"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 4
Lali_mete spune:
Kawa nu ai somnic,sau astepti si tu pozici de la gratar?
Am vazut acum si pozicile noi,e superb parcul,si toti pomii aia infloriti!!
Lali Lacra de
Paul-Iulian
kawaichan spune:
Delia multumesc pt explicatii,o sa incerc si eu inca o data.Mai poti incerca sa i le zdrobesti cu furculita si ies un picut mai mari,ma gandesc ca poate nu ii place textura de la puree.Lui Josh i-am dat prima data acum vreo 10 zile niste orez mashuit la furculita cu niste mar si tare i-a mai placut,mai mult decat marul ala blenduit de zi cu zi.
Cu kg ai dreptate,trebuie miscare multa,desi crede-ma ca sunt persoane care nici de asta se pare ca nu au nevoie:)))
In maternitate ne intalneam cam 10-15 mamici pe tura de alaptat la nursery...cam toate aveam camasi de noapte lalai,dar mai zareai cate un exemplar imbracat frumos de strada,de te intrebai ce-i cu ea pe acolo N-o sa o uit niciodata pe una dintre ele care tot timpul aparea intr-un maieut din ala mulat si pantaloni de sala din aia cu baza joasa,am uitat cum le zice,care vin sub buric
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
kawaichan spune:
Lali mi s-a cam facut somn dar mi-ar fi placut sa vad poze,ca maine nu stiu daca mai pot intra.
L-am exploatat la maxim pe saracul tati asta seara,s-a trezit pana acum Joshulinu de vreo 4 ori.Cred ca-i dau si dintii de sus ca iar roade ca un soricel tot ce apuca
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
anomis28 spune:
Citat: |
Joshulinu' e in brate la tati,azi a fost zi de stat prin casa si de odihnit cica(doar eu,evident:D) Ni se vad dintisorii,e tare nostim cand rade..doamne imi vine sa-l mananc !! In rest,a inceput sa planga dupa o anumita jucarie,si pt prima data alaltaieri s-a gandit dragul de el sa-si imparta suzeta cu mine...mi-a intins-o de vreo 3 ori la rand,a dat sa mi-o bage in gura Era mortal cum radea cu toata fata,i se vedeau ochisorii aia ca niste dungulite asa:) si i se incretise nasucul de la atata zambet:D Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new." |
M-ai topit cu incretitu' nasului
Pupam samuraiul nostru scump
happy_uka spune:
Hello girls!
Imi pare rau daca dezamagesc, dar noi am ramas acasa..am tot cochetat cu ideea de a aparea si a face o surpriza gagicilor, dar am renuntat, din motive obiective . Azi am stat prin Mamaia, s-au deschis terasele, am mancat iubita mea legume in aer liber..pe malul marii, taare frumos a fost. Iar eu am balotat neste spaghetti dar mi-a fost rau de la ele , nici acum nu ma simt prea bine !
Si eu astept cu nerabdare pozele de la gratar..sper sa nu fie prea obosite si sa le poata posta!
Am vazut pozele Mariei de aricel, este un copil incredibil de frumos, mi-a furat inima ! Sa iti traiasca mami !! Mai spune-ne despre ea!
frumoasa Sophie !! 7 lunite pentru fetita cocheta !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
alex25 spune:
Fetele, eu nu am ajuns inca acasa dar pot sa va spun ca fost super extra mega marfa...copiii au socializat, au papat, au dormit, ce mai, totul super ok. Mai multe detalii cand ajung acasa si promit si ceva poze!
Va pup!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Am intrat doar sa va zic cateva vorbe, inca nu am descarcat pozele ca de-abia am ajuns acasa.
A fost SUPERB!!! Nici nu ma asteptam sa fie altfel! Cred ca am fost vreo 20. S-au jucat bebeii nostri in locurile acelea de joaca minunate ale Techilutei, s-au studiat unii pe altii, au fost tare dragalasi.
Barbatii (unii dintre ei) au stat afara si au pregatit gratarul si salata, iar noi, fetele, ne-am distrat cu bebeii. Apoi am mancat pana nu mai avea loc in burti, si gratare si prajituri. Declar castigatore prajitura Monicai, sper sa intre sa ne dea reteta.
Am facut cam 100 de poze numai eu, dar au mai facut si ceilalti, in special sotzul Ioanei cu un aparat din ala bengos. De-abia astept si eu sa le vad. Au fost toate fetele care au promis ca vin.
Putzele sunt cumintenia intruchipata, nu am vazut copilasi asa de treaba. La fel si Maia cea frumoasa cu clamute in par de m-am inverzit toata de invidie! De fapt toti bebeii au fost in general cuminti si au socializat unii cu altii.
Techila patrupeada i-a intampinat pe toti bebeii cu niste limbi pe fata! Asa a vrut ea sa-i pupe de bun venit, cu un mozol mare pe obraji.
Andrei al meu dupa ce s-a speriat tare de tot de Techila, intr-un final s-a imprietenit cu ea si nu s-a mai dezlipit de ea.
Techiluta noastra si Vali au fost niste gazde minunate!!!
Emma l-a cunoscut in sfarsit pe Dragoselul si cred ca s-au placut (ca de cat). Cum l-a vazut cum s-a repezit sa-l dezbrace, adica l-a dezlogat la sireturi. O sa vedeti in poze! Na, daca e baiat frumos, ca sa-i faci, sar fetele pe el!
Rares ca fost un scump, i-a priit intalnirea cu alti bebei. Nu i-a chinuit prea tare pe parinti. Alex de Lullaby a fost cuminte si la locul lui, ca de obicei! El nu s-a prea putut juca in locul de joaca acela fain, ca nu stie sa stea in fundulet! Lasa, ca se face el mare!
Zeina este o frumoasa, la fel si Natalia, dar asta stiti deja. Carol este un baietel tare frumusel si cuminte, seamana cu mamica lui frumoasa. Sper ca nu am uitat pe nimeni. Oricum, toti bebeii au fost de nota 20! De-abia astept intalnirea de 1 an!
Ma duc sa ii dau sa manance Emmei si pe urma ma ocup de poze!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Lali_mete spune:
Asa!! Deci incepeti sa ajungeti acasa,ha?Lasa,sa ajungeti toate si va arat eu voua!! LA ora asta se ajunge acasa?
Lali Lacra de
Paul-Iulian
monikus spune:
Buna fetele,
Noi am ajuns acasa si v-am pus deja Poze de la gratarul Techilei. Nu sunt foarte multe. Probabil ca fetele au fost mai pe faza ca mine. A fost foarte frumos: multi copii, multe mamici de mamici, soti din plin, mese, scaune, mult soare si mai ales multa mancare. Va mai povestesc pe parcurs pt ca acum suntem tare obositi si trebuie sa facem nani macar unii dintre noi .
Sper ca ati avut parte de o zi frumoasa. Va .
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
anomis28 spune:
La multe lunite Sophie
Sa cresti mare, sanatoasa ca frumoasa esti
Elle tare ma bucur sa te vad mai senina.
Pupam Anna curajoasa.
Delia am vazut soimitza delicata si finutza
Aricelule ce fetita frumoasa ai!
sa-ti traiasca, e superba, I am so in love.
Unde mai pui ca e si nascuta de ziua mea si o cheama Maria.
Tu pe unde stai, in Buc, I mean?
Nell La Multi Ani pentru Sorin! Sa va dea Dzeu multa sanatate la toti trei
Mada cum mai e Irinelu?
Laura, ce face Mihnea?
Acum ma pun frumos pe canapeaua virtuala si astept pozele (Bia, Vic, Liliana, voi sunteti pe aici?