Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

la multe lunitze

loredana gabriela de pretty baby

miruna elena de dastefa

miruna ioana de floricel

sara ioana de claudetz

andrei casian de rlc_sandor

matei de mralu

multa sanatate tuturor,cu un plus pt miruna elena

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

tocmai am realizat ca trecut o luna de cand e Mirunica in spital...
Doamne-ajuta sa se faca sanatoasa mai repede!

La multi ani puiutilor de azi!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Multumim Myky!

Bea unde a disparut???

Apropo de intalneala.Ma bag si eu ca musca-n lapte.De ce nu lasati pe mai incolo putin sa fie sigur mai cald afara?

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

si acum BUNA DIMINEATA!

vad ca-s discutzii aprinse intre cuscre/viitoare soacre. nu ma bag

insa am ceva de zis, ca sa fiu corecta fatza de fi-mea, k poate ma citeste peste ani. de vreo saptamana ma tot vait pe aici ca urla sau nu doarme, insa:

- de cand am venit de la maternitate Ema doarme noaptea fara plans, doar cu pauze de masa.
- ii place mult la baie si asteapta cuminte 30' pe blatul de infashat din baie sa facem noi dush, pregatim totul;
- daca sunt atenta la cerintele ei si actionez la timp, ziua doarme intre 10.30 si 13 afara, plimbata cu caruciorul.
- de cand o am pe ema sunt mai atenta la timpul si felul in care imi petrec acest timp cu Ana si sotzul meu
- de cand o am pe Ema v-am cunoscut pe voi si ma simt inteleasa, in sigurantza, ascultata; mamica intre mamici cu probleme similare, cu bucurii la fel.
- de cand o am pe ema am MAI MULT SI MAI BUN!

toate celelalte momente albastre palesc daca ma opresc sa vad totushi padurea, nu doar catziva copaci...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimi! ce mai alergatura sa va prind!
multa santatate mirunei si vreau sa stiu se pun banuti in cont, cum unde? contribui si eu! revin ca mai din cap trecut de recuperat

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

pe mailul comun gasesti informatiile

asa creste Alex

intru pe mail si cum anume caut?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ink ceva : am cumparat balansoar! fisher price 2in1 ca de am 2 baieti. e din acela in care pot sta si copii mari pana la 18 kg. cel mare are 19 dar il tine. piciul sta deocamdata in el sper sa stea cat mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si acum BUNA DIMINEATA!

insa am ceva de zis, ca sa fiu corecta fatza de fi-mea, k poate ma citeste peste ani. de vreo saptamana ma tot vait pe aici ca urla sau nu doarme, insa:

- de cand am venit de la maternitate Ema doarme noaptea fara plans, doar cu pauze de masa.
- ii place mult la baie si asteapta cuminte 30' pe blatul de infashat din baie sa facem noi dush, pregatim totul;
- daca sunt atenta la cerintele ei si actionez la timp, ziua doarme intre 10.30 si 13 afara, plimbata cu caruciorul.
- de cand o am pe ema sunt mai atenta la timpul si felul in care imi petrec acest timp cu Ana si sotzul meu
- de cand o am pe Ema v-am cunoscut pe voi si ma simt inteleasa, in sigurantza, ascultata; mamica intre mamici cu probleme similare, cu bucurii la fel.

toate celelalte momente albastre palesc daca ma opresc sa vad totushi padurea, nu doar catziva copaci...

poze

povestea noastra

ce emotionant!

_

Mergi la inceput

myky, pai contul pt dastefa il gasesti in mailul numit "cont dastefa", idem pt super nanny! ok?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza si de la noi
Ieri nu am avut timp sa intru ca am alergat in tot orasul pentru ultimele pregatiri pentru botez.

Lorex, nu ai un sacou, sal, ceva sa iti pui peste rochita? Daca esti deja racita sa nu agravezi boala. Distractie placuta, sa fie cuminte bobitza sa nu ai nevoie de LP!

Alecsa . Eu nu cred ca am aratat niciodata asa. Poate pe la 16-17 ani.
Acum nu stiu daca vreau sa va incurajez pe voi sau pe mine dar kg in plus se vor duce. Nu atat de repede cum am vrea noi dar sigur se duc. Eu la 2 luni jumatate dupa nasterea Sarei aveam 65kg, la 1 an si jumatate aveam 52 kg fara exercitii, fara dieta, fara nimic. Doar din nopti nedormite si km parcursi cu carutul.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si acum BUNA DIMINEATA!

poze

povestea noastra

fain de tot...te declar P.R.-ul odiseei!
si fetele tale stiu ca mami le iubeste no mather what!

asa creste Alex

Mergi la inceput

I raise my hands and www.flickr.com/photos/44547000@N05/4529893687/" target="_blank">I surrender ..to sleep..

bonus: cateva poze de la www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">baitza

_

Mergi la inceput