LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Oare Bianca pe unde o fi ?? nu mai retin cand trebuia sa treaca prin zona, sper sa nu ne ocoleasca si ea !!

Eu de abia astept intalneli sa revad gasca de excursioniste precum si sa cunosc altele noi !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Novus, da, i-ar place o fetita frumoasa si dulce ca Alexandra

Sa-mi dai de stire cand ajungi in buc

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Cine mai vine la Sighisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Cine mai vine la Sighisoara?

Deocamdata confirmati :noi, Olga, Gaza, Saby, Denisamada, Anca Nicolae, Pisik, Iuca si voi evident !!
Cativ din pacate nu mai poate veni

Mai sunt insa in asteptare sper sa ne strangem cat mai multi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Va pup, caut pozele de la chef si ma retrag, am o stare ...maro.

M-am enervat, ca se pare ca mai stau singurica cu copilul vreo 2 saptamani, am fost in vizita sa ne cunostem noua ...matusa si nici nu stiu cum sa ma port si bomboana de pe tort, a intrat unul cu masina in noi, nu tare, noi eram pe loc, Keutu bea apa, nici nu s-a sinchisit, dar acum alte umblaturi, alta distractie. Problema e ca nu avem decat o masina, iar sotul lucreaza in alt oras, nu ne e totuna ca sta in service.

Ela, nici nu stiam de umorul rusesc. Zau, e drept ca ultimul roman/film rusesc l-am citit/vazut demult tare dar asta nu sesizasem.

Am vazut Ca Pisik si Föoric parca au puiutii bolnaviori, ii pupam asa muciosi cum sunt si le dorim sa se faca repede bine. Si bravo Ana pt ca ai prins curaj!!!!

Ah, mai am o rugaminte. Socrii mei pleaca saptamana viitoare in ro, si as vrea sa-mi cumpere de la farmacie cate ceva din ce e important sa am in casa. Am vazut ca vorbeati de saruri de rehidratare si tot felul de minuni de care eu habar n-am. Imi puteti va rog sugera ce sa le pun pe lista? Si Shasa, te rog, imi mai zici inca o data cum se numea crema aia pe care mi-ai recomandat-o pt candizoza de scutec? Nu mai gasesc unde mi-am notat.

Keutu cheliutu

Saruri pt rehidratare gasesti cu siguranta si in Germania (aici le zice si electroliti parca....)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Andrei Rares!!!!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

La multi ani pentru puiutul de nashic mic Andrei Rares!!!! sa cresti mare si sanatos pui mic, sa ne vedem cat mai des ca sa pot sa ma bucur din plin de minunea care esti tu
si pentru nasicii mei scumpi si dragi muuuulti pupi, si abia astept concediul impreuna

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

buna dimineata.
pt toata gasca.
olga, cred ca maria solidarizeaza cu david. si pe mine m-a terminat azi noapte. de cand s-a trezit n-am mai reusit s-o pun in patut. am stat ei la panda, dar cum ma pregateam s-o pun in patut, cum plangea.la un moment dat am atipit eu cu capul pe patut, stand sa adoarma ea mai bine.
deci joanna, si eu ma confrunt cu aceiasi problema. prima parte din somn o doarme in patut, dar restul in pat.

ne alaturam si noi la gasca de "nedormiti" si maraiciosi azinoapte; noi am fost la Campina, mutzu a refuzat categoric sa doarma ziua.... ca sa nu rateze distractie cu 'maie si 'taie .... si 2 pisici pe care i-a alergat de i-a capiat; pisa mica a fost "coafata" bine.... ca ea ar fi stat la el si goanga mea o iubea cu amandoua manutele infipte in balanita ei.... si evident cu smocurile de blanita smulse regulamentar la despartire; si se alinta de ea cu caputul, exact cum facea si mitzu; pisa mare e neinteresanta.... ca fuge de rupe pamantul cand il vede
si azinoapte dupa lupte seculare sa-l culc, ca nici gand sa adoarma singurel in alta parte decat la el acasa, a dat prima trezire le 12.30.... si n-a mai fost chip sa-l desprind de titi pana dimineatza; la 7 eram zombi , ma imbracasem cu o bluza super groasa de lana ca-mi era ingrozitor de frig (erau 25 de grade in camera... da' de la lipsa de somn eram capiata)... cand mi l-a luat mami am dormit juma' de ora pana m-a cerut cu urletele de rigoare.....
am incercat sa-l culc poentru somnicul de la 9, ca de obicei... nici gaaaaand; asa ca la 11 am plecat spre casa, ca nu ne mai intelegeam, a dormit putinel in masina, bine macar ca a stat cat de cat dupa aia, nelegat in centuri dar in scaunel (majoritatea drumului, nu tot); cum ama ajuns acasa i-au trecut si dintii, si nervii, a cerut direct in scaunelul de masa, a ras un borcanel pe loc (ca mancarica abia azi ii fac), a cerut olita.... si joaca nenen la greu; acuma doarme neintors in patul meu, intins pe juma' de pat si satisfacut.
sper sa reuseasca sa doarma mai bine la noapte, ca sa se refaca rezervele de titi.... ca tare mult le mai iubeste;
hmmmmmm, vad ca nu se adapteaza asa usor la calatorii cum mi-as dori eu; adica e obisnuit sa patruleze toata casa, si chiar e spatiu la noi in apartament, ca are un hol lung, plus camere destul de goale si libere.... si nu e foarte multumit in spatii mai mici; bine, mi se pare normal sa fie mai agitat trecand de la statul doar cu mine la un apartament mult mai mic, mai indesat si plus 4 oameni si 2 pisici

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Nu vreau sa ajunga sa faca buletinu si sa doarma cu masa in pat..ca stiu cazuri.

pai sa-ti mai prezint un caz.... barbati'miu ; a dormit cu ma'sa pana la 15 ani.... si crede-ma ca oricat ar incerca cineva sa ma convinga de contrariu..... consecinte exista. eu de asta sunt multumita ca mutzu e independent de acum, chhiar daca uneori sufar cand nu ma vrea deloc noaptea langa el, si mai "fur" 2-3 ore spre dimineatza de dormit cu nasul in el; dar daca nu adorm langa el spre dimineatza si se trezeste singurel e foarte multumit, il auad in interfon cum vorbeste singurel in pat; daca se trezeste langa mine e mult mai agitat;

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am fost cu copiii la gradina botanica. e superb, cu pomi infloriti si multe lalele. i-am alergat pe copii pe acolo. in drum spre casa in spate se sforaia la greu, pe doua voci.
ioana a picat lata. nu s-a trezit cand am dus-o in casa si am pus-o in patut. a dormit 2 ore jumate. cand s-a trezit a ras o portie de bors de vacuta, si 180 ml lapte praf.
ioanei ii place tare mult pestele. ieri am facut somn la gratarul fara fum. a mancat cu o pofta de zile mari.

Mergi la inceput