LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**
Raspunsuri - Pagina 7
carla28 spune:
lui David, sa aiba parte de tot ce e mai bun in lume si sa isi bucure parintii.
Am admirat pozele de la petrecere, frumosi toti copii, dar vedeta tot David ramane.
Mamicilor cu copii bolnaviori, le doresc insanatosire grabnica.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Pisik06 spune:
Seara buna!
FLORIC, eu i-am dat si ii mai dau Paxeladine (pt acum nu a tusitm acum a inceput zdravan), aspirat + opthamesone in nas, Panadol de 2 ori/zi si cate 2 fasuri de Tantum verde tot de 2 ori pe zi.
Era mai bine, dar acum a luat-o tusea si muceste groaznic.
Am culcat zgatia si acum ma duc si eu sa mai fac una alta
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Hello !!
Astazi am umblat toata ziua, a fost super ! Vremea a tinut cu noi, Alexandra la fel asa ca am avut o zi reusita !
Am fost si la niste prieteni a caror fetita are 10 luni, Alexandra aproape ca nu a bagat-o in seama , in schimb cand a aparut verisorul ei de 8 ani s-a schimbat situatia, a inceput Alexandra sa-i arate si schemele ei de balet, pupici si... ce stii la ce mai ajungeau daca nu plecam acasa
Astazi oricum a fost vedeta , am imbracat-o in rochita de la Paste cu palarioara aferenta si esarfa asortata ! Pasea tantosa nevoie mare de mana cu tati
Si ca sa fie manechin nu a mancat mare lucru azi, a compensat cu tziti !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Pisik06 spune:
Off, Ana s-a trezit de vreo 3 ori pana acum, e infundata rau, nu poate respira, tuseste, cred ca o supara si burtica
Macar nu are febra, dar zau ca era mai linistita pana azi, acum s-a inrautatit, probabil asta e evolutia bolii.
Dar ce e important si nu v-am zis e ca azi ANA A MERS.
Nu f mult, dar din proprie initiativa si repetat. Nu se poate ridica de jos fara sa se sprijine de ceva, dar pleaca singura din pct.A in pct.B, pe distante scurte si inca f precaut. Sigur ca 99% din mers se desfasoara tot patruped si cum ma prinde tipa ca vrea in brate, dar e totusi un inceput, nu?. E asa dulce cum merge cu mainile ridicate si repede repede, sa nu carecumva sa cada. Evident ca in 3 pasi e in fund
De data asta chiar plec, somn usor
Pozele noastre
novus spune:
Ela si eu abia astept sa ne vedem la Sighisoara, daca nu poate si mai repede, poate aterizez in capitala !
Pisik,, Floric multa sanatate Anei si lui Raru!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Dar ce e important si nu v-am zis e ca azi ANA A MERS. |
Felicitari !!!
Vezi ca nu e mai prejos nici Ana ?!!!
Am implinit 1 anisor !
Pisik06 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani Briseis! La multi ani David! Felicitari Ana! |
Ne e dor....
Pozele noastre
Anaan spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Dar ce e important si nu v-am zis e ca azi ANA A MERS. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Bravoooo, Ana!!!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Pisik06
Ne e dor.... Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Te sunt maine dupa pranz, daca esti libera.