Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Teddy, eu sincer am folosit la amandoi baietii, la Andrei de mai multe ori, fara urmari.
Alaturi de SEBI
omustata spune:
La multi ani, Stefan! Sa cresti mare si cuminte ca frumos esti deja
La multi ani, Oana! Sa fii fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!
Tdi-of ce rau imi pare de Aly. Sper sa se faca bine pana la ziua ei. Nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca Mayei de obicei ii scade febra cu ibuprofen. Nu am avut niciodata problema asta. Doctorul ce zice?
robotica-din ce am citit eu, nici Tylenol si nici Motrin nu au fost retrase din cauza faptului ca nu erau safe pentru copii, doar ca unele pot avea mai multa subtanta activa si altele mai putina. Dar au zis ca nu s-a inregistrat probleme la cei care le-au luat.
monu spune:
La multi ani sarbatoritilor! sa cresteti mari si sanatosi.
Tdi multa sanatate.
Ioana super veste. Sa fiti sanatosi si totul sa fie bine.
Scuze ca intru rar si sunt si telegrafica dar suntem virusate. Fetele cu muci / febra/ tuse eu cu altceva la stomac. Nu e cu ochi e un pui de virus entero.
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Oana englezoaica! Multa sanatate si fericire iti doresc!
Teddy - si eu i-am dat Anei Novocalmin, tot asa, cand vedeam ca nu-i scade febra nicicum; frica imi era si mie de efecte, ca scrie numai nenorociri prin prospect. Din fericire insa nu a patit niciodata nimic, am ramas doar eu cu remuscarile. Iar ultima oara am patit-o rau de tot, in sensul ca nu i-a mai scazut cu tot Novocalminul - atunci am bagat-o rau de tot pe maneca, ne-a salvat niste Diazepam (administrare rectala), pe care insa il aveam de la spital de la ultima oara cand am ajuns cu ea la urgente pentru ca avea febra mare. Si acum ma intreb ce naiba continea acel Diazepam, dar slava Domnului, i-a trecut. Multa sanatate va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Aurasa spune:
La Multi Ani Delia, Tudora, Stefan si Alex! Sa cresteti mari si sanatosi
Ioana - felicitari pentru bb2 si sarcina usoara
TDI - eu am folosit de multe ori Novocalmin la ambii baieti. Nu au avut reactii adverse. Sanatate multa lui Aly.
onixone spune:
Multumim pentru urari.Dragute ca de obicei!!!Ieri am facut un gratar si i-am luat tort cu omul paiajen.Pana la urma am tras un tort de mere pt adulti pe care l-am mancat cu inghetata.Ieri alex a insistat sa il felicitam in romaneste doar..asa ca ne-am conformat.Dupa ce i=am cantat la multi ani, a multumit tuturor pt cadouri.M-a surprins drept sa spun ca nu a primit decat 3 cadouri, unul de la noi, unul de la fostii veini 20lire, si inca unul de la niste prieteni.M-a impresionat drept sa va spun.
Azi de ziua mea....nu am facut nimic!Multumesc pentru urari.Oficial am 33 de ani.
gusta spune:
La multi ani Stefan .
La multi ani Alyssa si Patricia.
La multi ani Oana.
Marilena si Mara Augusta
Tdi spune:
La multi ani STEFAN!
Acum mi-am dat seama ca in agitatia de ieri am uitat sa-l felicit pe blondinul nostru drag.
La multi ani PATRICIA!
La multi ani ALYSSA mea draga!
Va multumesc ca mi-ati raspuns cu novocalminul...eu sunt tare panicoasa cu medicamentele, poate mi se trage din copilarie cand mama lucra la farmacie si ne indopa cu pastile si injectii. Acuma nu iau decat in cazuri extreme, daca va spun ca in toamna cand am avut gripa porcina am luat doar 2 paracetamoale cred ca v-am lamurit. Cu efectele secundare la mine e jale ca am patit-o de mai multe ori, de aia citesc intotdeauna prospectele si ma consum ca naiba cand e musai sa luam medicamente, mai ales la copil.
ChrisDun spune:
Patricia si Alyssa, LA MULTI ANI !! fericiti, cu multa sanatate si tot ce va doresc parintii !
Oana englezoaica, LA MULTI ANI ! Suntem de-un leat! Scuze pentru intarziere ... sa ai parte de tot ce vrei tu... si bani sa ii intoarceti cu lopata
Eli, in vara plecam ... daca ne lasa vulcanul
Monule, multa sanatate !!
Tdi, eu i-am dat Carinei Nevralgin picaturi (e un soi de algocalmin - care e interzis in occident) - care i-a scazut febra foarte bine. Din pacate, nu se mai gaseste nici in farmacii, insa din cate am inteles il folosesc inca spitalele de copii. Asta iarna i-am dat si aspirina - dar dupa ce am citit ce efecte adverse poate avea, m-am lecuit...
Cum e Alyssa ? Ce a primit de ziua ei ?
Care v-ati luat bilete la concertul AC/DC ? De-abia astept... numar zilele.