incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 15
MsLara spune:
Eu merg deja regulat la aerobic, totul e in alimentarie...si am calcat stramb si saptamana asta...multa paine.
Off, unde se vinde niste vointa?
Maine vreau sa fiu cuminte
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
cookie81 spune:
Neata fetele! Dau o fara zahar, doar cu lapte!
Musette si unde mergi de te masezi si impachetezi? Caci am nevoie de cat mai multe info caci mi-e teama de ciuperci sau alte chestii...
Eu am gasit 2 centre: unul la Unirii ... dar e cam departe si unul la Registrul Comertului/Timpuri Noi zona aia... care e mai ok... avand in vedere ca eu vin de la Vitan.
Aseara am mancat numai 125 gr. branza de vaci degresata + un ou fiert moale, + 2 fasii subtiri de prosciuto (20 gr? avand in vedere ca erau 6 felii si avea pach. 70 gr.) si 1 castravete - ca de gatit nu am mai avut chef.
De dimineata am mancat restul de branza (125 gr.) + un ou + inca un castravete si muuuuuuulta apa... am o sete teribila!
Azi incerc sa ajung la aerobic si sa vad cum stau cu banii ca sa incep impachetarile.
cookie81 spune:
Lara trebuie sa ai vointa! Eu vreau Beach Body (sau Bitch Body )
Cine va fi la vara o adevarata ?
Eu merg la mare si e ar fi primul an in care as arata jalnic... si m-as simti incredibil de prost, as fi tot timpul atenta la cum ma asez, cum ma acopar, samd. Lucru pe care nu vreau sa-l fac!
Asa ca motivati-va cumva, oricum, orice motivatie e buna ptr a scapa de kg blestemate in plus!
La lupta cu KG!
Musette79 spune:
Cookie eu merg in Cluj , deci nu prea te pot ajuta.
Is disperata: iar am 65 kg, dar am si mancat aseara da disperata pana la 11 noaptea, nu ma puteam opri. Paine, dulcirui, de toate
Sa nu credeti ca daca mergeti la masaj sau tunel slabiti vazand cu ochii. Trebe musai regim.
Azi mi-am adus 2 mere imense golden si 2 banane, fac zi de fructe sa recuperez dezastrul de ieri. Vb MsLarei, de unde sa cumpar niste vointa?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
cookie81 spune:
Aoleu... clar as muri de foame cu fructe - desi sa vad cum ma descurc totusi vineri ca tin post... ma gandeam la o zi de post negru si sa beau numai ceai verde, ceai diuretic, samd... dar cred ca totusi imi iau un pepene rosu. Mai multe zile doar cu fructe m-ar omori!
Am tot citit pe diverse site-uri si forumuri cum e cu mancatul asta de dieta... si mi-e frica sa nu intru intr-un cerc vicios... din asta cu mancat foarte putin 2-3-10 zile, care va rezulta clar un corp frustrat care va acumula apoi si unica_calorie din frunza de patrunjel !!!!
De aceea sper ca renuntarea la paine, dulciuri, paste fainoase, junk food (ca mancam la greu), pateuri, fornetti, sucuri cu gaz, samd... nu va face decat sa-mi schimbe stilul de viata si alimentatie si sa fiu muuuult mai atenta cu ce bag in gura!
Inainte eram mult mai atenta, ... nu mancam la mac sau kfc nici sa ma omori, pizza din an in paste... dar in ultimul an am fost sparta.
ellinia spune:
Cookie, asa-i, daca renunti la toate cele enumerate de tine iti va fi mult mai usor. Plus ca ai inlocuitori, paste fainoase integrale, orez brun, paine neagra (doar daca-i musai), cereale integrale si poti pune tu stafide, alune sau migdale (cele gata combinate au f mult zahar in ele). Ciocolata poti manca cu 85% cacao, e foarte buna. Te obisnuiesti asa si ti se pare apoi o crima sa mananci un cartof prajit sau o prajitura.
Mai am si eu abateri din cand in cand dar, avand in vedere ca in rest mananc cat mai dietetic, am reusit sa nu ma mai ingras. Am dosr fluctuatii de 1-3 kg cam in preajma sarbatorilor.
As mai avea de dat jos 2,5 kg si nu reusesc...Cred ca organismul meu s-a stabilizat la greutatea asta si nu reusesc si pace sa scad dub 57. Dimineata imi arata 57,6, am avut si 57,1 si iar am urcat. Mi-ar trebui un buf, trebuie sa ma gandesc cum anume sa procedez.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
dulcetica spune:
Fetelor sint ametita de foame!Mi-a scazut apetitul,abia in a 4 a zi de proteine ,insa simt ca ma molesesc.Culmea culmilor din tara am dat jos 1kg in prima zi si de atunci nimic.Miine dimineata ma cintaresc si va spun efectul.
ellinia spune:
Dulcetico, mananca ceva care sa-ti faca placere cat de cat! Nu-i bine sa stai asa cu senzatia de foame. Si un iaurt gras, ca nu e bai! Sau orice altceva. Stiu cat sunt de nasoale zilele de proteine, eu nu as mai lua-o de la capat...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
cookie81 spune:
Mai Dulce nu stiu ce sa-ti spun. Eu nu sunt facuta pentru regimuri o zi carne o zi legume... mai bine putin din toate si mamanc si ce-mi place.
Apa bei? Ai probleme cu ?
De obicei dupa cateva zile de proteine ar fi bine sa urmeze ceva zile de carbohidrati ca sa dea un boost organismului.
Eu am mancat la pranz un piept de pui cu salata... am chef de ceva dulce... sa vad daca reusesc sa fac rost de un mar de la colegi
dulcetica spune:
Gata,in a patra zi am cedat!M-am dus la prinz la restaurant.Mi-era rau,eram sfirsita.Am luat o salata greceasca si un piept de pui la gratar.Din pacate la sfirsit ,de pofta,am rontait 2 bucatele de foccacia,ca ce mincasem anterior nu era chia asa rau.Ajunsa acasa am mincat si-o inghetata si asa ca am reluat cararile mele batatorite.