LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisikule, ce i-ai dat Anei sa ii treaca?

Aaa, ce bine v-ati gandit cu concursul pe mailul comun. AM avut o mare surpriza sa ma votez.

Asa si ca sa inchei intr-o nota vesela...Nu stiu daca v-am spus despre Rares ca vorbeste non=stop cand este treaz, uneori si in somn. Bine, vorbit e mult spus. Intelegi voi, troncaneala din aia de copil.
Si azi noapte cand se trezea , tusea de ii ieseau ochii apoi ma vedea la lumina becului de afara radea si mai sporovaia cateva vorbe. Ma bufnea si rasu'. Ce o fi mai avand de spus? Eu ii ziceam Culca-te. El mai tragea un zambet...tot-to-to Nu stiu ce zicea dar cert e ca mai avea ce vorbit.

Eu rad de el ca ar avea un numar de cuvinte pe zi de vorbit ori daca nu le termina mai baga din ele si noaptea.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Intru scurt sa multumesc Geaninei si lui Anaan pentru sustinere

Am fost ieri la ortoped si intr-adevar a fost cum au spus toate fetele: sa lasam baiatul in pace pentru ca acum isi formeaza mersul, abia dupa 6 luni de cand merge sigur si singur (!) se observa daca e cazul, el n-are vreo deformatie de oase/picioare, ci uneori pozitioneaza gresit piciorul stang in timpul mersului. Mi-a zis sa nu-l punem deloc in premergator si sa-i dau calciu (pediatra imi interzisese sa-i dau calciu ) De kinetoterapie si incaltaminte ortopedica a zis ca nu e nevoie. Asta dupa ce l-am boscorodit 3 zile la rand pe sotul meu ca am cumparat n-spe mii de incaltari care ne placeau noua cum arata dar nu sint bune pentru copil si n-a vrut sa-i luam din start ghetute ortopedice

S-a uitat si la putza si a zis ca acolo n-a lucrat destul tati, sa mergem luni sa decaloteze cu penseta () Se face anestezie?, cum? ii pune injectie?, unde? in putza?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Si inca o data ii urez lui David LA MULTI ANI! de 1 anisor Sa creasca mare si sanatos, voinic si frumos, destept si norocos!

Si sa-i multumesc Olishkai pentru super-party de aseara A fost cea mai frumoasa petrecere la care a participat Ianis vreodata

Iarasi nu pot sa ma abtin sa nu-mi exprim toata stima si admiratia pentru mamica moderna Anca care se descurca perfect cu 3 copii singura si reuseste de fiecare data sa fie "sufletul petrecerii", si pentru Gheisa noastra care aseara era si mai frumoasa, si mai slaba, si mai inalta, si regretul ca n-a fost acolo si sefa noastra organizatoarea Novus De bebei ce sa mai zic... toti unul si unul, adorabilul sarbatorit big boss ce aplauda cu fervoare in mijlocul familiei, Gazulina eleganta si mergareata , bb3 mexicanul , Lena care e mai frumoasa decat in poze, Ioana vanjoasa, Tudor cu nasucul "boltuit" si bineinteles Ianis cel cuminte

M-am simtit in elementul meu langa mama si matusa Olgutei, frumoase, chochete, aranjate, cu fusta scurta si decolteu (cum numai rusoaicele stiu sa poarte), care cu graiul lor moldovenesc si umorul specific rusesc m-au distrat teribil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Am fost aseara cu Ana la doctor, e ok, mai are rosu si un pic de puroi in gat, mi-a zis sa ii mai continuu tratamentul vreo 2 zile si sa o tin si azi in casa (si e asa frumos afara acum).

Oricum, a scapat usor.

M-a cam speriat doctorita, ca mi-a zis ca e o epidemie groaznica de rotavirus, era terminata, cat a stat cu noi i-a sunat telefonul in draci. O sunau cei de pe sectie ca mai venea cate un copil suspect de rotavirus. De aia nici nu ne-a consultat pe sectie, ne-a dus departe de zona respectiva.
Asta e, Dumnezeu sa ne pazeasca, ca Ana nu are nici vaccinul facut

Eu sunt cam trista azi, ca sotul e plecat pana maine si week-end-urile eram obisnuita cu el. Parca e casa goala, e tare straniu. O sa vina mama pe la noi si sper sa pot pleca si eu pe la niste cumparaturi, ca bate vantul prin frigider

Va pup si va doresc week-end frumos

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Ana, sa te faci bine repede-repede sa te poata duce mami la plimbare!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Intru scurt sa multumesc Geaninei si lui Anaan pentru sustinere

Ma bucur ca n-au fost probleme mari. Exact asa au fost si recomandarile pentru Andrei.

Mergi la inceput

Ela, Ianis seamana foarte mult cu tine. Imi place freza lui

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele de la petrecerea lui David. Ghioceii au fost, ca de obicei, simpatici foc, iar sarbatoritul parea marcat de importanta momentului.Familia Olgai mi se pare faina de tot, se vede cu cine seamana ea asa frumoasa: mama, matusa, surorile ei parca-s rupte din romanele rusesti. Si din poze se vede legatura stransa dintre ele, multa dragoste si afectiune reciproca...iar tati e perfect integrat printre frumusetile alea

Mergi la inceput

Eu nu stiu care este Lena

Mergi la inceput

Floric, desi nu-i de ras, nu m-am putut abtine sa nu ma amuz un pic de Rares care nu-si lasa povestile, indiferent de starea de sanatate. Sa se faca bine si sa-i treaca mucii aia enervanti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Multumesc fetele.

Rares este mai bine. Vreau sa cred ca vom petrece o noapte mai civilizata. Nu ii mai curge nasul ca la robinet. Doar a rams infundat. De tusit mai din 5 in 7. SPer sa treaca o data.

Ela...cam greu cu putza. Eu am fost cu Rares pe la 7 luni si NU se foloseste nici un fel de anestezie. Totul este LIVE.. Oricum te va da afara din cabinet. Eu dupa 2 usi inchise tot l-am auzit cum zbiera. Dar a trecut. Primul pishu e mai dureros dar apoi e okeiu. Si ingrijirea de dupa e foarte importanta. La Rares, pentru ca imi era mila sa decalotez acasa sa nu il doara, se lipise la loc. Oricum 2 zile nu umbli deloc la putza. Apoi la baie tragi usor pentru a spala. Si cand am vauzt ca e groasa,ca se poate lipi si iar sa ne ducem si asa mai departe m-ama apucat strasnic de decalotat. Acum nu mai sunt probleme.

Multa sanatate.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput