Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA PENTRU Eric Daniel DE Betty78 SI Andrada Ioana DE Zuza_zuzi
RAMONA C MA BUCUR MULT PENTRU TINE
floricik am vazut si eu dintisorii iepurasului tau....la bebek mea un pic mai dureaza..deja roade tot,baleste de rupe normele si e agitata rau...
va doresc o zi frumoasa desi ploua..si iar cica vine norul ala peste noi..

Mariuca în ora#537; 18.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

a...si avem pozici calde la semnatura

Mariuca în oras; 18.04.2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata...pot spune si eu asta ca am dormit azi-noapte bine...si acum doarme din nou...un scump copilul asta!!

In primul rand tuturor copiilor nascuti intr-o zi de 20 Va doresc sanatate micutilor!

Apoi, cu intarziere, dar din inima Betty78 La multi ani, sa fii sanatoasa tu si familia ta, sa fiti fericiti ca aveti pentru cine si pentru ce!

Floricikam vazut si noi dintisorii printesei tale...amandoua sunteti 2 frumoase, dar cred ca stiti asta!

RamonaC veseta asta ne-a inseninat ziua de ieri...si pentru Dominic am ciocnit cu Pustache un pahar de bere pe langa micii aia. Va imbratisez calduros...va pup..si mai avem de vb

Ralu_seby asa este in mod normal tat trebuie sa tina acel regim pentru ca sa nu-si piarda viata...sper sa-l tina, acum depinde numai de el. Multumesc

Cristina_boc am vazut pozele de la gradina zoologica, sunteti o familie tare frumoasa! Ii doresc multa sanatate fulgusorului Andrei.

Dana.n sa va traiasca micul crestin! Si pentru ca mai aveti de chefuit, distractie placuta in continuare!

Many_bani am vazut poze foarte frumoase si cu Vladut..e un dulce cu palarioara. Si pe el il pupam calduros.

Lauradiam fost la Arges dar nu am putut sa raman..cred ca peste vreo 3 saptamani..sa vedem, nu sunt sigura. Dar ma bucur sa te citesc. Si desi e greu cu 2 copilasi, cred ca este minunat!

LauraB foarte interesante filmuletele. Eu am scoica si nu am de gand sa o scimb pana macar pe la 9-10 luni. Numai atunci cumparam si scaunel..oricum...e tare greu cu scaunelul..vrem sa cumparam unul care desi cva costa mai mult, sa fie dintre cele mai sigure..inca testam piata... Voiam un Chicco..dar acum cred ca schimb pe unul mai bun! Iar cu mareaD vad ca la voi merge foarte bine! Sa o tineti tot asa! Va pup!

My_Lady mai cu curaj asa...bine??????

Voiam sa va multumesc pentru gandurile bune la adresa tatalui meu! Din pacate este o lupta care depinde doar de el si de vointa lui. Sper sa aiba suficienta cat sa mai traiasca macar cativa ani buni!

Flavius aseara a stat prima data in scaunelul de bucatarie. Noi avem unul din lemn luat din Olanda..o sa pun poze zilele astea cu el.

O zi placuta tuturor!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

a...si avem pozici calde la semnatura

Sum,esse,fui-by me

am vazut si pozele, o papusica...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy...saru-mana de incurajare...scriu cam greu...prietenii stiu de ce
si...

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

RamoC, ma bucur ca analizele lui Domi sunt bune, nici nu trebuia sa te indoiesti de asta, ca ti-a revenit umorul de alta dat, si imi plac tare pozele cu soricelul, in special cu bicicloantza aia

Lavi, ai avut ceva noroc cu cardul?

Natalia, succes si voua cu marea D si felicitari pt rezultatele de la control

Doris, Matteo este delicios cu oul ala langa el

Crissa, cu intarziere iti urez sa-ti traiasca tatal. Cum mai este Robert? A revenit la programul lui sau tot cu treziri dese? Am patit si eu asa cateva nopti, acum doarme mai bine, se trezeste doar o data de 2 ori pt tzitzi. Te asteptam cu vesti bune de la vaccin, sper sa fie cumintel si sa nu aiba reactii dupa!

Miany, dragul de David a inceput sa-i placa D…de ma-ma nu zice nimic? cred ca tati e f incantat

Camy, multa sanatate tatalui tau

Evy, o sa treaca si la Gabi faza asta cu treziri dese. De unde ai luat rama aia mulaj?

Andre, asa as bea si eu niste frapuccie d-aleaaa…

Strumfy, spor la cautat scaun auto si de masa, si noi suntem la faza asta…si tare nehotarati

Raluci, zi-ne si noua ce pregatesti

Lili, niste pozici si pt noi de la nunta? Sa vedem fete frumoase…chiar nu s-au mai dus deloc la Paris?

Ali, felicitari pt reusita lui Mihai

Tina, tare nasol cu soacra….

Ralu, ii poti lua lui Matei carticica fosnaitoare, Alex e tare incantat de ea, mai ales ca are si margini de rontzait

Lidia, welcome back! Pe unde ai fost? Te-a prins cenusa prin tari straine?

Cristina, posc de tara…yummmiiiiiii. Sa-mi zici si mie ce tratament ti-a mai dat pt eczema aia nenorocita!!! Vazut pozici frumoase foc!

Dana.n, sa va traiasca David cel crestin! Asteptam si noi pozicile voastre si va urez bafta la pregatirile pt nunta

LauraDi, ne bucuram ca ai revenit cu vesti bune!

micutilor sarbatoriti de astazi Eric de mami Betty si
Andrada de mami Zuza_zuzi

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lyly....cu cardul inca nu am nici o speranta...si is prastie cu banii dar...mai sper...am sunat si la Bucuresti sa vad ce e baiul si a zis ca urmeaza sa imi fie virati...cand nu mi s-a dat nici o veste...doar ca urmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

'Neatza, gata frapucinele, una speciala pentru Lyly . Am vorbit cu Moshu pentru un aparat de frapucine / capucine, apropos, a zis ca vede el pana la Craciun cum ma comport si poate poate. Apoi vine dezmatu' ...Va pup, o zi frumoasa la toti! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la Cluj,unde e o vreme de nu-ti vine sa scoti nici matza din casa!!

citit pe fuga,raspuns pe fuga..

Lyly iti dai seama ca "nu se da pe un jeb de cuie";"ma-ma" vine la pachet cu maraiala de somn sau de foame ,dar nu e f clar ..seamana mai mult cu un "mmahh" asa mai prelung..

lavi,vizavi de bani..mi-au intrat si mie ieri; eu zic sa mai incerci pan' pe 24 sunt sanse sa intre cica ( si eu am depus in februarie)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pai neata si de la Arad. Apa plata e servita!
Azi iar n-am soacra, (Ionela, da plang dupa ea cand nu-i aici, ca-i femeie extraordinara si imi e de mare ajutor!). Am dus pruncii la gradi, probabil ca trebuie sa merg si dupa ei, nu cred sa ajunga sotul (desi a zis ca incearca) . Teo ii cu muci, a plans de m-a innebunit aseara dupa baie, vreo juma de ora, apoi noaptea de 2 ori iar plansete, kk, muci, vomitaturi cu muci (scuzati detalii) dar azi dimineata era bine. Probabil seara si noaptea e programat iar concertul.

LauraB, Lauradi, Lauriciu (hei, numai laure!) felicitari ptr activitatile intelectuale! Tot inainte, la munca, la facut sapunuri, la cusut, crosetat, si ce ne-o mai trece prin cap.

LauraB, filmuletul ala l-a postat si Monis acu vreo 2 luni ca sa exemplifice ce spusesem eu, f bine ca l-ai pus din nou e bune ptr reamintire!

Lauradi, hmmm, 3 ani... Devin ceva mai independenti dar crizele tot acolo raman.

Dana, sa va traiasca micul crestin!

Felicit micutii diversificati!

La multi ani mamicilor: S_Alinutza, Edelya si Betty!

No nu mai stiu ce-am vrut sa scriu...
Pupilici, sper sa mai apuc sa intru, azi n-am activitati intelectuale pe motiv de lipsa soacra.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput