Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Asta e...am tras`o rau cu colicii...sigur va fi l fel si cu dintii!

Vreau vesti despre micutul Santiago!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Si eu ma gandeam ca al meu copil a trecut printr-o faza tare nasoala de colici si acum sufera foarte tare cu dintzocii.
In scaunul de masa nici nu mai este atent la mancare, roade tava, parca este un catelus

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

Mama ce liniste e aici!!! Credeam ca o sa am o groaza de recuperat (nu ca as fi citit ceva din urma).

Am venit si noi de la vaccin, avem 8400 kg, fontanela e ok, diversificare la 6 luni, alaptat in continuare la cerere, cf dr de familie (dr pediatru a spus ca bebe e gras si tb sa il alaptez la program, si sa ii dau ceai sau apa), inca nu se vad dintisori, s-au format alveolele dentare doar.Maine mergem si la pediatru care o sa ne zica iar ca suntem grasi.

sper sa pot sa citesc si sa revin, si mai sper sa nu aiba reactii adverse.

va pup

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Maine mergem si la pediatru care o sa ne zica iar ca suntem grasi.

poze bb Robert

eu am vazut pozele..si nu mi se par asa gras...e rotofei..dar arata ca un copil sanatos si bine hranit...sa iti traiasca shtrumfuletzul simpatic..anyway..

Mariuca în oras; 18.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
am citit tot, dar retinut nimik . Totusi va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca imi impartasiti si voi bucuria, asta am retinut din prima.
Apoi, am retinut de un bebe dolofan, de Crissa. Tare frumos si blondut e bebe. Ma bucur ca doar din lapte bun, din tzitzi lui mami, e asa bine dezvoltat ca si rechinila Laurei. Si ce daca e gras, las' sa pape cand vor ei, daca asa le pica bine, ca nu o sa bea toata viata din tzitzi(desi intre noi fie vorba, pe la 17-18 ani asa o sa "suga"si din alte tzitzi ).

Acum vorbeam cu mama si il aratam admiram pe bebe grasut de 8 kg jumate si ii ziceam ca papa doar tzitzi. Si mama a concluzionat ca tare bine i-a mers si la Dominic cat a supt la tzitzi, am iesit cu el la plimbare in fiecare zi si pe -14 grade si nu a avut nici muci macar, si de cand e pe lapte praf nu ii mai vedem vindecul....asa ca tzitzi cat este si poate si mami, fara sa devina un chin.

Ah...si mi-am adus aminte ca nora mea draga, pe care am cam neglijat-o in ultima vreme e bolnavici mofturici. fetita frumoasa sa treaca mucisorii si disconfortul si pe mami cea cu preocupari "intelectuale" cu prietena Nicoleta. Si eu aveam o Veronica, mai verde putin, dar a imprumutat-o mama cuiva si imprumutata a ramas. Ce mi-as mai baga si eu picioarele in ea putin .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Crissa13 foarte bine arata Robesrt..si la fel ca si Ramona spun si eu, daca e tzitzi...Doamne Ajuta in continuare!!!am copilul frumos si sanatos!

RamonaC

noi bine...acum piciul e la baitza...imediat ii dam papica si somnic..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy , balaceala placuta! Si la noi urmeaza baita, dar cu somnul nu stiu zau pe cand ca doar ce se trezi dintr-o tura de 40 min, asa ca dupa miezul noptii candva, facem si noi nani.

Lavi My-lady si Dominic roade la inelele alea de dentitie de zici ca acum le rupe si le inghite. SI asa tare se aude cum scartaie cand le roade... Cred ca de la dinti a avut febra aia si plansetele in miez de noapte, desi unii medici zic, ca nu are legatura febra cu aparitia dintilor, eu zic, ca fiecare bebe "sufera" diferit. Exemplu bebe de Floricik si bebeii nostri, care chiar ar roade orice. Dominic mai nou trage sa roada si din usa, daca stau cu el in apropierea ei .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

balaceala s-a terminat...dar de dormit tot nu vrea sa doarma...l-am lasat pe sot cu el..

Si al meu roade tot ce prinde, mai nou parca a devenit si agresiv...adica trage de tot arunca, da cu jucariile in paturt...face o galagie infernala si mai tipa si el...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Fetelor ce fel de gel folositi pentru gingie la bebe?

ALI mama lui MIHAI

Andre a mentionat Camilia, produs homeopat, iar Floricik Nenedent Baby

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Nenedent-baby este pasta de dinti.
Gelul care l-am luat eu se numeste Dentinox-Gel, dar nu prea l-am folosit. L-am luat prea tarziu ca deja avea dinti.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

am fost sa verific ce fac baietii mei...parca sunt 2 indragostiti...Pustache statea deasupra patutului si-l mangaia pe fata si Juniorul se lasa mangaiat, era tot un zambet..topit...ce frumos!!!...acum eu am iesit, i-am lasat sa se iubeasca tare...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Gata l-am adormit pe bebe.
Camy, Ramo, My_Lady, multumesc, cand mi-a spus pediatra ca e cam gras imi faceam probleme, dar intre timp m-am linistit.Sa aiba el de unde sa pape si sa fie sanatos.

Am pus si poze noi la semnatura pt cine vrea sa ne vada.

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Lyly tot asa cu treziri dese, acum sa vad dupa vaccin cum o sa fie pt ca la cel de 2 luni ca reactie adversa a avut somnolenta.

LauraB multumesc pt filmulet, o sa schimbam si noi pozitia scaunului ca nu e de joaca cu asa ceva. E foarte dulce Sofia cum papa cerealele. Iar Diana foatre emotinanta la dansul de la scoala.

DianaR multa sanatate lui Teo, naspa ca iar nu ai avut soacra disponibila. Si eu ma laud cu o soacra extraordinara, si stiu cum e sa ii simti lipsa.

Rgagapie brr ce nasol cu oamenii nepasatori, sper sa scapati repede de mucisori si sa nu va mai supere dintisorii.

cristinica09 sa iti traiasca micul crestin si sa nu aveti reactii de la vaccin.

dana.n felicitari pt botez.

UFFFF unde sunteti toate??? Sper ca sunteti bine si sper sa reveniti repede.

poze bb Robert

Mergi la inceput