LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Sunteti toate afara, cred...bate vantul pe-aici!Si noi ne petrecem o mare parte din zi cu plimbari, e prea frumoasa vremea ca sa stam in casa.Mababei, Eva se simte mult mai bine, multumim de intrebare. S-a rezolvat si cu scaunul si cu raceala Am admirat pozele Boss-ului, ce sa mai, superbe! Cred ca a fost o zi tare frumoasa. Si tortul ft frumos si cred ca si bun, nu? L-ai gustat, Olga? Sau nu ai mai indraznit dupa prajiturile Mihaelei? Si noi am inceput sa ne pregatim pentru petrcerea de 1 an, mai intai cu cadouri. I-am luat Evei o carte cu animale, cand dai pagina se aude animalul desenat acolo, ea e fascinata de carti in general si de asta in special. I-am luat si Surpriza formelor de biscuiti, am gasit-o la 70 ron in Metro. Mai erau cateva jucarii reduse, si reduceri bunicele de 30-40 lei.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

sal'tare!!
si noi mai mult pe afara am stat w-e asta
am facut poze frumoase in parc, o sa le pun mai tarziu
sa stiti ca am trecut prin cora si am vazut o groaza de hainute frumoase cu niste preturi excelente; sunt multe bumbacele, dar si rochite pt vara tare simpatice

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Of mai fetelor, cand va aud cu statul afara, imi vine a urlu
Azi am avut o zi oribila. Ana este super agitata, plina de muci, tuseste ingrozitor, cred ca ii iese inca un canin, nu stiu, dar nu vrea decat in brate si plimbata, daca stam jos e jale. O apuca urlatul din senin, manca si deodata urla si imi dadea peste mana, peste farfurie, de a facut toata bucataria varza. Nu stiu ce sa ii mai fac, numai la desene sta calma 5 minute legate, dar nu o pot tine cu ochii in tv toata ziua. Ii e si somn, dar nu poate dormi. A adormit la 18:10, s-a trezit in 20 de minute. Acum iarasi e in pat, dar ma duc la ea ca plange. Of, nu mai rezist

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!
Si noi am fost pe-afara aproape toata ziua. Cum tati a lucrat azi, ne-a dus si pe noi cu el ca ne era urat singuri acasa, asa ca, in timp ce el isi rezolva problemele de serviciu, noi ne-am plimbat printr-un targ de mancaruri care mai de care, "Gustos de Alba" ii zicea, de unde am achizitionat niste bunataturi care numai bine nu mi-or face la silueta, dar imi vor oferi ele alte satisfactii: paine si prajituri de casa, muschi cu tot felul de condimente, branza de burduf, dulceata de nuci verzi...
Dupa-amiaza ne-am petrecut-o la nasii lui Andrei si, cum-necum, ne-am hotarat sa-l tundem. Zis si facut...numai ca m-a apucat o jale de mor: sub parul ala al lui se ascundea un baietel si m-au luat deja nostalgiile dupa bebele meu. O sa pun si poze mai tarziu sau maine, sa vedeti rezultatul masacrului

toti bebeii bolnaviori ( pe Ana in special!) si le doresc sa se faca bine cat mai repede!

Ramona, merci de pontul cu Cora!Pupam logodnicasi cuscra!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Off, Ana s-a trezit de vreo 3 ori pana acum, e infundata rau, nu poate respira, tuseste, cred ca o supara si burtica
Macar nu are febra, dar zau ca era mai linistita pana azi, acum s-a inrautatit, probabil asta e evolutia bolii.

Dar ce e important si nu v-am zis e ca azi ANA A MERS.
Nu f mult, dar din proprie initiativa si repetat. Nu se poate ridica de jos fara sa se sprijine de ceva, dar pleaca singura din pct.A in pct.B, pe distante scurte si inca f precaut. Sigur ca 99% din mers se desfasoara tot patruped si cum ma prinde tipa ca vrea in brate, dar e totusi un inceput, nu?. E asa dulce cum merge cu mainile ridicate si repede repede, sa nu carecumva sa cada. Evident ca in 3 pasi e in fund

De data asta chiar plec, somn usor

Pozele noastre

Felicitari Ana pentru primii pasi, sa o tii tot asa!
Insanatosire grabnica iti dorim

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Am pus cateva poze cu Luana aici pot sa pap si singurica si clipul video aici.

Bravo Luana! Daca bine imi amintesc ai fost prima care a inceput sa umble, asa ca de ce n-ai fi si prima la mancat singurica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
[br Of, nu mai rezist

Pozele noastre

Offf Ana, un sa iti treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ne-am adunat si noi pe la casele noastre...in vastele apartamente

Felicitari (si sanatate) Anei mergarete !
Sanatate si celorlalti ghiocei raciti !

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea, pupam boss-ul si Olga, Brisuca si georgiana!

Am stat mai mult pe afara zilele astea, azi cel putin a fost absolut superb, am adunat leurda pt salata direct de la sursa, am mers sa hranim porumbeii care insa erau deja ghiftuiti si isi faceau siesta asa ca am plecat la pascut in Gradina Botanica unde mami a fost atacata miseleste de o radashca, de am zis ca nu mai ies din casa pina la iarna. Da, io, aia (verde) (nu gasesc ghilimelele si tstatura nu vrea neam sa treaca inapoi pe limba engleza...)

Altfel...am zis ca ma apuc sa tin un fel de jurnal al Pisilincai pe blog...sper sa ma si tina.

Ce vroiam sa va intreb/rog. Daca aveti cunostinte care au nevoie de traduceri din/in engleza si franceza, sint amatoare, la preturi competitive. Traduc si texte de specialitate, texte literare doar din limba straina in limba romana. Lucrari de licenta fac doar daca primesc din start toata documentatia necesara#537; eu pun cap la cap si tehnoredactez.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pisik ; sper sa treceti cu bine peste perioada asta; si tu.... muuuuuuuuulta rabdare, ca altfel nu se poate; stiu ca e greu si uneori iti pierzi rabdarea.... dar doar pe noi ne au gagalicii astia mici... si la cine sa se vaite si ei daca nu la mami????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, sanatate multa Anei !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput