incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie81 spune:

Buna dimineata fetele!

Raportez: aseara am rezistat cu stoicism! am mancat doar un muschi de vita cu 3 foi de ruccola si 4 felii mozzarela cu 4 felii rosii!

Astia toti si-au luat desert, eu am luat carutul cu copil la plimbare in jurul restaurantului. Ziceai ca-s nebuna

Azi dimineata la 10 am mancat un crenwurst si acum la 12:00 am in farfurie 2 rosii mici, 3 felii sunca presata (aprox. 80gr.) si o felie cam de un deget de telemea (~50 gr.).

Sa nu uitam ca beau multa cafea cu lapte fara zahar!

Ma gandesc sa imi fac un abonament la sedinta de vacuum sau impachetari! Ati incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari celor la care merge acul cantarului in jos!
Ieri am mancat cartofi fierti toata ziua si un covrigel mic pe la 17, ca ma lua cu lesin, eram la gradi dupa copii si nu aveam cartofi la indemana .
Azi mananc orez fiert. Dimineata aveam 58 kg (si eu am un cantar de ala clasic la care imi dau seama ca se intampla ceva doar daca scad macar 400-500g).

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Bun asa Laura! Mai ai cateva zile si gata! Cine o sa fie sirena?

Ccookie, nu mananci cam putin, totusi? pe mine m-ar lua cu lesin... Eu cred ca de asta nici nu reusesc eu sa slabesc. Nu-mi pot micsora portiile . Nu mananc chestii interzise (pe cat posibil), in schimb mananc cam mult...
Cum sa fac eu sa nu-mi mai fie mereu foame?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Eu anul trecut pe vremea asta mi-am facut abonament la starvac si impachetari in sauna cu infrarosu.
Fara sa tin vreun regim am scazut in centimetri si in kg vreo doua, dar pielea arata foarte foarte bine.

Iti recomand din suflet, nu vei regreta.

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cookie81

Buna dimineata fetele!

Raportez: aseara am rezistat cu stoicism! am mancat doar un muschi de vita cu 3 foi de ruccola si 4 felii mozzarela cu 4 felii rosii!

Astia toti si-au luat desert, eu am luat carutul cu copil la plimbare in jurul restaurantului. Ziceai ca-s nebuna

Azi dimineata la 10 am mancat un crenwurst si acum la 12:00 am in farfurie 2 rosii mici, 3 felii sunca presata (aprox. 80gr.) si o felie cam de un deget de telemea (~50 gr.).

Sa nu uitam ca beau multa cafea cu lapte fara zahar!

Ma gandesc sa imi fac un abonament la sedinta de vacuum sau impachetari! Ati incercat?

Masaj cu vacuum si ceva cu termonustiucum,fac niste amice de-ale mele.1000E pt 10 sedinte.Una dintre ele a dat deja jos de la 65kg la 56 kg si 7 cm pe coapse.Asta doar cu transpiratie,fara nici un alt efort.In restul zonelor nu-mi amintesc.Nu as putea sa spun nimic despre efectul pe termen lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

1000 de euro pentru 10 sedinte? Dar avand in vedere ca a slabit 9 kg ... Pai pe termen lung depinde doar de tine, zic eu. Eu nu m-am ingrasat decat vreo 2,3 kg si de atunci tot am fluctuatii. Le dau jos, le pun inapoi, si tot asa, dar la 55 de kg tot nu reusesc sa ajung .

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Parca n-as da o mie de euro,mai degraba as incerca varianta cu iaurtul.Banui ca celulita se duce usor cu varianta in euro,de care scapi mai greu doar cu atentie la consum.Nici cu sport nu stiu daca rezulta comparabil,dar e posibil.

Mergi la inceput

pfiuuuu... 1000 de euro nu dau pe 10 sedinte.

M-am interesat si am gasit ca m-ar costa maxim 1000 de lei un pachet cu 10 sedinte de impachetari cu parafango si vreo 300 lei 10 sedinte de masaj. M-am uitat si la vacuum si nu costa mai mult de 400 lei / 10 sedinte. Ma voi duce la un salon din asta si voi vedea ce imi recomanda ca sa combin din tratamente .

Eu voi tine si regimul meu de mancat ca vrabia ca sa micsorez pardalnicul de burtihan... plus ca voi incerca sa merg si la sala.

Acum e 15:00 si trebuie sa fug in oras... sa vad ce mananc ca mi-e foaaameeeeeeeee

Mergi la inceput

Mi-e foame permanent de crap. Am fost la sala ...
Am mancat inainte 3 crenwursti si un mar ... acum sa vad ce mananc diseara! Am pofta de un muschi de vita cu unt
Seara buna fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Buna fetele!

Cookie, eu sunt la a 7-a sedinta de masaj si impachetari: 45 minute masaj anticelulitic pe coapse, fund, burta si brate, apoi ma da cu parargil, ma inveleste in folie si stau la tunel cu infrarosii 35-40 minute, cum rezist. Desi transpir enorm, in kg nu se vede mai nimic (nu prea reusesc sa tin cura, mananc de toate, nu mananc seara dar bag destule calorii, si mai scap si seara la mancare). In schimb am dat jos in talie, solduri, aripioare, coapse cam 2 cm, si simt pe haine.

Pe mine pachetul asta de 10 sedinte cam de 1h 40 min in total ma costa 650 ron + 100 pt brate, adica 750. Pielea intr-adevar arata altfel si parca te motivezi sa mai dai jos si la cantar.

Atata ca nu puteam manca putin ca ameteam la tunel (desi ai capul afara, daca nu bei destula apa si esti nemancata ai senzatia aia ca-ti bubuie inima in urechi).

Am tinut disociat, am dat jos 2 kg si le-am pus inapoi in 3 zile. Acum mananc de toate, dar se pare ca prea multe calorii (paine graham, dulciuri, salate, carne), ca nu dau jos nimic. M-am si apucat de aerobic si chiar arat mai ok, dar sub 64 kg nu cobor, mama lor de kg .

No, ca m-am lungit cat o zi de post.

Maine o sa-mi pun orez la servici.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput