Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

noi azi iar plecam la buni...mai stam si pe la ea..
e frumos afara la noi..
eu mancam o pla cinta..fii-mea mi-a tras mana..si suge la ea..si daca i-o iau urla...
ma duc sa ii fac fructele...pere...ca e constipata rau
capitol nou?
o zi buna va doresc...
va pupa mama

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Eu am tot citit pe aici dar va spun sincer ca am evitat sa mai scriu datorita atmosferei...Nu am inteels nici acum de unde a aparut conflictul dar am tras si eu o concluzie:acest forum este mai intai despre copii...apoi despre ce vreti voi.Multe dintre voi am vazut ca nici nu mai scrieti.Oare de ce?Chiar pare o atmosfera de scoala generala:"nu te primim in gasca noastra,deci stai pe margine si te uiti cum noi ne distram".
Noi suntem bine,dar ne luptam cu timpul.Nu ma vrea singur asa ca 90% din timp stau cu el sau fac treburi casnice.Azi mergem la vaccin.Am emotii...Piticul meu numai gras nu este cred ca mai mult de 6500 nu are la 6 luni.Cu diversificare batem pasul pe loc.Cel mai mult ii plac cerealele.Restul este cah.
Cam ce program au bbeii vostri?Cat dorm pe zi?Cat se uita la tv(eu am o prbl.cu asta ca mereu il surprind cu ochii in tv motiv ptr.care il inchid).
Noaptea nu prea mai dormim bine.Ne sucim ,ne invartim si la un moment dat plange ca nu poate sa-si schimbe pozitia.
Haideti fetelor....sa vb.de bbeii nostri,nu de noi ca persoane...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Chiar pare o atmosfera de scoala generala:"nu te primim in gasca noastra,deci stai pe margine si te uiti cum noi ne distram".
Noi suntem bine,dar ne luptam cu timpul.Nu ma vrea singur asa ca 90% din timp stau cu el sau fac treburi casnice.Azi mergem la vaccin.Am emotii...Piticul meu numai gras nu este cred ca mai mult de 6500 nu are la 6 luni.Cu diversificare batem pasul pe loc.Cel mai mult ii plac cerealele.Restul este cah.
Cam ce program au bbeii vostri?Cat dorm pe zi?Cat se uita la tv(eu am o prbl.cu asta ca mereu il surprind cu ochii in tv motiv ptr.care il inchid).
Noaptea nu prea mai dormim bine.Ne sucim ,ne invartim si la un moment dat plange ca nu poate sa-si schimbe pozitia.
Haideti fetelor....sa vb.de bbeii nostri,nu de noi ca persoane...
Va pup

bine zis....ma bucur ca mai observa si altii....ca ajunsesem sa cred ca am o problema
fii-mea se uita la televizor dimineatza...la desene animate..cat mananca fructele..ii place la tv..dar nush ce intelege ea de acolo
doarme la 2 ore treaza..o ora sau altadata si 1-2 ore..dar rar...
cereale ii pun 2 masuri la fiecare masa..din motiv ca suntem slabutze...
mananca toate legumele..200 ml...cu linguritza..cand e agitata..cu biberonul..nu vrea apa..o refuza..suc de fructe..nu ii prea place..nici fructele..dar o mai pacalesc eu..ii cant...ii vorbesc...si le inghite pana la urma..dar se intampla sa ii mai dau si completare..cand nu vrea si pace sa pape...
daca mai ai intrebari..si sunt capabila..iti voi raspunde
o zi cu soare si bafta la vaccin

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata de la Cluj!!!

Va ofer eu o aburinda cu "alintaroma" si un bol de fructe ,ca asa se cade la un mic dejun sanatos.....

lavi asteptam sa mai plusezi tu cu ceva arome de la reghin...ca ne-am obisnuit prost..

tiusca bine ai revenit pe la noi!!;ai dreptate vizavi de ideea forumului..si acu revenind la oile noastre,eu iti zic ca nici al meu pui nu e un gras (are 7100 aprox.si suntem cam de o varsta)..dar nu cred ca asta e important; vizavi de TV,David are acces numai cand e musai sa fac ceva si nu functioneaza altceva ( se uita la Bebe tv,atunci); cu dormitul noaptea noi stam bine ,uneori se mai trezeste (rar),iar peste zi are un somn mai lung la amiaza ( daca e afara)de vreo 2 h,iar in rest 2-3 reprize de motaieli scurte (maxim 40 min)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Cap 65.

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput