LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**
Raspunsuri - Pagina 5
m_monique spune:
am fost si noi ieri la petrecerea lui david, unde copiii mei s-au simtit foarte bine. cand am plecat de acolo erau franti.
andrei pe drum a purtat discutii filosofice cu anca, naucind-o cu intrebarile: "anca tu ai sot? cum il cheama pe sotul tau? ca pe sotul lui mami il cheama bogdan". a intrebat-o pe anca inclusiv despre masina.
m_monique spune:
Nicky09 stiu prin ce treci. si mie mi s-a acrit de alaptat, mai ales ca eu am mai alaptat 1 an celalalt copil.
faptul ca bea 50 ml de lapte e un inceput. continua si nu te lasa descurajata.
eu pe ioana nu o las sa manance noaptea. daca se trezeste pana la ora 4, ii dau apa, o mangaii pe spate pana adoarme. de cateva zile mai suge numai pe la 4 dimineata, cand sunt prea adormita sa-i fac lapte praf. in rest nu-i mai dau sa suga.
sincer, regret ca nu am intarcat-o acum o luna, cand dadea semne de intarcare. atunci am zis sa o las sa faca 1 an, ca sa nu fie diferenta intre copiii mei. intre timp a fost bolnava, si am lasat-o sa suga mai des. dupa ce s-a facut bine a trebuit sa muncasc sa o aduc pe linia de intarcare, iar de marti seara nu i-am mai dat sa suga seara. sunt convinsa ca in cateva zile vom incheia cu alptatul.
daca ai nevoie de idei sau sustinere, te rog sa ma contactezi pe privat, ca nu prea am timp de forum.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique am fost si noi ieri la petrecerea lui david, unde copiii mei s-au simtit foarte bine. cand am plecat de acolo erau franti. andrei pe drum a purtat discutii filosofice cu anca, naucind-o cu intrebarile: "anca tu ai sot? cum il cheama pe sotul tau? ca pe sotul lui mami il cheama bogdan". a intrebat-o pe anca inclusiv despre masina. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Te/v-am vazut si admirat
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Pisik06 spune:
Neatza!
Am admirat pozele de la ziua lui DAVID si iarasi m-a apucat jalea ca nu am putut veni . Mereu cand imi doresc ceva si ma pregatesc intens nu se intampla.
In fine, mai important e ca piticii nostri sa fie sanatosi, ca petreceri si intalneli vor mai fi.
Am fost aseara cu Ana la doctor, e ok, mai are rosu si un pic de puroi in gat, mi-a zis sa ii mai continuu tratamentul vreo 2 zile si sa o tin si azi in casa (si e asa frumos afara acum).
Oricum, a scapat usor.
M-a cam speriat doctorita, ca mi-a zis ca e o epidemie groaznica de rotavirus, era terminata, cat a stat cu noi i-a sunat telefonul in draci. O sunau cei de pe sectie ca mai venea cate un copil suspect de rotavirus. De aia nici nu ne-a consultat pe sectie, ne-a dus departe de zona respectiva.
Asta e, Dumnezeu sa ne pazeasca, ca Ana nu are nici vaccinul facut
Eu sunt cam trista azi, ca sotul e plecat pana maine si week-end-urile eram obisnuita cu el. Parca e casa goala, e tare straniu. O sa vina mama pe la noi si sper sa pot pleca si eu pe la niste cumparaturi, ca bate vantul prin frigider
Va pup si va doresc week-end frumos
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Hellou !!
Dau o daca mai are cineva pofta, noi ne-am trezit de la 07.20 si acum e tura a 2 a de somn asa ca imi beau si eu cafeaua linisita !
Am vazut si eu pozele de la ziua Boss-ului care m-a dat gata din nou ce trendy este !
Am vazut multi copii frumosi , Gazulina eleganta si cocheta cum ne-a obisnuit iar pe Ianis nu l-am recunoscut din prima, asa schimbat mi se pare, e baietel deja, fumusel foc !!
Tortul mi-a placut mult, tare haios si cred ca si delicios !!
Intr-un cuvant sau doua, o petrecere pe cinste !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
inapreda spune:
Unde sint poze de la ziua lui David?
Novus, multu' de cafea; inca nu am baut; mi-a venit tanti la curatenie si am iesit cu Ian in curte; de abia acum l-am adormit; fug sa-mi iau si o tigara
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Unde sint poze de la ziua lui David? |
Aici : http://picasaweb.google.com/olgagireada/LMADAVID1an#
Olga, sper ca nu te superi ca ti-am luat-o inainte
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
inapreda spune:
Ma prinsei singura ca Olga puse pozele pe Picassa ca doar n u era sa le puna in Mall
Frumoase poze, superba petrecerea, titi rau sarbatoritul!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
inapreda spune:
Novus, multu' Nu cred ca se supara Olgutza ca ea nu-i suparacioasa
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Floric spune:
Salutare stufete!
Sunt usor zombi. Am traversat o noapte groaznica. Simt ca nu mai trece o data raceala. Atat a tusit aseara incat cred ca si-a facut rana in gat. El incearca sa fie vesel dar parca nu s-ar mai da jos din bratele mele. Atat imi e mila de el. Imi vine sa bolesc si eu cu el in pat.
I-am dat toata gama de medicamente recomandate si ne-recomandate. Azi noapte a mai facut si febra Si nu stiam cum sa ii dau Panadolul. Apropo, cadn constatati ca are febra noaptea cum ii dati? Il treziti pur si simplu sau ii bagati seringa pe gat cu japca?
Va intreb pentru ca Rares tocmai era intr-un moment de acalmie si atipise si el si atat imi era mila sa il trezesc incat am preferat sa stau sa il pazesc (l-am dezvelit, l-am dezbracat, doar, doar s-o raci) ca sa nu il trezesc. Pana la urma l-a trezit o tuse nebuna si i-am varat seringa pe gat. Nu prea a inteles el ce si cum dar apoi i-am dat si sa suga si s-a linistit.
Mi-e groaza cand ma gandesc ca vine iar noaptea. Spun asta pentru ca ziua nu prea face rau, im da chiar impresia ca ii trece. Ei, cum se innopteaza e jale. Deh, cum zice proverbul Toate durerile pe noapte vin.
Mi-a recomandat o prietena sa ii dau Humex expectorant poate face ceva.
Nici nu stiu ce sa ii mai dau.
Simona, ai avut dreptate cu Stodalul...apa de ploaie, doar ca trebuie sa iei cu sticlelel nu cu ml. Apropo, ai avut curiozitatea sa vezi din ce e facut? Sa imi pice plombele...Planta de stevie, Floarea PAstelui, etc. Si eu astept sa treaca tusea...si repede.
Nu am renuntat nici la ceaiul de ceapa. Siropul ala minune de ceapa nu i-am mai dat (de care a spus Bogdana) dar o sa revin si la el.
Ce Dumnezeu sa fie ca vad ca si alti copilasi sporesc in muci?
Sanatate "mucosilor"
MA gandeam eu la Ana...sa ramana mai prejos decat Rares. Dar chiar trebuia sa ia si ea mucii?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel