Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Tdi spune:
LA MULTI ANI ALEX!
Noi inca bolim, saraca Alyssa are 39.5°C de ieri, am dus-o la pediatru si ne-a dat trimitere pt analize pe maine dimineata, sper sa nu fie nevoie de antibiotic (injectii, ca sirop nu bea sub nici o forma).
Olgutza!
onixone spune:
Multumim pentru urari!!!Alex e ok si-a primit computerul.E vesel si noi la fel.L-a felcitat multa lume!A primit 20 lire de la fostul vecin si acum mergem sa ii cumparam de bani ceva.
Aseara cand i-am spus ca ii fac tort de mere, Alex mi-a dat cu tesla in cap spunandu-i ca el vrea tort cu un gust.Cica tortul meu a fost bun dar fara gust.Ii dau dreptate pe de alta parte.Asa ca ma duc sa ii cumpar un tort(mizerabil daca ma intrebi pe mine) dar cu Spiderman.
Dar tot am sa fac un tort asa ca sa ii fac ciuda( pentru noi astia mari)
NewMami spune:
"La Multi Ani!", Alex, sa iti dea Domnul sanatate, fericire si mult noroc in viata. Sa ramai intotdeauna acelasi copil fericit, zambaret si plin de viata.
Mami Oana, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti fericiti cu totii, oriunde v-ati afla. Banii sunt necesari , dar sanatatea e pe primul loc. In primul rand sa fiti sanatosi, caci banii vin se duc si tot asa.
Nelia, ce mare s-a facut si Tudora waw, parca acest prag de 5 anisori a transformat-o cel mai mult, intr-o fetita mare si delicata .
Sa te bucuri de cei 3 copilais frumosi care ii ai. Sunt scumpi foc.
Tdi, of fir-ar sa fie, iar o trage-ti cu sanatatea. Va si imbratisez sa treaca boala cat mai repede.
Bravo Maria si Stefan , pentru progresul pe doua roti. Cornelia cand ne mai arati poze cu voinicii tai? Tare sunt scumpi. Poate iti faci timp, please.
Elisor, cool ... se pare ca ati avut vreme frumoasa ... next time nu-ti uita hat-ul acasa Te si sper din tot sufletul ca nu esti suparata
Noi am avut un weekend cam ploios si n-am fost prea in forma nici eu, nici Patrick. Nu pot sa zic ca suntem bolnavi, dar nici in forma ...
Tati azi a plecat in Nashville, trebuie sa ajunga in Kentucky iar acolo sunt inundatii . A promis ca daca nu se poate ajunge cu masina ramane in Nashville si nu se aventureaza mai departe. Vremea asta parca a luat-o razna. Vineri seara va veni acasa, iar saptamana viitoare e in Alabama ...
Noroc cu weekend-urile de-l mai cunoaste copilul .
Nu va spun cat asteptam sa vina parintii ... efectiv nu mai am rabdare. Vreau sa fiu si eu o Doamna sa nu mai am nimic de facut prin casa Cat stau ei aici si ma mai eliberez de una alta, mi-am propus sa ma ocup si sa petrec mai mult timp cu Patrick.
Maine dupamasa merg cu Patrick sa vedem scoala la care v-a merge din septembrie, inscrierea, etc. El e foarte nerebdator .... eu mai putin fiindca e baietel mare deja .
Va las ca am foarte multa treaba la serviciu. Va
ioanailincam spune:
Salutare si:
La Multi Ani, Tudora!
La Multi Ani, Alex!
Copilasi dragalasi, va doresc din inima sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte de tot norocul din lume!
Eu nu am reusit sa intru pana acum caci am sarbatorit 1 Mai la bulgari, conform traditiei. Iar ne-a mancat undeva sa schimbam hotelul si am luat teapa, de data asta chiar m-am invatat minte (oana la urmatoarea probabil).
Copil nu am avut cu noi, dar se pare ca s-a distrat teribil prin parcuri, la padure la gratar si la gradina zoologica.
Vaz ca nici ei nu i-a trecut tusea asta, dar intre noi fie vorba, nici nu stiu cand o sa-i treaca: cu vremea asta schimbatoare, alergatul in parc, transpiratul abundent sa zic merci daca scapa doar cu atat.
Asa ca multa sanatate va doresc si... sa continuam cu sarbatoritii! Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 13+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
La multi ani, Alex!
Sa folosesti sanatos calculatorul si sa-ti gaseasca mami un tort cu gust! Ce scump a fost! Asa imi mai toarna si ai mei cite una de ramin cu gura cascata. Agata e mai mare, isi da seama si incearca sa o dreaga, dar da si mai tare cu bita in balta... de ma prapadesc de ris.
Ioanaaa! Pai, ce ne faci!?! Noi asteptam pe aici cu sufletul la gura urmatoarea graviduta, tu esti si nu ne spui? Felicitari, o sarcina usoara si un bebelus sanatos tun! Ce surpriza! Ma bucur mult de tot! Felicitari si taticului pentru ca va mai fi onca o data tatic!
Tdi, sanatate multa Alyssei!
Newmami, multumesc. Asa este, si mie mi se pare ca a crescut dintr-o data si s-a facut o domnisoara adevarata, nu mai are nimic din copilul mic de odinioara. Si intr-adevar, e tare finuta si delicata.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
elisor spune:
Iar pe scurt ca e criza pana si de timp
Ioana tu esti de vina ca scriu din nou pe ziua de azi, am facut ochii mari si nu-mi venea sa cred, chiar ai burtica? Wau, felicitari! Sa ai o sarcina usoara la fel ca prima (desi, stii si tu ca nu sunt doua sarcini la fel ), felicitari proaspetilor din nou parinti , mi-a scapat oare cand ai anuntat vestea sau esti discretia personificata?
In ce statiune ati fost? Tot la Nisipuri?
Teddy sanatate multa Alyssei, imi pare rau ca iar ati luat-o de la capat cu febra si racelile, sper doar sa va intremati cat mai repede ca acusica aveti de sarbatorit
Marilena cum te mai simti, ce vesti mai ai sau cand ai vesti? Sper din suflet sa fie de bine
Alex al Oanei sa folosesti sanatos calculatorul dar cu masuraaaaa
Anca ce greu trebuie sa-ti fie singura cu atatea delegatii pe capul lui tati, eu intotdeauna ma simt aiurea cand Dan are altceva in program decat rutina zilnica, noroc ca delegatiile au devenit o raritate pe cale de disparitie. Dar si lui Petrut cu siguranta ii e greu pentru ca dorul de voi e greu de suportat.
Nelia credeam ca daca Tudora practica patinajul mersul pe role va fi ceva foarte facil. Las ca se face piticul mare si le prinde din urma pe fete
Va pup!
Tdi spune:
Ioana, felicitari pentru bebe, sa fie-ntr-un ceas bun!
Multumim ca va ganditi la noi, azi a fost o zi tare grea. Nu i-am putut cobori temperatura sub 39 cu nimic, de obicei folosim supozitoare de paracetamol dar efectul a fost zero absolut...toata seara a stat la 39.8 si arde...pana la urma i-am facut impachetari cu apa calaie, in urlete inimaginabile ca ea nu suporta, plus tac-su care urla si el ca-i imbolnavesc copilul! Ne-am certat ca chiorii.
Cornelia spune:
Ioana, felicitari! Multa sanatate si un bebe superb ca surioara lui!
Tdi, multa sanatate!
Iuliana .
M-am invrednicit sa pun cateva poze (gand la gand Newmami ). Albumele noi sunt martie, aprilie si mai 2010 http://picasaweb.google.com/cornelianis