Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
omustata spune:
La multi ani, Alex!
Tdi-sanatate multa. Sper sa se faca bine Aly cat mai repede.
Cornelia-sunteti o familie asa de frumoasa. Sa va traiasca toti trei copilasii.
Ioana-felicitari! Nu-mi vine sa cred! Ai anuntat cumva si nu am citit eu? Dar nu cred, pentru ca celelalte fete pareau la fel de surprinse.
Anca-stiu cum este sa fii singur. Si Mircea a plecat sambata seara si mai vine abia duminica. Si ieri a fost o vreme oribila. Nu stiu cum se face ca in timpul saptamanii este frumos si in weekend se strica vremea de-a binelea. Si weekendul asta se anunta vreme urata si o sa mai fie si frig pe deasupra.
Va las ca este tarziu. O seara frumoasa.
NewMami spune:
"La Multi ANi!, Stefan, copil balai si frumos, sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, numai bucurii in viata.
Cornelia, multumesc pentru poze, o adevarata delectare a retinei, sunteti o familie frumoasa, ai de ce sa fi o mamica fericita cu asemenea copilasi
IoanaIlincam, felicitari pentru samburelul din burtica
Elisor, cred ca e si mai greu pentru cel plecat de acasa, in delegatie, eu asa simt cand ma duc in delegatie, chiar si numai pentru doua zile. Mor de dorul piciului.
OlgaM, cam asa-i vremea asta ... cel putin inceputul asta de mai nu suna deloc promitator. De miercuri iar ploua, iar se raceste afara ... m-am saturat, nu mai vine odata vara ?
Azi am venit de la daycare, ne-am jucat tenis, apoi am mers la dans iar cand en-am intors fiindca a fost asa de frumos si cald, ne-am dat cu bikes prin cartier. Nu ne mai venea sa intram in casa. Maine are meci de soccer, macar nu ploua ... apai de miercuri se schimba vremea.Ce sa-i facem ... asta-i Michigan, dar de fapt nu mai stii unde-i mai bine, in alte locuri furtuni, inundatii, tornade si alte minuni.
Ma duc si eu la nani, ca e deja 11 noaptea.
elisor spune:
LA MULTI ANI STEFAN!
Cornelia sa-ti traiasca frumosul blondin, sa fie sanatos, norocos si sa aiba o viata frumoasa alaturi de voi!
Ioana ma gandesc la tine si ma intreb cum ai putut fi atat de secretoasa? Sincer iti spun ca n-as fi crezut sa mai faci vreun bebe de aia nu-mi revin din uimire, vorba aia "numai gura-i de tine" . Faci o balanta sau un scorpion
Anca asa as fi zis si eu pana saptamana trecuta despre vreme, dar a venit oficial vara. Nu mai aveam mult si mi se deprimau toti neuronii de la vremea rece care s-a lungit to much. Pot intelege de ce regimul comunist din Cuba a fost diferit, altfel suporti totul cu putin (mai multa) caldura.
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Stefan!
Sa cresti mare, voinic si norocos, ca frumos esti de numa'!
Bre, daca stiam ca starnesc atatea reactii mai bine va ziceam pe de-a dreptul de bb2. Adevarul e ca am tinut secret pana acum cateva zile, inca nu e de cunostinta publica, stiu parintii si 2-3 prieteni apropriati si constat ca din ce nu spui din prima, din aia nu-ti mai vine sa spui. Ma rog, sunt eu mai ciudata, ca toata lumea se uita ca la masini straine cand afla de reticenta asta a mea in a spune. Adevarul e ca au fost foarte multe incidente cu sarcini pierdute in cercul meu de cunostinte, am mai si imbatranit, mi-e teama sa-mi fac sperante. In fine, daca era dupa mine, ziceam dupa ce se nastea, doar ca probabil cat de curand va incepe sa se vada.
Ca sa va dati seama ce nebuna sunt, nici Ana nu stie - ma tot gandesc cum sa o anunt, mai ales ca ea nu isi doreste frati/surori.
In orice caz, Elisor, stii bine ca era programat, am amanat un pic proiectul pentru ca m-am luptat cu un citomegalovirus rebel (care nu se trateaza, ci trebuie sa astepti sa treaca de la sine), dar in clipa in care i-am dat drumul s-a prins din prima - asta era in februarie. DPN e 8 noiembrie sau cam asa ceva. Ma simt bine, am avut o foarte usoara stare de greata (culmea, seara!) cateva saptamani si o stare de oboseala disperanta, dar acum toate astea au trecut.
Acuma m-a luat frica cu ce-l crestem, cu ce bona, n-am nici loc de patut (cu toate 4 camere ale noastre) etc., dar imi zic: la naiba cu toate, ne-om descurca cumva.
Elisor - la Nisipuri am fost, la marele hotel Melia (fost Kempinski) - mare dezamagire. A fost provocata in special de comportamentul conationalilor nostri care se purtau de parca n-au vazut mancare/bautura in viata lor, incidentul cu furtul masinilor (nu a noastra, dar puii mei, s-au furat din fata receptiei, de sub camerele in care salasluiam); in orice caz, nici hotelul nu mi s-a parut spectaculos.
Cornelia - ce copii frumosi ai! Si seama toti cu tine ca niste picaturi de apa. STiu ca au mai pus si alte fete poze, dar daca sunt incriptate, io nu stiu unde sa caut parole etc. Sorry!
In fine, va las acum, ca am de lucru ca la balamuc. Am nevoie de un concediu si repede ca asa m-am saturat de treaba... Am si eu un regret ca nascand in noiembrie nu pot sa profit de vremea frumoasa sa bat parcurile cum am facut cu Ana, asa ca nici macar asta nu va fi un concediu adevarat. Cred ca de fapt astept pensia.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
De unde pusca mea schimb semnatura? Ca ieri am pus manual burtica...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ChrisDun spune:
Salutare fetelor,
LA MULTI ANI blondului meu preferat, Stefan ! Mult noroc, viata lunga si fericita! Cornelia, tare frumosi copii aveti ! Felicitari Mariei pentru curaj, eu pe Carina n-o vad pe 2 roti... poate pe la 7 ani... (bicicleta e imeeensaaa !)
La multi ani Alex si Tudora, sa fiti sanatosi si mereu veseli !
Petrecere frumoasa sarbatoritilor... sper sa imi fac timp sa vad si pozele care s-au postat....
Ioanailinca, cred ca ai vrut sa ne testezi spiritul de observatie Daca nu zicea Gusta, nu cred ca as fi bagat de seama... FELICITARI !!! Si eu, ca si Elinor, nu prea te-am luat in serios cand ziceai ca ai in plan inca un copil... dar ma bucur tare mult pentru tine ! Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos. Probabil o sa il cheme Gabriel(a)...sau Mihai/(-ela)? ... ca 8 noiembrie e mare sarbatoare Te inteleg perfect cu secretosenia, nici mie nu imi place sa spun - parte din cauza ca m-am fript odata si suflu si in iaurt... si parte pentru ca sarcina mi se pare o chestie personala... in fine. Tot familia se bucura cel mai tare. Vrei sa stii ce o sa fie, sau lasi sa fie surpriza ?
Tdi, multa sanatate Alyssei ! Sper sa se faca bine pana la ziua ei - maine adica...
Carina iar sta acasa... Acum cateva saptamani a venit soacra-mea sa stea o zi cu Carina, si a doua zi fi-mea a facut diaree. De miercurea trecuta (tot dupa o zi in care a stat soacra-mea cu ea) Carina are un soi de enteroviroza, si nu vrea sa manance orez sub nicio forma; n-am gasit Humana HN, iar Milupa HN e odios (am gustat si eu ieri); i-am dat ceai de menta si dupa 3 zile am sunat pediatra care mi-a zis sa nu ii mai dau, ca nu ii face bine - ce-i drept, nu s-a vazut nicio imbunatatire... In rest, toate bune.
V-ati uitat careva la snooker? Tare ma bucur ca a castigat australianul , si inca nu imi vine sa cred cele ce s-au spus despre ex-campionul mondial...
Am fost azi sa ne depunem actele de pasapoarte - si ne-am amprentat O sa am pasaport biometric :))
Gata pauza, va pup.
gabitzam spune:
La multi ani, OANA !!!
La multi ani frumosului blond STEFAN!!!
Sa aveti o zi superba, plina de soare, veselie si multe cadouri!
Felicitari pentru Ioana !! Mare surpriza ne-ai facut Sarcina usoara si sa faci un Gabitz sau un Mihaitz Lipsea de mult o noua graviduta din grup.
Cornelia, cred ca nu m-am mai uitat de mult pe pozele voastre, am tresarit cand am vazut cat a crescut Vladimir!
Alaturi de SEBI
robotzica cucului spune:
La multi ani, Stefan, sa cresti mare si sa ii bucuri pe ai tai!
Am vazut pozele Corneliei si ale Neliei - doamne, ce copii frumosi, ce zambete luminoase, ce caldura se simte in jurul lor!
Ioanailincam, sa ai o sarcina usoara si sa vina bb2 sanatos!
Tdi, cum stati cu febra? Ma terorizeaza febrele astea care nu scad. Si apropos, aici a fost un recall foarte mare de tylenol si motrin pentru copii, nici nu stiu ce i-as mai da la nevoie...
Gabitza, am tot vrut sa zic, ce m-ai amuzat cu cei 25 de ani in baza 16 . Asa o sa o tin de-acuma, pastrez numarul, schimb baza. Vorba unei amice de-a parintilor mei, care avea permanent 25 de ani ... de cand a terminat facultatea, de cand s-a maritat etc. Mai la batranete ajustase varsta la 40 de ani de la aceleasi evenimente. E si asta o optiune, sa schimb referinta
elisor spune:
Pare-se ca s-a mai animat subiectul...
Ioana te inteleg cu sarcina la secret cu Andreas urlam in gura mare ca voi fi mamica dar cu Bianca la fel am procedat ca tine, mi-era teama sa ma bucur asa ca am preferat sa nu bat toba, sefei mele cel putin i-am zis dupa 3 luni cred, desi imi era jena ca mereu ma plangeam de somn, compensez acuma ca sunt mandra de fata mamii Nu te-ai gandit sa schimbi statiunea?
Cris sanatate multa Carinei, apoi stiu ca in ultimele luni v-ati facut un intreg palmares de boli. Se putea sa nu fie Ro cap de afis la orice tampenie? Bine ca suntem prima tara cu biometricele astea... si cand plecati in luna de miere ?
Robotzica da' ce mai are si tylenolul...prea multe euri?
Si nu in ultimul rand, noroc cu Gabitza ... LA MULTI ANI OANA! Sa ai tot ce-ti doresti de la viata, in primul rand sanatate si un dram (asa mai maricel) de noroc! Cum iti petreci ziua?
Tdi spune:
La multi ani Oana!
Aly a facut 40.5°C si fff greu scade, am supozitori de novocalmin aduse din Ro si mi-e frica sa-i pun, aici nu se folosesc din cauza posibilelor efecte secundare grave...ce sa fac?! Voi ati folosit la copii novocalmin (metamizol)?Va pupam.