Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Am vazut multe pozici cu pitici si mamici tare frumosi
Am citit tot, insa neuronul nu era acasa asa ca am retinut pe sarite.
RamoC imi pare tare bine ca acum te-ai linistit si sper ca si Domi sa fie bine.
Ionela ma bucur ca Mihnea se bucura de prezenta lui tati, ptr. vestile rele ma sa fie bine
Simina sa opresti cozo si ptr. cand vii in parc cu noi.
Floricik vazut dintzocii
Shtephy cum esti?
Iasul nici un semn? Primiti un brat de
Lipsesc multe fete, nu le enumar insa le trimit un virtual
Azi la plecare din parc ne-a cam udat, putin,fu acolo cativa stropi.
Ajunsi acasa Vlad a mancat piureul de legume fara prea mare tam-tam si dimineata a mancat fara mofturi un mar copt cu juma de para. Apoi a avut sesiune foto. Baiatul meu se pregateste de vacanta. Are palariuta si este tare mandru.
Am citit ca sunt mai multi fulgusori in pasa mai putin buna, trezit des noaptea, si noi ne incadram aici.
In rest asteptam sa treaca ploaia, sa nu ne strice planurile de parc
Ma retrag la
NB

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hellooo…dupa atata vreme ...daca va mai amintiti de noi…

Am stat iar de recuperari,dar mai bine imi vedeam de treaba mea.Urat! Mi-e dor de postarile Mamicii Zen!
Felicit si eu sarbatoritii de azi si pe mamica Betty

Dankutza, yesss!
RamoC, esti o mamica tare puternica la cat ai tras cu micutul Dominic.Multa sanatate va doresc si sa scapati o data de probleme.Ce baietel mare e Domi,sta deja pe bicicleta!Felicitari pt rezultatele bune la analize!S-o tineti tot asa!
Hmm,Ionela, deja au alta tonalitate postarile tale,se vede ca e tati de Mihnea acasa.Ce ma bucur sa vad oameni fericiti si ce mai tanjesc si eu la lucruri d-astea…cam apuse in ultimele luni…astept si eu soarele pe strada mea…
Multa putere iti doresc in continuare sa poti face fata celorlalte probleme.
Lavinia, bravo pt Rares cel de gasca!Eu zic ca-l inveti nuntas pana la urma Apropo de indemnizatie,si eu am depus in feb si am primit deja banii, acum in aprilie.Bine,la posta vin mai repede decat pe card,dar cred ca luna asta ar trebui sa-ti intre.
Laurairina, vad ca si fiica-ta e petrecareata…rochita ,nu mai zic de fotomodelCred ca am si eu modelul asta salvat in calculator,da’ cin’ sa-l faca?!
Poti pastra legumele la frigider.Cat despre mesterit…un poncho?(zic si io ce mi-ar placea mie,na)
Ralu,Lili, si Ralu a mea e matinala de ceva zile,la fel 7-7.30…copiii astia s-or vorbi intre ei???
Camy, sanatate multa tatalui tau!
Floricik, ce frumoasa-i Ema!Vazut dintisorii…sper ca toti ceilalti sa vina tot asa fara sa-i simtiti(eu stiu cum e the hard way)
Da,da,Diana, eu am luat una la dans in we si trebuie sa continui si zilele astea candva,ca n-am terminat.
Many_bany, vazut Vladutzu’ cu palariuta-tare dragut!
Lumi,Ancutza,Krelia?...anybody?Bancuta e goala in seara asta,vad.
Shtephy, ce mai faci?Cum e mana?Tu cum te intelegi cu Stefi,ca la mine e jale cu Ducu?
Astept ziua cand va implini 3 ani,ca pe nu stiu ce.Nu radeti de mine,dar daca asa scrie in cartea aia ,“Totul se intampla pana la 6 ani”, ca anii pari sunt de criza si cei impari de liniste ,uite d-aia trag eu sperante ca dupa 3 ani tre’ sa se schimbe domne copilu’.Plus ca mi-au mai zis si altii,ca cica s-ar produce un miracol atunci…sper si eu...Cred ca e si varsta-criza la care se adauga si gelozia,va dati seama ce combinatie periculoasa??offf…bine macar ca nu atenteaza la sor’sa,o ignora sau o mai pupa uneori si are grija sa tipe cat poate de tare sau sa faca orice fel de zgomote atunci cand o culc.
In rest ,stam mai mult prin curte de cand e cald,caci Ducu vrea numai afara si eu trebuie sa stau dupa el,ca mi-e frica.Ralu e o cuminte,plange,de fapt se tanguieste asa, doar cand ii e foame,somn sau a facut kk.Multumesc lui Dumnezeu ca nu avem probleme serioase.E o ranjita,cum te uiti la ea si schitezi ceva ,rade;daca mai si vorbesti cu ea,deja ai cucerit-o.E f atenta,prezenta,activa…Ducu nu era asa…na,ca m-apucai sa-i compar…are plete deja,stau in dubiu sa-i tai,sa nu-i tai bretonul,parca nu-i sade bine cu breton,asa ca daca i-l las va trebui sa il prind cumva ,ca-i intra in ochi..Ce sa mai povestesc…nu e diversificata inca,papa tzitzi,dar o vad ca ar vrea…cand mananc mar cu ea in brate imi trage mana sa ia si ea;am lasat-o sa suga o bucata…e disperata,nu alta!imi tine mainile cu o putere si daca cumva incerc sa-i rapesc bucata,e jale marenu se agita prea tare cu rostogolitu’,in schimb ar vrea numai in fund,face abdomene toata ziua.
Cam atat,ca m-am intins o groaza;lansez placinta,cum ziceti voi si va pup… aproape pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Iarasi am apucat sa citesc pe fuga, dar ceva mi-a sarit in ochi, si va rog eu mult sa nu va suparati pe mine ca indraznesc sa va amintesc: copiii se tin cat de mult posibil in scaunul de masina intors fata de directia de mers, si nu pe locul de langa sofer. Asa protejati cel mai bine coloana unui copil sub un an!

Filmul pus in continuare arata cum se misca capul papusii cand scaunul e asezat pe directia de mers, si cum se misca cand e asezat invers... mai puteti vedea si cum stau picioarele copiilor ....

Merg sa hranesc copiii si poate mai tarziu reusesc sa citesc si eu tot din urma, si sa si raspund.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Ionela, se «vad » pana la mine artificiile si fericirea ca sunteti impreuna toti 3!
Imi pare rau ca necazurile nu va dau pace. Un gand bun si o imbratisare si de la mine.

Ramona, cat ma bucur penstru vestea buna ! L-am admirat si eu pe Dominic si cadourile lui.

Doris, vazut pozele : baiat frumos... ou de ciocolata imens... cadita meseriasa...

Natalia, mi-a placut tortul, dar si mai mult mi-a placut Amalia: arata de pe acum ca are simtul umorului...

Crissa, succes la vaccin azi!

Laura, frumoasa rochita, placut scaunul, dar printesa e cea care se vede : are fie-ta niste ochi si o gurita... de fiecare data cand deschid pozele voastre o admir!

Miany, pai chiar ai cu ce sa te lauzi ! Ma bucur ca lui David ii merge bine cu diversificarea.

Vazut doua margaritare de fetita frumoasa si vesela.

Raluci, spor la pregatiri pentru petrecere !

Lavinia, frumos baiat ai, l-am admirat si eu in pozele de la strabunica.

Camy, imi pare rau ca si taticul tau este bolnav. Daca zici ca trebuie sa tina un regim, e musai sa-l tina !

Diana, pai citesc si eu pe internet (acum am trecut la aromaterapie si esente, sa vad ce reteta de sapun sa vrajitoresc). Ba am si luat cateva esente si uleiuri ca sa le experimentez pe sotz. Asta nu se pune la activitate intelectuala?

Am inceput si noi diversificarea! I-am pus azi in mana o bucata de banana. Am crezut ca o linge, cand colo mi-a muscat jumatate din ea ! M-am speriat, si imediat i-am scos-o din gurita. Asa o fata trista a facut si a tot mestecat in gol ca m-a « convins ». Pentru linistea mea (asa simt eu acum, ca e prea mica pentru BLW), am pus la aburitor cateva felii de mar, i le-am pasat cu mixerul si le-am amestecat cu cereale de orez. Iata www.flickr.com/photos/11882381@N02/4536491010/ " target="_blank">dovada! Pentru inceput sunt multumita

toate mamicile si puiutii. Noi ne pregatim de culcare.

Buna dimineata si o zi excelenta tuturor!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neata!

for all!

La raport noapte plangareata...nu stiu ce a avut...probabil a fost agitat ca ieri nu l=am scos deloc afara.

Cristina, sanatate multa lui Andrei!

Va multumim tuturor pentru comentarii...sper sa nu omit pe nimeni: RamoC, Crissa,Many,Strumphy, NA_Bo, tina, laurairina, mariaandrei, cristina_boc!

Va astept la povesti!

Mergi la inceput

Ioi, ce frumos mananca bebe tau!LauraB, sa stii ca m-am topit de drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neatza la toata lumea!
LauraB, acum am vizionat filmuletele.Ai dreptate cu scaunul de masina..brr.. Am vazut pe urma puiuta ta, asa frumos lipaia micuta la papica!!! super...se vede tare bine ca e pregatita de papica!! Eu i-am dat ieri fiimii putin mar copt...nu lipaia nici de departe asa frumos cum face Sophia ta...Sa o tina tot asa!!
Si spor la sapunit! poate ne dai si noua idei de astea intelectuale'..desi cred ca aici ar fi ft scumpe toate ingredientele sa le cumparam sa facem o bucatica de sapunel..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Trezit, muncit pe plantatii (recolta buna), vazut filmulet de LauraB cu micuta Sophia cea mancacioasa si pozici cu Vladut de Many, pregatit de vara si intru la recuperari (daca nu se trezeste Baloshila)

La Bucuresti ploua!!!

O zi faina tuturor!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lauradi, deci asa e de grele cu Raducu???ca si noi ne gandim sa facem bb2 pana face Amalia 2 anisori...brrr.. ne asteapta vremuri grele...hai ca acusica face 3 anisori...sa ne zici cum se manifesta la 3 ani si o zi!

Cu scuzele de rigoare pt intarziere BettySa fii fericita mami alaturi de cei doi printi ai tai!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

LMA SARBATORITILOR DE AZI:

Eric Daniel de Betty78
Andrada Ioana de Zuza_zuzi

Mergi la inceput