristi 7 ani
cookie81 spune:
Eu tin un fel de South Beach... dar ei zic ca nu fructe in prima faza.. eu am bagat si un fruct pe ici pe colo.
In principiu incerc sa tin un regim sanatos asa ca am in frigider pentru micul dejun: oua, branza de vaci cu smantana, branza de vaci, mozzarela din aia in zer, prosciuto, sunca de pui, sunca de porc, pastrama de vita, crenwurst (pui) si imi aleg maxim 3 chestii un ou, o lingura de branza si 2-3 felii de carne.
Dupa aia pe la pranz ma orientez in meniul astora care livreaza si iau piept de pui la gratar cu salata langa sau salata de pui cu branza sau orez la abur cu ceva carne dar fara sosuri. Sosurile mi se par foarte periculoase ca astia au tendinta sa puna zahar sau faina in ele din ratiuni de gustibus!
Seara ori la restaurant ( cam 50% din cazuri) ceea ce e usor ca aleg de fiecare data gratar de vita sau pui si o salata langa. Apoi iau fructe sau branza ca desert.
Daca mananc acasa ori repet ceva din micul dejun ori daca am chef am congelatoul plin de steak la minut luat de la mega image care, dupa cum ii zice si numele, dureaza fix 1 minut sa-l frig in tigaie. Langa el pun ori salata verde ori ruccola ori o rosie ori branza si castravete...
Apa muuulta, na ca azi cu fructele astea am uitat sa beau. o zi pa saptamana tin post so... fara carne, branza, oua numai fructe si legume. Seara dupa ce apune soarele ma stric ...
Sunt principii sanatoase: fara zahar, produse fainoase, doar ulei extravirgin de masline, nu mi se pare un efort fenomenal ... alegi ce mananci, ca doar nu ne alege mancarea pe noi!
Pupici!
PS de la fructe sunt extrem de balonata!
Musette79 spune:
Tre sa caut si eu ceva cu South Beach asta. Sa fie ceva usor, ca n-am vreme sa mai gatesc si pt mine. Mi-i destul cat gatesc pt familion (la Rina gateam si pt mine dar la un moment dat m-am saturat, desi era lejera si permisiva cura)
Ingridnen are dreptate cu disociatul, e imputit. Eu tin cand am de mers undeva si-mi mai astampar poftele caudine.
ligia1112 spune:
Cookie81, ai toata admiratia mea. Cel mai mult imi place faptul ca simti ca ti se potriveste dieta ta si ca o recomanzi si altora. Asta imi spune mie ca ai incredere in ea si ca nu o vezi ca ceva ce te infraneaza, ci ceva ce te ajuta. BRAVO tie. Tine-o tot asa!
Musette79, sa stii ca mie imi pari destul de hotarata; nu ai nevoie de pastille. Uite cum am facut eu: mi-am cumparat suc dietetic si il pastrez pentru poftele cele mai chinuitoare, si atunci cand vin astept cel putin jumatate de ora. De obicei constientizez ca e doar un capriciu si nu il mai beau. Oricum, stii ca plecarea in Germania nu e un time-out de la dieta. Cand te intorci reincepem tot de la 64 (sau mai putin), nuuu?
Dulcetica, eu te inteleg foarte bine. Dar la cat de degajata te "citesc" si de vesela eu presupun ca ai si tu o vointa de fier. Cred ca tu o sa slabesti cel mai mult sau cel mai repede.
Eu? Cu tot cu sucul de mai sus si cu ideea de a ma spala pe dinti la ultima masa si sa declar GATA, aseara am facut baclavale la cererea publicului. Si pentru ca mi le laudau incontinuu am mancat una, si apoi inca una, iar la sfarsit, pentru ca ma simteam prost, am ras si o inghetata care ma chema din congelator de mult timp. Asa ca azi dimineata m-am cantarit si aveam tot ca miercuri, deci imi dau cu stangul in dreptul. Dar m-am motivat: cand scap de cele 10 kilograme fac lucrul pe care mi-l doresc de muuuult timp: un tatuaj pe flancul stang (ca in armata) cam ca asta http://openmusik.com/inna/Pictures/Side-Tattoo-Gothic-Rose-Vine-tattoo-48303.jpeg. Nu e fix asta, va fi ceva ce ma reprezinta pe mine, dar ati inteles marimea si pozitionarea. De abia astept.
AMR