Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna seara,

Am intrat sa va salut. Acum am terminat de recuperat.
Am avut un wekend incarcat. Taiat de porc la mama la tara.

Pentru bancutza va pregatesc o ceafa de porc la gratar.

Duminica am vizitat Gradina Botanica din Jibou. A fost tare fain. O sa revin si cu poze.

Azi am fost iar la derma. Eczemele lui Andrei sunt din ce in ce mai urate. Trebuie sa ma duc si maine dupa tratament. Cica trebuie sa se gandeasca cu ce sa mai incercam????????? Nu stiti vreun dermatolog bun la Cluj? Parca as incerca acolo, ca aici deja sunt lamurita.

Sper sa reusesc sa mai intru azi.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Cristina, sanatate multa lui Andrei! Din pacate n-am habar de dr. prin Cluj..

Question: Chiar asa, ce facem in situatia in care avem un scaun de masina ce se poate aseza in ambele sensuri de mers, atunci cand copilului ii atarna picioarele? Ca atunci degeaba il mai pun in sens invers ca oricum nu incape.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramo C in sfarsit o veste buna. Va pupam si asteptam sa ne spui ca totul e bine desi la cate kg are Domi te invidiez. E ff bine.
Laurici super achizitii. Eu una stiam ca piureurile de legume pot fi tinute la frigi 24 de ore daca insa nu a ajuns saliva cupilului pe el. Adik faci piureul de legume si ii pui o cantitate mica in bolul din care papa si daca papa tot si mai vrea mai adaugi, daca nu papa tot arunci. Cantitatea neatinsa o pastrezi la frigider intr-un vas inchis ermetic 24 de ore. Eu lui Danut am vrut sa ii dau si a doua zi dar mi s-a parut cahhh si i-am facut proaspat. Azi insa piureul de legume a fost rateu total. Nu a vrut deloc sa pape iar cand m-a vazut dupa trei ore de pauza cu bolul in mana a inceput sa planga si am renuntat. Cred ca ar merge mai usor cu fructe(ca alea ii plac) dar mai incerc vreo 2-3 zile. Daca reactia e aceeasi renunt si trec pe fructe.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

laurairina,eu stiu ca ce nu papa daca nu e atins de saliva se poate pastra in congelator(de preferat.asa zice capraru)
eu o sa ii fac intr-o olicica mica supica ceva gen 1 morcov mic,1 pastarnac si o telina cat mai mici si un dovlecel mic.astea sunt legumele pe care ni le-a recomandat.asta pentru o zi.restul o papa mami.
fi-miu ar manca piure de mar tot timpul dar nu i-am dat decat daca a avut probleme cu burtica.
o voi minti pe pediatra si incep serios de la 6 luni.
ea vroia la 5 luni jumate sa ii bag si carnea.
in niciun caz.
poate ii mai dau ceva cereale de orez.deocamdata nimic.
trebuie sa mergem la baitza.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Lili, e bine ca ati reusit sa il "plantati" pe Vladut si v-ati distrat putin, pacat ca mirii au ratat vacanta. Pozici ceva?

Lili de Maria s-a ocupat ca Vladut inca nu s-a mutat la ea, dar cine stie

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare
azi am fost la pediatra si in general totul e bine
avem 5 lunite, 6,150 kg, numai fontanela e tot mare, nu s-a inchis deloc, 3/4, ne a marit doza de vigantol la 4 picaturi

a zis sa muncim mai mult ca sa se rostogoleasca, adica sa o stimulam, asa cum au zis si fetele

acum a adormit si merg si eu la somn ca azi am fost toata ziua singura cu ea si am cam obosit

noapte linistita tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
Question: Chiar asa, ce facem in situatia in care avem un scaun de masina ce se poate aseza in ambele sensuri de mers, atunci cand copilului ii atarna picioarele? Ca atunci degeaba il mai pun in sens invers ca oricum nu incape.

Nenea de la magazinul de unde am achizitionat scaunul ne-a ajutat la montat scaunul(ca stiam ca e cu dichis..de la Ramonika, si am preferat sa ni-l monteze din start de acolo)si ni l-a montat direct cu fata la sensul de mers, si avea intru totul dreptate , ca pus invers nu mai incapea matza..cu piciorutele..El ne-a zis ca la fel a procedat si cu scaunul copilului lui..Invers nu incape bebe pus si pace..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:

Lili, e bine ca ati reusit sa il "plantati" pe Vladut si v-ati distrat putin, pacat ca mirii au ratat vacanta. Pozici ceva?

Lili de Maria s-a ocupat ca Vladut inca nu s-a mutat la ea, dar cine stie

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Vaaaiiii, ce creier de musca am , scuzoaiele mele mamici

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

al meu copil a adormit.cred ca nu pentru mult timp.e inca marait.
va spun noapte buna.cam devreme pentru mine,dar nici azi noapte nu am dormit bine si cred ca nici azi nu voi reusi.

usor.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Va urez si eu noapte buna,

Am reusit sa adorm un pitic, si o sa ma pun si eu la somnic.
Am incarcat si pozici de la Gradina Botanica Jibou.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput