FIV Europa(31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Adria 42 din cate am citit eu nu este suficienta numai prezenta ovulatiei dar de mare importanta este calitatea ovocitelor. Deci poti avea ovulatie (ovocite) lunar dar calitatea lor nefiind buna, nu poti ramane insarcinata,
Adria, Bytzi si eu am experienta cu FSH marit. Am sapat pe internet si singurele testimoniale despre scaderea cu succes a FSH sunt in legatura cu terapii neconventionale: acupunctura si tratament cu ierburi chinezesti. Sunt chiar cazuri in care dupa FIV-uri repetate si nereusite se reuseste obtinerea unei sarcini naturale pe aceasta cale.
Exemplul meu personal: la 35 de ani FSH 11, la 36 de ani FSH 27 cu diagnostic de menopauza precoce. In acelasi an, dupa 2 luni de acupunctura 1 data pe saptamana+ceaiuri din plante chinezesti FSH in Z4-9.
Pe 12 iunie ma duc in Ro. Dupa un IVF nereusit, am reluat acupunctura si ceaiurile, de data asta mai intens, de 2 ori pe saptamana. O sa analizez luna viitoare FSH in Ro si va tin la curent. Daca este ok, inseamna ca experimentul meu e unul reusit.
Mona ai grija de bebelaci, dar in primul rand de tine. Ce o fi o fi, nu te stresa, nu te agita, nu uita sa traiesti, bucura-te de fiecare zi si totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Sisipisi,nu stiu cit de important este sa scadem FSH-ul,normal fsh indica rezerva noastra ovariana,care nu se schimba ,ne nastem cu ea sau din anumite motive(operatii pe ovare) scade inainte de vreme...eu asa stiu
Tu la fiv cite ovocite ai obtinut ?
Mult noroc pe mai departe

adijo,multumim la concluzia asta am ajuns si eu

adria,pai tu ce faci?nici nu ai aflat rezultatul la ultimul fiv si deja te gindesti ce vei face mai departe,fii optimista te rog,te astept cu vesti bune
Eu nu mai fac stimulare,ce urmaresc eu ,sa am un folicul si sa-l punctionam,dr meu a zis ca in nici un caz sa nu mai fac stimulare,dar daca ar fi dupa mine as incerca si acest protocol,ca pe dr il induplec eu dar cu ce ma ajuta?ca tot un folicul obtin cum as avea pe natural sau poate deloc cum s-a mai intimplat
Astept vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bytzi sa ti ajute d zeu !
mona ai grija de burtica ..
adijo
eu astept cm sa pot da startul!
bafta fetelor !

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mona, Doamne Ajuta, sa fie cu noroc si sa fie lipiciosi puiutii tai! Ai grija de tine si fii optimista cum te stim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Adijo, multumesc! Si eu m-am gandit sa ma orientez pe viitor spre o clinica din Austria. Daca poti, sa-mi mai dai vesti despre prietena ta cand incepe tratamentul.

Sisipisi, m-am gandit sa incerc si eu acupunctura ca terapie complementara. Problema e sa gasesc un specialist de incredere in tara.

Brunadria, bafta, tinem pumnii cand incepi tratamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bytzi, multumesc pt gandurile tale bune!
Incerc sa-mi tin mintea ocupata cu ce voi face mai departe ca sa nu ma gandesc la rezultatul de sambata.
Tu la ce doctor (sau la ce clinica) mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

bytzi este important sa iti scazi FSH pentru ca el nu are o functie stricta numai de indicator al rezervei tale ovariene; el are si functia de a initia cresterea foliculului;FSH-ul creste in decursul unui ciclu menstrual de la ziua 1 catre ovulatie; deci daca o femeie are FSH-ul ridicat de la inceputul ciclului, corpul ei se "gandeste" (daca ma pot exprima asa) ca a depasit deja faza dezvoltarii unui nou folicul, si atunci sta degeaba, adica nu produce nimic.
Daca ai un FSH peste 15, in Nl nici nu incearca sa lucreze cu tine, pentru ca injectiile de stimulare contin taman FSH, ori tu ai deja prea mult si, peste o anumita valoare, organismul tau nu va mai reactiona.
Eu am produs ca sa zic asa 5 foliculi din care 3 s-au dezvoltat mult prea repede ca sa ii mai putem astepta pe ceilalti doi(dezvoltare atipica mi s-a spus, de la 11-12 mm au ajuns intr-o zi jumate la 19); din cei 3 care au fost "recoltati" toti 3 au continut ovocite bune;rezultatele astea le-am obtinut pe protocol lung, inhibare la inceput cu AC, o tona de decapepthyl si abea din a doua luna am facut stimulare cu Puregon. Nu am idee daca un protocol scurt ar fi fost mai "productiv". Oricum , chinezoaica la care merg eu la acupunctura sustine ca problema mea este uterul rece; adica uterul meu nu produce un mediu suficient de cald pentru ca embrionii sa se simta bine si sa se cuibareasca acolo; poti citi mai multe despre subiect aici;http://www.skylandsacupuncture.com/Article1_UnexplainedInfertility.htm
Oricum, un acupuncturist nu te va intreba niciodata ce valoare are FSH-ul tau sau alt hormon; au o abordare complet diferita, dar chiar si cu abordarea lor diferita sunt capabili sa ajunga la scaderea FSH-ului si la armonizarea per total a functionarii organismului tau.
M-am lungit cam mult, dar sper ca ti-am raspuns la intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Mona Doamne Ajuta!fii optimista fata si sa faci ceti place,sa manci ceti place ,alintate la maxim...laas aspirina si ia omega 3 de la herbalaife dublu in perioada asta,eu asa am facut sa incalzesc uterul sa e cuibareasca puiutii si sa ramana amandoi cu tine 9 luni!aaa ceti mai gateste socrela?sa ma inveti si pe mine sami gatesc cus cus si lintea,cami plac la nebunie!

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

inca nu stiu sa ma semnez cred ca trebuia asa

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna!

sisipisi,multumescstiam ca val FSH -ul creste pina la ovulatie,dar ce mi-ai scris tu,cum ca organismul crede ca deja a trecut faza ovulatorie, daca FSH -ul e mare de la inceputul ciclului e f interesant ,dar logic.
Multumesc pt informatii.Ai avut un raspuns frumos la stimulare.



Adria,eu sint pacienta dr Ispasoiu de la Polisano Sibiu.
Tin pumnii pt miine ,vrem vesti bune.

Bruni,multumesc mult,la fel iti doresc si tie,fiv 4 trebuie sa fie cu noroc

Mergi la inceput