Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
Am mai aparut si eu pe aici
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 SIMINA ce am mai poftit la cozonacii tai No acuma nu vreau bag morcovul dar mi-a atras atentia un articol despre SLING pe desprecopii.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2074 Lidia |
Acum 30 min am scos altii din cuptor.Sotul zice ca nu-i mai trebuie mancare gatita daca fac cozo de 2 x/sapt
Te astept la noi!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
RamonaCopot spune:
Prima la bancuta??
Hai sa va zic si voua ce banc citii eu adineauri :
Un tip malac, mare fan de motoare, merge la reprezentanta Harley, si-si cumpara cel mai tare motor. Isi mai adauga el toate optionalele si piesele de tuning disponibile, de-l lasa in extaz pe vanzator. Care, incantat la culme, il ia deoparte pe client:
- Uite, pt ca-s foarte multumit de achizitia pe care ai facut-o, si te vad foarte pasionat, iti dau gratis alifia asta: cand vezi ca e innorat, si sta sa ploua, dai repede cu alifia asta pe toata partea metalica, o lustruiesti repede, si nu-ti mai prinde apa si jegul de motocicleta, nu mai rugineste, ce mai, ramane impecabil de curata si stralucitoare si dupa ce ploua.
Ia tipul cutiuta cu alifia, o baga in buzunar, se urca pe motor, si ... direct la viitoarea lui sotie. S-apoi direct la viitorii lui socri, sa le arate noua "bijuterie".
Binenteles, petrecere mare, masa plina, tot tacamul.
Tipa, inainte sa se aseze la masa, ii zice discret:
- Vezi ca la noi in familie e o regula cand stam la masa: cine vorbeste ultimul, spala vasele!
Binenteles, in timpul mesei, discutii, vorbaraie. La un monent dat, tacere totala, si ii pica tipului fisa ca el este ultimul care a vorbit. Astialalti nimic, muti in continuare.
Termina de mancat, asta era tot mai nervos ca a cazut de fazan, si tre' sa spele vasele: "Sa mor io daca spal vasele! Tre sa fac ceva, sa-i fac pe astia sa vorbesca!"
Si la moment dat, o ia pe tipa, o dezbraca, si ii "trage un numar", acolo de fatza cu ma-sa si cu tac-su. Astia, mucles; stateau si se uitau, nu ziceau nimic.
Tipul o ia atunci pe soacra-sa, si-i trage si iei "un numar". Tacere de mormant, nu tu tipete, urlete, scandal, nimic.
Se uita tipul pe geam disperat, poate-poate ii mai vine vreo idee, si vede ca incepe sa picure. Scoate repede cutiuta cu alifia, desface capacul, baga degetele, la care socru-sau urla:
- Laaaas-o dracu, spal eu vasele!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
lili_a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Lili de Maria s-a ocupat ca Vladut inca nu s-a mutat la ea, dar cine stie mami de Vlad (29.10.2009) |
lili_a spune:
RamoC Ce bine-mi pare ca te tii de bancuri! Pupa soricelul perfect si hai s-o batem pe doctorita aia
RamonaCopot spune:
Lidiuta bine ai revenit!
Saptamana trecuta, cand eram epuizata, ma gandeam la o mamica care sa aiba grija si de puiul meu cateva zile, pana sa imi incarc si eu bateriile si numai tu imi veneai in minte. Norocul tau ca ai plecat , ca te pomeneai cu fiu-meu in cosulet la usa cu biletelul de gat . Zi-ne si noua cum te-ai petrecut/muncit.
Ramona ,
dana n. spune:
Salutare!
Am avut si noi botezul ieri. Totul a decurs ca pe roate. David a fost tare cuminte, prietenos, a stat la toata lumea in brate...i-a fermecat pe toti. De abia astept sa vad pozele.
Imi pare rau ca nu pot intra mai des dar timpul nu imi permite. Am terminat cu botezul ...acum urmeaza nunta.
Va pup pe toate!
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
Evy30 spune:
ma bucur enorm sa aud vesti bune . felicitari Dominic .
Gabi doarme , si s-a trezit deja odata pana acum (s-a culcat la 219.30) , deci ...iar noapte cu treziri .
azi am facut doua achizitii . una a sosit deja acum pe seara , una maine .
1. rama mulaj (3 parti , una pt foto +2 -una pt mulaj picior si una pt mulaj manuta ) . e super
2. eu m-am oprit la scaun auto Nania Driver sp -model 2010 . am dat pe el 328 ron . oricum noi nu circulam asa mult cu masina , parcul e la doi pasi , doar vacantele si unele vizite .
asa ca de restul de bani (caci vroiam sa iau un chicco care era 600 ) o sa iau scaun de masa Bertoni - Royal Star -caci mi-a placut la nebunie in fotografiile Laurei .
sanatate multa tuturor copilasilor .
asta seara eu va pot oferi chiftelute .
RamonaCopot spune:
Lili...numai in gura"ca la coasa" i-as da! M-a traumatizat, nici nu ii mai ziceau alea pe acolo la spital pe nume broscoiului, ii ziceau numai baietelul cu sindromul . Doamne ajuta ca s-a dovedit a nu fi asa si eu pot sa stau linistita ca bebe meu e perfect .
Ramona ,
Evy30 spune:
fetelpr va invidiez ca sunteti asa suple.
eu am plecat in sarcina de la 78 de kg , si am ajuns la 91 inainte de nastere .
acum am ajuns iar la 78 ,desi dupa operatie slabisem la 73 .
adevarul e ca mama ma streseaza sa mananc sa am lapte pt bebe , insa ...
dupa ce incep diversificarea sper sa slabesc si eu ,ar trebui sa ajung la 65.
floricik spune:
Raluci, Lili, Laurairina, acum cateva zile m-a intrebat Diana cum e cu mameloanele artificiale si am scris aici ca din pacate Ema nu s-a descurcat cu ele asa ca am fost nevoita sa trec pe pompa+ biberon ca urla copilul de foame. E cam nasol sa stai noaptea sa dai la pompa ...dar asta e prajitura pe langa noptile albe pe care le am la activ. Deci...nu va pot raspunde la intrebare.
RamonaC, ne-ai dat o veste minunata in seara asta.
Crissa acum sunt foarte multumita de cum doarme Ema. Se culca pe la 2 noaptea si doarme pana la 11-12 ziua...parca are 18 ani Dar pana la 3 luni a fost groaznic. Efectiv nu inchidea ochii toata noaptea...adormea la 6-8 dimineata, chiar 2 sau 4 ziua...adica ora 14-16
Cristina, sanatate multa Andreiutului.
Fug ca Ema e maraita.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3