LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

LA MULTI ANI !
Andrei Rares Sa cresti mare si sanatos!
Pt mami !

Mergi la inceput

Anna , Pisik mersi m-am linistit.M-am simtit prost ca m-a apucat lauda da mi-a trecut.

Si felicitari Ana pt mers. Pisik asta a fost asa ca sa iti dea peste nas. Sanatate sa va faceti repede bine.
La fel si Raru, Dragos, Maiuta , Mutu si cine mai e bolnavior.

Kea imi pare rau de patania cu masina.Bine ca nu a fost mai rau.Cat despre service ma gandesc ca acolo sunt mai profi oamnenii decat aici.Ca eu cand ma gandesc ce am patit si la faza asta mi-e rau.Listuta a avut grija Sasha sa iti faca.

Sasha pozele sunt asa ca sa imi inchizi gura.Da bune si astea decat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Anna , Pisik mersi m-am linistit.M-am simtit prost ca m-a apucat lauda da mi-a trecut.

Si felicitari Ana pt mers. Pisik asta a fost asa ca sa iti dea peste nas. Sanatate sa va faceti repede bine.

Kea imi pare rau de patania cu masina.Bine ca nu a fost mai rau.Cat despre service ma gandesc ca acolo sunt mai profi oamnenii decat aici.Ca eu cand ma gandesc ce am patit si la faza asta mi-e rau.Listuta a avut grija Sasha sa iti faca.

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Doar am spus ca sunt facute cu tel in parc:)) Ma gandeam ca scap de bici asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mama ce mesaj kilometric
o scurtez acum pt ca maria inca se foieste.

leloo si cu bubu_tea la fel, doua pustoaice impreuna cu frumosii maria si tudor.pacat ca au stat mai putin.
saby...alta familie frumoasa. saby si maya sunt pe cat de frumoase pe atat de finute.nici de ele nu te saturi privindu-le.
marea familie a lu pisik. de la tati vi se trage. tare mult mi-a placut si de ei. pisik nu se lasa mai prejos nici ea. kg bine proportionate.are mereu zambetul pe buze
iar fug, s-a tezit

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Am vazut poze cu absolventu David.Ce elegant, parinti frumosi, bebei deliciosi, ce mai toate ingredieentele unui party reusit!

Luana m-a topit.E adorabila cum mananca ea.Ayla .

Nicky nu stiu ce sa te sfatuiesc cu intarcatu ca nici eu nu sunt mai breaza.Am zis ca renunt la 1 an da ..

Fetele eu am o intrebare intrebatoare...CUM IL FAC PE BERBEC SA DOARMA IN PATUT?
Doarme in patut pana la 1, cu foieli bineinteles, da nu ma deranjeaza ca eu la ore dintrastea nu dorm.Dar dupa ce adorm si eu nu rezist la atatea scanceli, foieli, ba suzi, ba titi si il iau cu noi.E si nici titi nu ii mai trebe daca e cu noi in pat.Dar vreau neaparat sa doarma in patutu lui..am eu pasarelele mele cu cosleapingu mai ales ca deja re 1 an.Nu vreau sa ajunga sa faca buletinu si sa doarma cu masa in pat..ca stiu cazuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Doar am spus ca sunt facute cu tel in parc:)) Ma gandeam ca scap de bici asa

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Pai de data asta ai scapat de bici .
Da data viitoare gata.
Deci avertisment: FA SI TU POZE MULTE SI CALUMEA CA SCOT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Dar ce e important si nu v-am zis e ca azi ANA A MERS.

Felicitari !!!

Vezi ca nu e mai prejos nici Ana ?!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Pai asa vreti voi sa conduceti plutonul mototolilor?? sanatate multa, sa treaca repede boala!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Multumim mult pt aprecieri si comentarii frumoase

Aveam sa va zic si eu mai multe, dar sunt cam nauca, caci am avut "show" cu David in seara asta si inca nu stiu de la ce.

Multa sanatate bebeilor bolnaviori.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Fetele votat la concurs.
Simona mama ce de puncte ai...ai psu biciu pe toti sa te voteze?1!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Multumim mult pt aprecieri si comentarii frumoase

Aveam sa va zic si eu mai multe, dar sunt cam nauca, caci am avut "show" cu David in seara asta si inca nu stiu de la ce.

Multa sanatate bebeilor bolnaviori.

Olga, mamica lui David iepurasul

Neata !
Nu sunt singura dilie de aici yupiiiii !
Boss sa ii treaca orice ar avea.
Poate mai vrea un party...

Mergi la inceput