LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**196**
Raspunsuri - Pagina 10
m_monique spune:
buna dimineata!
noi vrem sa mergem azi in gradina botanica.
Bravo Ana! pisik asa e inceputul mersului, cativa pasi si restul de-a busilea. dupa ce va merge bine in picioare va reusi sa se ridice singura fara sprijin. asa o va descoperi singura, la fel ca si mersul biped.
mihaelacg ma bucur ca ne-am cunoscut. poate ne vedem si data viitoare, ca banuiesc ca trebuie sa revi la control.
m_monique spune:
fetele care vor sa fie votate: va rog sa-mi trimiteti pe privat id-ul de mess, si dupa ce ne contactam, sa-mi dati cate un buzz zilnic sa va votez.
nu am timp sa stau pe forum si nici sa urmaresc liste cu voturile. daca imi dati buzz pe mess va votez. asa am facut si cu pisigri.
mihaelacg spune:
buna dimineata.
pt toata gasca.
olga, cred ca maria solidarizeaza cu david. si pe mine m-a terminat azi noapte. de cand s-a trezit n-am mai reusit s-o pun in patut. am stat ei la panda, dar cum ma pregateam s-o pun in patut, cum plangea.la un moment dat am atipit eu cu capul pe patut, stand sa adoarma ea mai bine.
deci joanna, si eu ma confrunt cu aceiasi problema. prima parte din somn o doarme in patut, dar restul in pat.
am ramas azi noapte la familia lui pisik( ca daduse desteptarea pisica mea)
sunt tare frumosi toti 3 impreuna, iar ana este si ea frumoasa ca mami si foarte curioasa. desi nu a mers(la momentul ala) stia ca din carut are vizibilitate mai mare asupra tuturor bebelusilor decat daca ar fi mers si ea pe-acolo.
felicitari pt urmatorii pasi pe care i-a facut. mami pisik, ti-am zis sa stai calma. fata STIE sa mearga, doar ca o s-o faca cursiv cand vrea ea, nu voi
vezi? deja v-a mai aratat cativa pasi. pregateste-te, te asteapta km facuti aplecata, ca na, sigur nu vrei sa cada fata. eu is rupta deja de spate.
eu am ramas socata cu cata usurinta il duce in brate intr-o singura mana olga pe david. ai zice ca pt ea este un fulgusor.
ei, multe lucruri imp am uitat sa zic, dar imi amintesc eu pe parcurs.
din urma vreau sa recuperez poze, ca sigur sunt noutati.
acum plec iar la tara, ca de cand am venit ajut o tanara mamica de la tara sa alapteze ca are mari probleme, iar eu fac traseu la 30 km s-o ajut.
ne "auzim" mai dupa amiaza cand o sa descarc si eu pozele mele.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ela, Ianis seamana foarte mult cu tine. Imi place freza lui Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Multumesc! Toata lumea spune ca seamana cu mine, poate asa il determin pe tati sa mai facem o fetita sa semene cu el
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Dar ce e important si nu v-am zis e ca azi ANA A MERS. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Felicitari!!
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Am pus cateva poze cu Luana aici pot sa pap si singurica si clipul video aici. |
Wow! Super-tare! Bravo Luana!
novus spune:
citat din mesajul lui mihaelacg joanna, si eu ma confrunt cu aceiasi problema. prima parte din somn o doarme in patut, dar restul in pat. |
Exact asta e scenariul si la noi, pe la 1-2 se trezeste pt tziti si o mut cu noi in pat ca sa nu ma ridic de inca 3 ori
Tot imi propun sa o mut inapoi la ea in patut darrrr
Mihaela abia astept sa va cunosc si eu candva
Si pt faptele bune pe care le faci ajutand mamici !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
La noi desteptarea s-a dat astazi la 07 drept urmare la 10 s-a culcat din nou, astept sa se trezeasca sa putem pleca, mergem sa inspectam o cabana unde vrem sa mergem de 1-2 mai !
Am vazut-o pe Luana cocheta si la masa !
Ela, pai trebuie si o fetita , nu?! Cred ca Dan ar fi super incantat
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Kea Va pup, caut pozele de la chef si ma retrag, am o stare ...maro. M-am enervat, ca se pare ca mai stau singurica cu copilul vreo 2 saptamani, am fost in vizita sa ne cunostem noua ...matusa si nici nu stiu cum sa ma port si bomboana de pe tort, a intrat unul cu masina in noi, nu tare, noi eram pe loc, Keutu bea apa, nici nu s-a sinchisit, dar acum alte umblaturi, alta distractie. Problema e ca nu avem decat o masina, iar sotul lucreaza in alt oras, nu ne e totuna ca sta in service. Ela, nici nu stiam de umorul rusesc. Zau, e drept ca ultimul roman/film rusesc l-am citit/vazut demult tare dar asta nu sesizasem. Keutu cheliutu |
Kea, imi pare rau ca aveti neplacerile cu masina Poate gasiti un service unde sa o faca pe loc
E greu sa-ti dai seama dintr-un film/roman subtitrat/tradus de nuantele culturii unui popor, chiar si la un film german daca citesti subtitrarea pierzi foarte mult, tocmai de aceea prefer sa vizionez/citesc in limba originala, iar in calatorii prefer sa fiu printre bastinasi nu turisti.
novus spune:
Sper ca nu ati uitat ca in perioada 21 - 23 mai ne intalnim la Sighisoara
Cazarea este aici : http://www.dracul.ro/ contra 140 ron/camera/noapte avand mic dejun inclus
Pana acum s-a strans o gasca frumusica, mai avem retinute cateva camere ca si rezerva deci asteptam inscrieri !!
Am implinit 1 anisor !