Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

tocmai i-am facut crema de dovlecel lui Flavius si i-a placut mult...doar ca noi am facut jumatate din cantitate si a mai ramas ceva in farfurioara

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Si lui Maya ai place raauuuu

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Tare prost ma simt ca nu pot face un rezumat, am citit intr-o dunga, incep sa ma simt obosita rau, simt ca nu-mi mai ajung orele zilei sa termin tot ceea ce incep (sau vreau sa incep)............clachez rau!!!!.....vreau o menajera free

Din ce-mi amintesc:
Ramona_c tare mult ma bucur ca-i sanatos Domi
Cristina eu zic sa nu-i dai portocala.Noua ne-a zis ca papam portocala mai pe la 1 an
A_driana fac cozo pt ca imi plac fff mult si pt ca tin cateva zile

Azi am facut ciupercute umplute , cartofi prajiti si salata...belea

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Si noua ni se vad dungutzele celor 2 dintisori, asteptam sa iasa afara.....Maya nu este schimbata, doar ca roade si baleste

Mergi la inceput

da.....vad ca sunt singura pe bancutza

Invitatie in parcSta cineva aproape de polivalenta???
Am fost duminica in parcul din spatele palatului copiilor si nu mi-a venit sa cred cat de frumos l-au facut

Ce spuneti??? o punem de o ieseala pe Vacaresti???.??

Deschid lista:
-eu

Mergi la inceput

noapte buna "evribady"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am reusit sa recuperez si eu.am intrat doar sa salut.
eric daniel si andrada ioana.
noi azi am fost la cumparaturi.trecut pe la soacra si poposit acolo pana la 19.00.
venit acasa,mancat,hranit copil,baie,nani george si tati.
mami a bagat un ochi la fete sa vada ce mai fac.
cristinicasi eu am luat orez cu roscove si al meu nici sa nu le vada.azi am incercat milupa vise placute cu pere(e produs nou ) si ii plac.a mancat 170 ml(apa+6 lingurite mici de care papa el-sunt un pic mai slabe decat ce zice pe cutie.le-a luat cu bibe).mersi de asemenea pentru sfatul cu microundele.
crestinelul.
laurabmultumim pentru repostarea filmuletului.foarte scumpa micuta sofia cum papa ea.si george e la fel de fascinat de lingurita si de mancare.
noi iar nu ne mai saturam de lapte.azi am avut un nou record.11 mese.am bagat ceva cereale.cred ca voi incepe diversificarea pe la 5 luni jumatate daca nu rezolv cu cereale.
diana m-a sfatuit ceva.am retinut si incerc cu 2 mese cereale.daca nu vedem ce incepem sa dam.
diana pentru micuta teo cu mucisori.ti-am admirat copii impreuna cu sotul si a ramas topit(el nu mai vroia bebei.eu mai vreau unul.daca mai pui poze cred ca il conving.cei trei muschetari sunt divini).
rgagapie sper sa nu aveti mari probleme cu dintii.si al meu e marait dar nu se vede nimic in gurita.
andre,a fost tare faza cu nenea.macar a fost amabil.
na_bo si puiul meu are frontanela mare.
monis mi-e dor de o postare de-a ta.
sper ca nu am omis pe nimeni.voi intra mai greu pana se reface soacra pentru ca am program si acolo si acasa de calcat ,gatit,curatenie.s-ar putea sa impart cu a mea cumnata ceva trebusoare.
sa speram ca reusim.
azi 3 ore am luat farmaciile din ilfov la rand(cele mai apropiate de noi)sa gasim clexane de 0.4 ca era reteta compensata.
cand am ajuns fi-miu adormise dupa ce la telefon incepuse sa planga.(l-am auzit cand a sunat socrul).in 5 min am fost acasa.nu stiu cum am ajuns intregi(eu si sotul) ca aveam 140/ora in localitate.depasiri haotice cum dan nu prea face.
sunt obosita si maine sunt singura cu soacra la care trebuie sa ma duc si cu copilul(sotul lucreaza).
ma duc la nani.
somn usor.
all (fara exceptii)

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

seara buna

Noi suntem bine( noi3) Mihnea doarme acum si eu am intrat sa va povestesc faptul ca am inceput sa-l invatam in regim de viata a la mami si tati, adica umblat cat mai mult peste tot, mai rar trecut pe acasa. Deocamdata rezista binisor, cam marait... dar trece.

Am inceput sa ne agitam pt nunta ( cununam) si avem muuuult de umblat pt a gasi tot ce ne trebuie. Peste toate mai vrem sa facem si cate ceva prin casa.

Tata e tot rau ( si nici nu mai sper la bine... nici macar sa se termine prea curand... deci imi doresc rabdare si putere. Varul e bine.... probabil o viroza fusese cauza febrei... a trecut.

AliNoi folosim gel pt dentitie "pansoral". Chipurile e din plante.... dar nu face minuni... chiar e slabut. Ma gandesc sa iau "dentinox", sa fie in casa pentru situatii nasoale... ca are anestezic

Lavi, urat cu durerile astea de dintoci. ma ia groaza ca pot reincepe oricand... si tin cateva zile

crissa, chiar ca e grasunel... dar daca el e bine si vesel... nu ai decat sa te bucuri. Noi la 5 luni suntem cu macar 1kg in urma voastra. Nu papam la program... Mihnea e seful.

Diana, sper ca e mai bine fetita si scapati de mucisori

Ramo C, al meu papa exclusiv la san si tot s-a imbolnavit ( e drept ca nu a racut el asa... si a luat badaganii de la altii... ) Nu te mai gandi ca papa lp... acusica se face bine si incepeti marea D la modul serios si gata...Pupam de incurajare mami si bebe

Cu scaunul... ce sa spun... il punem cu spatele de teama neprevazutului... desi cred ca ar sta muuult mai comod cu fata... dar ata e... siguranta e pe primul loc

Ne-am luat scaun de masa... poate facem maine poza... Mihnea e super fericit... taaaare ii place... si ne-am batut in sabii azi ( a se citi in lingurite) pe care le si roadem... asa... sa ne invatam cu ele....

Noapte buna!!!!!!!!!!!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Dominic mai nou trage sa roada si din usa, daca stau cu el in apropierea ei .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

rebecca roade firul de la mouse-ul pe care tac-su il tine pentru jocuri..asa ca inteleg..

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

Doamneeeeeeee, Flavius mititelul lui mami a inceput sa doarma iar bine, in sfarsit sunt si eu odihnita!

Crissa am vazut pozele cu Robert, are par lung, aveti ce taia la mot...ca al meu e chel...si e foarte frumos!

Simina cam cat papa Mya la o masa, aici ma refer la solide..faci toata cantitatea ce o scriu aia acolo???? Si papa Maya tot??? Poate papa al meu prea putin...sper ca nu...
Dac a mai stii site-uri cu retete de bebelusi sa le mai postezi aici te rog!

Azi a dat soarele, poate iesim afara..ca mi-e dor!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Tata e tot rau ( si nici nu mai sper la bine... nici macar sa se termine prea curand... deci imi doresc rabdare si putere. Varul e bine.... probabil o viroza fusese cauza febrei... a trecut.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

toate ca toate...(stii tu....) dar imi pare sincer rau pentru ce ti se intampla...stiu cum e...am trecut si eu..si nu prin una din incercarile vietii...insa iti pot spune ca uneori credintza ca totul se va rezolva intr-un fel..face mult.sa speri intotdeauna.
nu esti obligata sa imi raspunzi in vreun fel.e ok...
-DD sa fie alaturi de voi.

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput