"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 5
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Buna fetele, Noi am ajuns acasa si v-am pus deja Poze de la gratarul Techilei. Nu sunt foarte multe. Probabil ca fetele au fost mai pe faza ca mine. A fost foarte frumos: multi copii, multe mamici de mamici, soti din plin, mese, scaune, mult soare si mai ales multa mancare. Va mai povestesc pe parcurs pt ca acum suntem tare obositi si trebuie sa facem nani macar unii dintre noi . Sper ca ati avut parte de o zi frumoasa. Va . Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Multumim!! Daca ai sti de cand le asteptåm!odihna placuta!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
La multe lunite frumoasa Sophie!!
asa ...acum ajung fetele pe rand acaså..de acum så vizionam poze.Må bucur tare mult ca v-ati distrat si a fost frumos.
Bruce, minunea noastrå
anomis28 spune:
Monikus multumim frumos de poze,
L-am vizionat pe nerasuflate.
Aveti niste dovlecei superbi.
Si mamicile gospodine.
tare mult mi-au placut pozele cu prichindeii
cristina_ana spune:
Aricel, trebuie sa te felicit si eu pentru frumusetea ta! Incredibil de frumoasa e Maria!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
aricelul spune:
Kawa ciresii infloriti sunt extraordinar de frumosi, iar Josh printre ei ... ii depaseste
Anomis noi stam in Vitan, iar in parc mergem aproape zilnic in IOR
In ceea ce priveste kilogramele in plus eu zic ca nu trebuie sa ne facem prea multe griji, in scurt timp o sa facem atat de multa miscare incat o sa fie mai ceva decat daca am merge la sala asa ca ...sa ne mai bucuram inca de clipele astea de respiro ...daca se poate spune asa ... ca nici acum nu stam prea mult ....
_
Maria (28.08.2009)
Iulika29 spune:
Anomis ti-am spsu ca am vazut pozele superbe de la botez??ati fost tare frumosi dar Dinutu v-a intrecut pe toti..Så va traiasca micul crestin!!Vå pup!
Bruce, minunea noastrå
kawaichan spune:
mai mi-au dat lacrimile pe bune.poate oi fi eu mai sensibila la ora asta dar m-au miscat tare de tot imaginile alea.multumim frumos Monikus,ce scumpa ai fost tu,ai pus si comentarii la fiecare poza
fetelor sunt absolut topita,vazusem poze cu fiecare dintre puii vostri inainte de asta dar astea de azi mi se par atat de incarcate si copilasii arata pur si simplu extraordinar impreuna!! plus mamicile frumoase,relaxate,atmosfera aceea...de vis,ce mai!
felicitari Techila,bravo fetelor ca v-ati organizat asa frumos!!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
kawaichan spune:
si cu asta ma retrag,ca deja ma lasa bateriile.
multumim mult pt aprecieri,nu-mi scapa nici o remarca sa stiti:) sunt un motiv de mare bucurie..
Uka sper ca te simti mai bine Las' ca poate reusiti sa mergeti la urmatorul gratar,la Zana Florilor acasa Si daca e mai prin vara asa poate poate aterizez si eu cu Joshulinu,daca ma primeste Hepi aka Mrs. Ewing,of course
vad se anunta o seara super,de abia astept sa va citesc de pe tel maine va pup cu drag !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
Ioanna81 spune:
buna searaaaaaa, raportam ca ne-am intors acasa si ca am ous la descarcat 267 de fotografii... apoi facem cont pe picasa si le incarcam..
a fost suuuuuuuupppeeeeeeeeeeeerrrr! minunat, extranemaipomenit
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Am pus si eu pozele, fara comentarii ca nu am mai avut timp. Trebuie sa culc papusa:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/LaGratarLaTechila#
Daca nu se vad sa-mi spuneti!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI