Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu am citit mai nimic............
ma doare capul de simt ca innebunesc.........maine sper sa recuperez si eu, desi ma asteptam la nspe paginai....

un link cu poze de primavara aici:
cine are chef de vizionat....................

http://good-times.webshots.com/photo/2015811050105915686ljIUBo

aveti grija de voi si de puii vostri
va puppppppppppp

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Noi suntem in general bine as spune. I-am avut pe ai mei parinti la noi (mama inca e), a fost si fratele meu cu sotia si fetitza si mai putin timp de internet. Ca atunci cind e casa plina.

Intre timp am botezat si puiu mic (acu 5 saptamini), am mai ajuns o data la urgenta, in seara de inviere....plingea de nu mai stiam ce sa-i facem de vreo 3 zile si fiind cu experienta noastra am mers cu el la spital. A fost diagnosticat de data asta cu reflux si suntem de Zantac de atunci. Pare sa-l ajute, e mult mai linistit. Am vazut ca mai sunt bebei care pling in timpul mesei sau exact dupa. Ar putea fi semn de reflux. Asa facea si Adisor, de ma tot intrebam ce are copilu asta de nu e si el bucuros dupa ce papa. La el nu e cazul de varsaturi f puternice, dar atit cit i se intorcea a fost de ajuns ca acidul gastric sa-i irite esofagul si sa aiba usturimi. Si se pare ca il deranjeaza la burtica lactatele mincate de mine, asa ca eu sunt pe lapte de orez.

Altfel, crestem bine. In sase saptamini dupa ce am iesit din spital a luat in greutate vreo 2 kg 300. Am impresia ca nu ii ajunge cateodata lapticul meu, dar deocamdata am rezistat tentatiei sa-i dau LP.

Lunea trecuta i-am facut si eu prima serie de vaccine si imi pare rau ca i-am dat si cel pt Rotavirus. Am de gind sa nu-i mai dau celelalte 2 doze. Andreea mi-a facut cind avea 5 ani diaree cauzata de Rotavirus si am trecut cu bine. Regim alimentar, hidratare si paracetamol pt febra si a fost ok. Acum are imunitate dobindita in mod natural. Ma tot framint si nu stiu cum sa procedez; as face o selectie in vaccine si sa i le fac doar pe cele ce protejeaja impotriva bolilor intr-adevar periculoase gen meningita. Trebuie sa ma documentez mai bine.

Cam asta cu noi. Voi vad ca sunteti harnicute tare si umpleti capitol dupa capitol. Greu de tinut pasul cu ritmul vostru.

Am sa pun cateva poze mai recente pe contul comun.

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

seara buna si de la noi!

al3csa superbe poze! super silueta!

Ruxita bafta! te invidiez, ce n-as da sa am si io o profesie sa pot lucra asa pe proiecte sa nu trebuiasca neaparat sa pun fundu la birou vreau nu vreau, e / nu e de munca ptr minim 8 ore pe zi. Acum chiar m-as reapuca de munca dar nici nu vreau sa stau fara Yannis...

lorex ce tare e bobitza! si Yannis doarme mereu, da mereu cu mainile in sus de zici ca l-a legat cineva si ii trage mainile si cu picioarele crecanata, numai asa doarme, mor de ras cand il vad, o sa ii fac poze maine pe lumina sa vedeti

Xela dap, am cautat de mi-au sarit ochii un senior financial controller din big4, controlling la nivel de grup, in grup erau si firme care raportau IFRS asa ca atrebuit sa fac cunostiinta cu una alta... De aia mi-a placut f mult job-ul meu (pe vremea cand nu era criza)...in fiecare zi cautam altceva ptr alta companie, faceam cunostinta cu businessuri dif=verse, meserii variate, pozitii interesante ...i miss old times! Oricum am vazut si io cartile de ACCA

....si mai pot umple 2 pagini cu alcoolistii astia! Baftaaa!

Baly multumim de link, oricum si eu , in urma scandalului m-am hotarat sa nu mai facem Rotarix

Cris D f induiosator mesajul tau! Stiam oricum ca Ema e minunata si ca o iubiti enorm, nu avea grija chiar daca te plangi stim ca aveti si momente superbe, cele ami multe

sii nu numa Bea lipseste (vad ca a aparut si a disparut in ceatza iar...) dar ratusca???? job-ul o tine departe de noi?

Noi nu am iesit afara weekendul asta din cauza avertizarilor cu noru, vulcanu, fumu, particule nesanatoase de cenusa.... numa ce am dat fuga ieri pan jos la restaurant si azi am mers cu tati si bebe Yannis la Real ca nu mai aveam de niciunele prin casa...ca dovada ca ne lipseau multe, am lasat peste 500 RON la saca si abia am indesat toate cele in portbagaj. Yannis era prima oara la supermarket, dupa ce am incercat si Sling si marsupiu (am facut probe acasa) am decis ca io imping la carutzu lui Yannis si tati la cel cu cumparaturi..mi s-a parut cea mai buna si confortabila solutie ptr Yannis. A dormit in prima parte a shoppingului cu carutu la orizontala apoi dup ce s-a trezit l-am lasat sa admire ce poate d ela orizontala dar dupa un timp de frica sa nu se plictiseasca si sa inceapa sa urle, l-am ridicat un pic cu spataru ca sa "admire" in jur. Am avut mare bafta ca nu era aproape deloc lume, f liber si am shoppinguit in voie, destul de repede si nu a fost f obositor nici ptr Yannis.

Aaaaa! si realizare mare!
Yannis a tinut prima jucarie vineri!!! o sa pun poze maine, promit! O zornaitoare din aia usoara, dar a tinut-o bine a zgaltait-o (bine , asta din greseala, nu cred ca intentionat)

va pup!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Doamne BEA fato!!! da le ai cu pozele! f faine cele cu iarba verde si copacei infloriti, inspirata ideea cu balansoarul! Super sic palariutza! si ce raaaadeeee! e incantat de cum ii sta cu palaria? Super poze! cne le face? tu?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hello!!!

Mare dreptate aveti, in week-end bate vantul la odiseea noastra!

La multe lunite sarbatoritilor zilei de azi!

Cris.dogarel, mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai scris. Si eu sunt prea rea... si am un bebe asa de bun.

Mamidepuiuti, ai vazut ca eu am intuit bine P.R.-ul de la predarea primei stafete? Si am simtit si filologia lui Cris.mario. Ce sa zic?
Ce iti lipseste cu desavarsire vezi foarte rapid la altii...

Xela, sa va fie de bine botezul! Ma bucur ca a iesit bine! Ti-am admirat smecherasul, desi poza era pentru gagicutze...

Alexutzzza, eu am tot rasfoit pe colo pe colo si norul nu e nociv decat in nu stiu ce concentratii si daca se apropie de pamant... Felicitari pentru jucaria tinuta!

Noi am fost azi fix in IOR. Superb!!!! Negoita rules!!! Eu n-am mai fost de vreo trei ani si nu vazusem terenurile si toate imbunatatirile. E foarte tare, nu cred ca incape comparatie cu alte parcuri!

Bea, ce sepcuta smechera!

Myky, sa poarte sanatosi leganusul! Si noi tot d-ala avem, doar ca am invatat sa ne impingem in picioare si suntem la un pas sa ne rasturnam.

bAly, ti-am admirat copilasii... sunt asa protectoare fetitele! Multumim pentru link. In Romania a fost un foc de paie la stiri (a fost sau nu vazut de lume) si gata... medicii (unii) recomanda in continuare...

Azi in parc am citit (vreo 60 de pagini din carte) si o revista de copii. Va tin la zi cu statisticile (poate imi amintesc o data sa va spun de ce ma macina pe mine statisticile): 11% dintre femei renunta la alaptat in prima saptamana de viata a copiilor, media pana la care sunt alaptati bebelusi in ro este 3,9 luni (nu exclusiv, cu totul!!!!), diversificarea este facuta in mai mult de 30% din cazuri dupa ureche (aka dupa mame, bunici, medici prafuiti etc), in Ro nu sunt propagate normele si descoperirile facute in tarile cu sisteme sanitare care-si permit studii... nu mai retin altceva.

Dar vreau sa va anunt ca fi-miu a inceput diversificarea cu fripturica de rata si se chinuie sa-mi demonstreze ca nu conteaza ce jucarii ii cumpar eu, ce fura el e mult mai ok. Vedeti aici dovezi clare ca nu mai trebuie sa-i cumpar decat pampersi. Scuzati zgomotul de fond, era aspiratorul in sufragerie (noi chipurile aranjam lucrurile lui bb). Mai era un filmulet dar e prea mare.

Lorex, nici pastilele pe care le-am luat eu nu sunt testate pe mame care alapteaza si pe gravidutze... dar le stiam de bune si am luat aseara doua si dimineata nu mai aveam nimic. D-aia nu mi-am permis sa recomand... nu te supara! Sper ca te distrezi acum...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ma duc la somnic. Va pup!
De maine ma apuc de bicicleta eliptica si (??!!!???) poate si de dieta!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Doamne BEA fato!!! da le ai cu pozele! f faine cele cu iarba verde si copacei infloriti, inspirata ideea cu balansoarul! Super sic palariutza! si ce raaaadeeee! e incantat de cum ii sta cu palaria? Super poze! cne le face? tu?

de Yannis

eu...ca tati nu e pasionat..el mi-a facut decat aia in leagan.............
mersi

Poze

Mergi la inceput

numai atat ati scris?????????!!!!!!!!!!!!!
ma bag la recuperat..............

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Saluuuutttt,

Ia bagati un ovhisor-ureche pe aici: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/04/17/major-vaccine-suspended-due-to-contamination-with-pig-virus.aspx

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

daca nu eram destul de impotriva lor, acum...

si noi s-ar putea sa avem problema cu refluxul, dar nu e zilnic: uneori plange la tzatza, regurgiteaza mult, se vede ca o irita, alteori zile intregi nu. beau lapte si mananc branza zilnic, deci nu as face o legatura...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
dau eu cafea si apoi merg la recuperat...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput