Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Nu am citit nimic din urma, am intrat pe fuga sa va salut. Ne-am intors si noi acum 30 min. Cristi a fost foarte cumintel, nu a plans decat inainte sa-l bage la cazanel vreo 5 min. A facut baie cu 3 fete, i-am spus totusi sa ramana fidel la ce alege masa adica pe pe una de-a noastra . A papat in masina in drum spre restaurant si de doua ori acolo . In rest a dormit. Cuminte dragutzul de el . Nu am nici o poza, cica in aprox o saptamana ne vin. Andreea a fost si ea cumintica dar pe la 4 a adormit pe scaune la local . Una peste alta a fost super, ceea ce va doresc si voua . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
pupam micul crestin cumintel
ai vazut ca totul a fost super?...acum ca o baba:ti-am spus io!...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
je si-a inceput saptamana bineeeeeeeeeeeee
cititi si voihttp://www.supereva.ro/info.asp?id=2076
asa creste Alex
iulenca spune:
Buna dimineata, multumim Cornelia pt cafelutza. O zi frumoasa si o saptamana minunata va urez.
Mai fetelor mie imi e dor de Vikinga. Tare mult imi placea de ea in odisee si dupa ce a nascut nu prea am mai vazut sa scrie. Cred ca e ocupata rau cu trei pui dar imi era draga si mi-ar placea sa mai intre.
Noi ieri am stat toata ziua afara, ne-am intalnit in parc cu niste prieteni care au un baietel cu un an mai mare decat Maria si unul cu o luna mai mic decat Vladimir si copii s-au jucat, mamele au vorbit / barfit iar tatii si ei pe acolo ce or fi facut ca nu i-am bagat prea mult in seama. A fost super, nici mancare nu ne-a trebuit, bebicii au luat doua mese pe banca ca au mame dezinhibate. Am picat lati cand am intrat in casa si ne-a placut.
Doarme bibi asa ca fug sa fac si eu una alta pe aici.
Va pup
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
cris.dogarel spune:
cafia de la Oradia, yummm. multzam Cornelia
XELA, Felicitari pentru botez reusit si nestresat
CRISTIES, tare gargaritzul cu fripturica. mai aveti de lucru la meniere dom'le ca da mancarea pe jos cand nu-i mai trebe. cat despre pampers, cred ca orice punga va mere. si eu as lua biberoanele cu mine insa... nu stiu altii cum sunt dar la mine nu am rabdare/incredere s-o las pe ema decat cu sotul meu. la el si daca plange stie ce sa-i faca sau mi se pare mie ca are metoda buna. daca o las cu maica'mea urla pana se invinetzeshte si o vad pe maica'mea ca e neindemanatica asha, nu gaseshte pozitia s-o tina, o freaca pe toate partile in timp ce intreaba mereu 'de ce plangi asa tare, mamaie?', se crispeaza toata si se uita la mine cu o privire de caprioara (mamaia!) incat atunci cand i-o iau din brate parca si aud oftatul de usurare. asa ca nu o vad stand cu ema in camera si dand biberon. bine, nici noi nu am incercat sa-i dam pana acum bibe deloc...
ALEXUTZZA, dor de munca?? sau de atmosfera , etc
BEA, munceshti pe afara de acum si d-aia asa rar pe aici? vad ca totusi faci poze de japonez (natura, detalii, frumi tare)
DECENUELA, v-ati intors? cum fu'?
beey, numa la mine bate vantul de tundra intr-una?? vad ca multe ati fost afara ieri...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
baly,carmita bine ati revenit
happyella ,ce tare e faza cu somnul...
bea,nu te-ai gandit sa profesezi in "fotografit"?cateva parca sunt facute de cineva in domeniu...
cristies,recunosc...ai oki bunida' si io m-am prins pana la urma
faine filmele cu gargaritzul
nu pricep cum e yannis atata de cuminte...al meu tace in hai sa zicem "mol mai mic",ca de' provincia ] doar daca se plimba caruciorul,cand ne oprim,parca am scos siguranta de la grenada ...trebuie sa-i fac rost de un carucior cu pilot automat,sa scap si eu de o grija
asa creste Alex
xela_07 spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafea mamidepuiuti, s-au adevarit urarile tale, multu' .
In ultimul timp am inceput sa beau cate 2 cafele (juma de ceasca dim si juma dupaamiaza) ... sau de fapt e una ?
Si pentru ca am auzit cum canta pasarele de dimineata va pot spune cu mana pe inima ca sunt atat de fericita cum n-am sperat niciodata ca voi fi. Am un sot extraordinar si doi copii sanatosi, frumoasi si destepti . Cateodata mi se pare ca e asa un vis frumos ca mi-e si frica sa ma gandesc prea mult. Asta apropo de mailul emotionant al lui cris.d. Eu sunt convinsa ca ai mei copii nu vor citi radurile astea peste ani pentru ca nu le va pasa ce am simtit eu, vor avea cu siguranta alte prioritati . Poate doar fie-mea cand va deveni si ea mama, cine stie ...
Si apropo de treaba cu linistitul de dupa botez, cristies al meu s-a trezit incepand cu ora 1 din ora in ora azi noapte. Nu m-a deranjat prea tare ca s-a culcat la loc dar ... no comment.
Am vazut filmulet f frumos cu gargaritul . Felicitari pentru realizare!! Al meu se enerveaza la culme ca nu reuseste sa directioneze mana unde vrea el. Mai avem pana prindem jucaria. Oricum e un dragutz ca ii dau cate una in mana si o misca haotic si se enerveaza si maraie
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti nu pricep cum e yannis atata de cuminte...al meu tace in hai sa zicem "mol mai mic",ca de' provincia ] doar daca se plimba caruciorul,cand ne oprim,parca am scos siguranta de la grenada ...trebuie sa-i fac rost de un carucior cu pilot automat,sa scap si eu de o grija cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
si noi la fel, carutul tb sa mearga non stop. cand ne-am oprit se trezeste imediat
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
mariucasara spune:
Neatza si de la noi
Cristies, ce dulce e gargaritzul Abia astept sa inceapa si al meu sa pape tot ce prinde.
mamidepuiuti si eu am citit articolul si am inceput sa ma simt tare bine.
Norul ala stiam ca nu e periculos decat daca coboara f jos, deocamdata cica nu e pericol. Oricum ultima eruptie a durat 2 ani asa ca vom vedea ce se intampla pe parcurs. Noi am iesit ieri si ne-am plimbat mult. Au inverzit toti copacii de pe marginea drumului, mai mare dragul sa te plimbi.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
iulencace frumi zi ati avut ieri!sa va fie de bine!
cris d. si la noi bate vantul,dar daca mie imi vine sa ies,ies!... si nu fluier ca nu stiu...
asa creste Alex
cristies spune:
Neata si multum de Mamidepuiuti!
Cris.dogarel... asa o simt si eu pe mama DAR cu bibe (arma secreta ) nu mai plange Gargaritzul. Si am mai descoperit o chestie. Daca nu-i place anturajul (adica nu suntem eu sau tati in jur) se de n-ai treaba cu el... (motiv sa-mi zica toata lumea ca nu stiu sa adorm un copil)
Anyway, ca m-am intins spunand nimic, eu pledez pentru lasarea copilului sub supravegherea cuiva (in aceasta situatie only).
Am uitat sa va spun ca ne-am luat caruciorul si scaunul de masina... Sunt entuziasata de carut.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc