LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**
Raspunsuri - Pagina 8
simonapro spune:
Hello!
Am vazut poze de la petrecerea lui David:tare frumosi toti si cati copilasi s-au strans, imi inchipui ce a fost pe capul lor, cata joaca!
Ayla: ce frumos mananca Luana, ai zice ca e mult mai mare ca varsta si mi se pare ca s-a mai ingrasat, are falcute numai bune de pupacit!
Novus: ai PM
Am inceput si noi de cateva zile cu maselutele, ii curg balutele tare, are gingia umflata sus, intr-o parte i se vede un colt si intr-o parte mi se pare ca are gingia putin vanata, speram sa scapam repede.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Kea spune:
Eu nu pricepeam de ce vorbiti de ziua lui David, nu stiu de ce dar mie mi se parea ca e in grupa de mai, coleg cu bb3. N-am citit ultimele pagini, poate reusesc acum sa o fac, n-am vazut nici pozele de la cheful bebelusesc, dar abia astept.
Monica, Luana e o minune de copil. Stii cand spuneai ca toti copiii fac ce face ea, ei uite ca nu foarte multi au mers la 10 luni cum o facea ea si sunt curioasa care e urmatorul care se hraneste singurel cu furculita. Si are margeleeee!
Kea spune:
Va pup, caut pozele de la chef si ma retrag, am o stare ...maro.
M-am enervat, ca se pare ca mai stau singurica cu copilul vreo 2 saptamani, am fost in vizita sa ne cunostem noua ...matusa si nici nu stiu cum sa ma port si bomboana de pe tort, a intrat unul cu masina in noi, nu tare, noi eram pe loc, Keutu bea apa, nici nu s-a sinchisit, dar acum alte umblaturi, alta distractie. Problema e ca nu avem decat o masina, iar sotul lucreaza in alt oras, nu ne e totuna ca sta in service.
Ela, nici nu stiam de umorul rusesc. Zau, e drept ca ultimul roman/film rusesc l-am citit/vazut demult tare dar asta nu sesizasem.
Am vazut Ca Pisik si Föoric parca au puiutii bolnaviori, ii pupam asa muciosi cum sunt si le dorim sa se faca repede bine. Si bravo Ana pt ca ai prins curaj!!!!
Ah, mai am o rugaminte. Socrii mei pleaca saptamana viitoare in ro, si as vrea sa-mi cumpere de la farmacie cate ceva din ce e important sa am in casa. Am vazut ca vorbeati de saruri de rehidratare si tot felul de minuni de care eu habar n-am. Imi puteti va rog sugera ce sa le pun pe lista? Si Shasa, te rog, imi mai zici inca o data cum se numea crema aia pe care mi-ai recomandat-o pt candizoza de scutec? Nu mai gasesc unde mi-am notat.
Kea spune:
Nicky, ai incercat sa pui pe altcineva(sotul) sa doarma langa copil? Stii, sora-mea cand a intarcat-o pe nepoata-mea (e drept ca era mai mare, avea 1 an si 8 luni), m-a pus pe mine sa dorm intre ea si copil. Cea mica s-a bagat de cateva ori cu nasul in pieptul meu, dar cand vedea ca nu primeste nimic si probabil simtea si alt miros, se foia un pic si readormea.
simonapro spune:
Nicky: Poti sa incerci, cum spunea si Kea, lasa baiatul sa doarma cu altcineva cateva zile, eu numai asa am reusit sa-l dezvat pe Sebi de tatzica, am plecat 2 zile si l-am lasat cu soacra-mea cu care era invatat, ce e drept ca am avut emotii mari, dar s-a comportat tare bine si dupa nu a mai avut nici o treaba sa mai suga. Mult succes!
Multe sanatate copilasilor bolnaviori, sa aveti o noapte usoara!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mihaelacg spune:
salutare.
cam liniste pe-aici dupa cum se vede.
nici nu stiu de unde si cu ce sa incep.
aaaaa, ba da, am vazut pozele de la petrecerea bosului david. acum ca stiu si eu despre ce-i vorba in "propozitie"(cunoscand buna parte din gasca) sunt convinsa ca bosul a avut parte de o super, mega petrecere.
am sa incerc sa ma adun desi mi-e cam rau, ma incearca o stare de greata de zile mari. asa patesc cand merg cu masina.
ce sa va spun, in afara faptului ca n-am rezolvat nik cu parhonul( pt ca profesorul era ocupat cu un congres) mi-a placut tare mult aceasta "iesire" .de fapt ne-a placut pt ca si tati a fost foarte incantat de gazde si de gasca noastra.
olga e o pustoiaca slaba si frumoasa care si-a tot facut probleme ca se ingrasa de la doua prajituri de-ale mele
sunt o familie tare frumoasa si vesela, pe gustul nostru.
david.....iti vine sa musti din el nu alta. e asa frumos si....mareee...iar acum e si mergator.
de fapt am mai vazut familii frumoase la marea intalnire.
oricum is socata....
pt cine nu le cunoaste personal pe "autoarele" intalnirii vreau sa va spun ca sunt mai slabe si mai frumoase in realitate.
ghioceii...minunati toti.
nici nu stiu cu cine sa incep.
gazulicele...doua frumuseti. una slaba(mami care zici ca-i o adolescenta frumoasa si delicata) si una mai dolofanica.care sunteti fan gaza mica, va spun ca-i bestiala. chiar si acum cand ma gandesc la ea, fara sa vreau am dintii inclestati.sa musti din ea nu alta. e deosebita ce mai.asa mama, asa fatuca.
monnvas, nu stiu ce tot ne "bazaie" cu acel monti. poate doar ca sa se mentina ca de slabit chiar nu are ce sa mai dea jos.eu zic ca daca ai slabit de la chiscuta ti se "trage" nu de la monti. am vazut eu cum te alerga el bine mersi in gat la tine.e frumoasa rau si slaba. ce sa va zic ca are un ten.....mi-e rau. mi-am dorit o fata cu asa frumusete de culoare.ce noroc pe chiscuta ca-ti mosteneste tenul, o sa ai de "triat" la nurori..... chiscuta dupa ce a "calarit-o" bine pe mami, a stat un pic mai retras dupa care a venit si el la "gramada".
anca_nicolae.....va spun sincer ca nu ma asteptam sa fie altfel. e foarte activa si toata un suflet.nu m-as plictisi s-o ascult ca are si ce povesti. bb3 un brunetel tare frumusel si cumintel foc.
simplyana.....am crezut ca-i vero atat de copila. de slabuta nici nu mai zic. iar bb calin....nici nu se pune vorba sa fie confundat cu o fetita. l-am vazut. chiar si cu gecuta cu bulinute e un flacau de toata frumusetea. sa va mai zic ca dormea dus in timp ce noi aproape ca tipam pe langa el?bravo mami, sa-mi dai si mie reteta.
monique si gasca ei.cand ma uitam la ioana mi se derulau in minte pozele cu ea, cu o "ajuta" pe mama la bucatarie si mai ales cum ii dadea de lucru dupa ea.
de la monique, tb sa iau ceva lectii despre
intarcare si ambitie.
denisamada si adela.felicitari mami pt asa minune.e atat de dulce si vioaie adela de nu va vine sa credeti. acum e aici, acum e dincolo. si e o "mana" de copil. doamne ce draga mi-e. am sa va pun poze frumoase cu ea.(dar maine)
revin, s-a trezit maria
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Nicky09 spune:
Fetelor, multumesc de sugestii, Kea, eu nu il pun in pat sa doarma, Nicho doarme in patutul lui, doar ca se trezeste din ora in ora si nu readoarme decat daca il pun la san.De aceea ma lamentez ca nu mai pot, dar am sa incerc sa il pun sa doarma langa sotul meu, poate functioneaza...cine stie, desi sunt convinsa ca o sa planga pt ca nu primeste nimic.Am incercat doua nopti la rand cu sotul...care mi-l lua in brate, il plimba si il legana,dar plangea in continuu. A rezistat de doua ori in prima noapte(sotul) si o singura data in a doua noapte, dupa care mi l-a pus in pat zicandu-mi: "ia-l, ca te vrea pe tine, nu mai suport sa il aud plangand...mi se rupe inima"
Asa ca baza prea mare in el nu am.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Si Shasa, te rog, imi mai zici inca o data cum se numea crema aia pe care mi-ai recomandat-o pt candizoza de scutec? Nu mai gasesc unde mi-am notat. Keutu cheliutu |
Este vorba de nidoflor. La baietii mei a fost foarte buna si nu doar pt. candidoza de scutec.
Cat despre alte medicamente:
-smecta pt diaree
-ambroxol picaturi pt. tuse
-hidrasec pliculete pt diaree
-antitermice cred ca nu-i cazul sa iti spun fiindca banuiesc ca ai si acolo
-eu pe lista andiareice as baga si furazolidon copii, eu la nevoie am dat (chiar si lui Petru) si a facut minuni
-saruri de rehidratare orala
-ciloxan (picaturi pt. ochi)
-fenistil gel pt. ciupituri sau urticarie
Nu imi mai vine nimic acum dar daca imi amintesc .....