"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 6
alex25 spune:
Declar in mod oficial aceasta zi THE BEST din ultimele 7 luni!
Si ca sa fiu si eu fata de comitet la fel ca Monikus si Cristina poftiti va rog la POZE MINUNATE
Bineinteles ca voi pune si comentarii insa probabil maine si luni, plus ca am cate ceva de povestit, dar acusi nu am timp, v-am pupat!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
vik-cj spune:
Buna seara fetelor!
Anomis eu mi-s instalata direct in patul virtual ca ma simt mai rau ca ieri dar nu puteam rata POZELE!!!!
Fetelor dupa ce ca sunt galbena (de febra) acum am si o tenta verzuie (de ciuda!!!!): mai ce dovlecei frumosi si fotogenici, mamici frumoase si sirene si papica multa si pare-se bunuta!
Bravo Techiluta! Bravo fetelor...se vede ca a fost superb si v-ati simtit bine!
Apropos de intilneala de 1 an eu sugerez o luna de vara si concedii ca in septembrie unii au congrese si haladuie prin Europa...e doar o sugestie.
Nu pot sa plec pina nu spun ca iarasi am vazut niste dovlecei adorabili: Josh de Miha, soimita de Canada si Maria de aricel! Priu ptiu da' ce frumosi is (si ce de par are fetita lui aricel...ioi ca iar m-am inverzit de ciuda)
Va pup, dar va urmaresc di patul virtual
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
vik-cj spune:
Superb! Si pozele sunt superbe si protagonistii!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Anomis ti-am spsu ca am vazut pozele superbe de la botez??ati fost tare frumosi dar Dinutu v-a intrecut pe toti..Så va traiasca micul crestin!!Vå pup! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Tu esti o mamica draga de Viking-SuperBruce (care arati si foarte bine) si noi te iubim. Multumim frumos de comantariile de pe picasa
Lali_mete spune:
Noapte buna fetelor.Eu ma bag la imbaiat baietelul si la somn.Nu de alta,dar sunt obosita,la cat v-am asteptat cu pozele!! Apropos de poze,superbe toate . si noapte buna!
Lali Lacra de
Paul-Iulian
alex25 spune:
Asaaaa, mi-a adormit printesita si acum sa zic si eu doo vorbe:
Techila si Vali sunt niste super gazde, ne-am simtit la ei minunat iar Andrei si Stefan sunt niste cavaleri care au oferit toate jucariile lor si celorlalti bebei si care sunt niste cuminti si niste dragalasi...recunosc ca sunt topitau rau dupa Bebe cu falci si din cate se vede in poze si Zeina la fel. Techila este o frumoasa si o iubareata si o mare cersetoare, dar este dulce rau, ne-a facut o primire de zile mari. Mihaita cica este un mare smecher si un rau peste masura, dar eu nu am vazut decat un matz obosit de cat l-a alergat Andrei Dexter ca un adevarat aparator al familiei era la el in tarc isi facea meseria, bravo lui.
Emma este o frumoasa si o cuminte, mor dupa ea, iar Andrei un dragalas si un nazbatios, tare a mai iubit-o pe Techila dupa ce i-a stat inima cand a vrut sa il intampine cum se cuvine (adica cu mega pupaturi).
Natalix este o lungana si o zvelta, la fel ca mami si ca tati, are niste tarsaturi tare finutze si un tipat inegalabil.
Maia, ooooof, are un par de a murit toata lumea de invidie, si ii canta o muzica de am cazut toti pe spate, plus ca e o mare razacioasa, iar mami si tati o iubesc de numa'.
Atomix are niste ochi de te topesti, este un frumusel si un mare papacios asa cum si-ar dori toata lumea....si nu are capul mare asa cum zice mami.
Carol este un smecher de zile mari cu o freza de cazi pe spate, si sta in scaun fix ca un om mare, insa la legume sa te tii taica...mi se pare normal ca nici eu nu as manca chestia aia.
Alex este un dragalas mititel si dragutzel asa cum il stie toata lumea si a fost si cumintel.
Rares este si el un frumos care papa laptic culcat pe canapea si nu o chinuie pe mami, are doar o mare personalitate, plus ca a vrut piscina numai pentru el...sac, sac...
Si sa zic si de Zeina mea care e o cuminte si o fitzoasa, dar ma rog.
A fost foarte frumos, ne-am simtit tare bine, copiii s-au juca tare frumos si s-au comportat exemplar, ma bucur mult ca ne-am cunoscut.
Asa ca, abia astept sa repetam experienta oriunde si oricand.
Gata, ca m-am lungit ca o placinta, va pup si va doresc noapte bunicica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
La multi ani Bely! Sper ca a fost frumos Botezul! Dana, sper ca si voi ati avut o zi minunata!
La multe lunite Sophie Amelie!
Fetelor, am citit doar acum sfarsitul ca sa vad pozele, deocamdata le-am savurat cele ale lui Monikus si ale Cristinei. Mi-e ciuda ca nu am timp sa le comentez acuma. Oricum, pozele sunt minunate, protagonostii superbi toti, se vede ca v-ati distrat de minune, imi sunteti dragi de nu mai pot! Plus ca dupa ce ati venit acasa v-ati luat din timp sa puneti poze pentru noi! sunteti minunate!
Vreau sa va intreb daca fac bine ceva: piticul are muci valuri valuri, acum ii scot, peste mai putin de o ora face bulbuci la nari si lacrimeaza ca tot stranuta. Nu va zic ce s-a speriat mai inainte de aspirator, ca a inceput sa planga ca un copil mic, nu ca un bebe, cu buzica jos, cu suspine... dulce de numa saracutu. Stranuta, tuseste cateodata, probabil cand ii ajung in gat, si vomita un lapte plin de muci. Voiam sa va intreb, daca nu are febra si mucii sunt limpezi, e ok s-o tin tot pe ser fiziologic si aspirat, nu? Stiu ca v-am auzit de zeci de ori spunand asta, dar eram curioasa daca sigur fac bine, chiar daca sunt kilograme de muci... Prevad o noapte alba cu scos de muci din ora in ora...
Pupicei, frumoaselor cu bebei superbi!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
citat din mesajul lui alex25 Techila si Vali sunt niste super gazde, ne-am simtit la ei minunat iar Andrei si Stefan sunt niste cavaleri care au oferit toate jucariile lor si celorlalti bebei si care sunt niste cuminti si niste dragalasi...recunosc ca sunt topitau rau dupa Bebe cu falci si din cate se vede in poze si Zeina la fel. Techila este o frumoasa si o iubareata si o mare cersetoare, dar este dulce rau, ne-a facut o primire de zile mari. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
of mai duamna, cred ca-s necesare niste precizari din partea ta, techila cu doua picioare este gazda si techila cu patru picioare este cersetoarea....in halul asta...ma faci de tot rasul
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui raluk16 La multi ani Bely! Sper ca a fost frumos Botezul! Dana, sper ca si voi ati avut o zi minunata! La multe lunite Sophie Amelie! Fetelor, am citit doar acum sfarsitul ca sa vad pozele, deocamdata le-am savurat cele ale lui Monikus si ale Cristinei. Mi-e ciuda ca nu am timp sa le comentez acuma. Oricum, pozele sunt minunate, protagonostii superbi toti, se vede ca v-ati distrat de minune, imi sunteti dragi de nu mai pot! Plus ca dupa ce ati venit acasa v-ati luat din timp sa puneti poze pentru noi! sunteti minunate! Vreau sa va intreb daca fac bine ceva: piticul are muci valuri valuri, acum ii scot, peste mai putin de o ora face bulbuci la nari si lacrimeaza ca tot stranuta. Nu va zic ce s-a speriat mai inainte de aspirator, ca a inceput sa planga ca un copil mic, nu ca un bebe, cu buzica jos, cu suspine... dulce de numa saracutu. Stranuta, tuseste cateodata, probabil cand ii ajung in gat, si vomita un lapte plin de muci. Voiam sa va intreb, daca nu are febra si mucii sunt limpezi, e ok s-o tin tot pe ser fiziologic si aspirat, nu? Stiu ca v-am auzit de zeci de ori spunand asta, dar eram curioasa daca sigur fac bine, chiar daca sunt kilograme de muci... Prevad o noapte alba cu scos de muci din ora in ora... Pupicei, frumoaselor cu bebei superbi! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
eu cred ca daca mucii sunt limpezi s-o dai inainte cu ser si pompita!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre