Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 8
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi!
valentina, sanatate multa! Tin pumnii sa fie totul bibe si sa se termine cu problemele voastre!
miaunici, tare rau imi pare de papanash-ul tau, insa nu te pot ajuta nicicum!
Rox, sa-ti fie de bine vizita in Rai! Pozeee!
ancasilv spune:
Neata si de la noi, dupa lungi taceri. Ce mai faceti, sper ca toata lumea e ok, n-am apucat sa citesc mare lucru din urma. Vreau sa felicit toate proaspetele mamici, bebeii mici, mamicile in devenire si nu in ultimul rand, toti sarbatoritii din ultima perioada. Va pup pe toti!!!
Despre noi ce sa spunem...am fost plecati la Predeal o saptamana dupa Paste, unde a fost super bine, mai putin timpul care a fost asa si asa. Vlad a facut numai prostioare, insa m-a suparat rau cu masa. Nu vroia neam sa manince, mai ales ca eram mereu la alt restaurant, unde trebuia sa vada el totul si nu mai avea rabdare sa si manince. Asa ca mesele au fost cam cosmar,da cind am ajuns acasa si-a revenit cit de cit. Are zile bune si zile mia putin bune. In rest este un copil foarte activ, care ma uimeste in fiecare zi cite lucruri stie sa faca, sa zica. Este minunea mea si iubesc sa descopar in fiecare zi ceva nou la el.
Il inscriu si eu la gradinita, este una de stat chiar linga casa si il voi duce din mai citeva ore sa se obisnuiasca si pe urma din toamna la program intreg.
Intreba cineva de tratament de imunizare (miaunici?). Eu i-am dat Broncho-Vaxom in toamna si nu am avut nici o problema cu el. Adica toata iarna am avut doar vreo 2 reprize de muci si atit.Eu sunt foarte multumita de el. ii voi repeta tratamentul de doua ori pe an. Sper sa va fie si voua de folos.
Va pup si va citesc din umbra!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
SabinaY. spune:
Sanatate bonlaviorilor!
Tare greu e cu pui bonlavior!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
bernix spune:
Mey, pana in mai cand pleaca Roxana la Baecelona mai e, dar ce ma fac io ca luni ar trebui sa plecam la Viena cu catel, cu purcel?!
Si de nu i-as fi tot povestit Anei despre gradina zoologica si toate cele...
In alta ordine de idei, fata mea m-a anuntat duminica ca miercuri face 3 oua d dinozaur, sa aiba si ea 3 puisori ca Sid (din Ice Age), iar aseara mi-a zis ca Ana a facut uosoalele si le-a pus la soare.
Io: Nu ziceai ca le faci miercuri?
Ea: Au iesit mai deveme. Mielculi vin puisolii!
Sunt curioasa ce urmeaza azi...
bernix spune:
Si aseara cand a venit Bobo s-a bucurat si la pupat dupa care a strambat din nas: Miloase urat
Io: ce miroase, mama!
Ea: Miloase a Bobo!
Era saracu' transpirat si sensibila noastra l-a sanctionat imediat si l-a trimis la dus.
bernix spune:
In rest suntem bine, de 3 nopti fara scutec, la insistentele ei. Ma trezesc io la un moment dat, in jur de 3-4 dimineata si o pun adormita pe oala, deci si fara accidente.
Cu no.2 insa nu merge delocla wc/oala, s-a conditionat urat si nu face deloc-deloc fara pampers, chiar si trei zile. Sta pe oala si zice neputincioasa: nu iese!
bernix spune:
Bey, m-a apucat pe mine vorbaria si voi ati amutit!
Cecilia, unde mergeti in concediu?
Noi ne-am hotarat sa nu schimbam nimic, deci vom merge la acelasi hotel ca in ultimii 2 ani, Neptun Beach,la Sunny Beach - Bulgaria, in ultimele 2 saptamani din iulie.
greyeras spune:
Hai mai fetelor ca nici eu nu am fost la salina, deh scoala avea alte preocupari, dar promit sa recuperez. Neaparat organizez cat de curand o plimbare si o invit si pe Luy
.
Ca sa va povestesc si eu de Adelina, ieri am facut ordine in hainutele de asta vara, sa vad ce ii mai vine si ce nu, ca deh ma speriase caldura.... si fata mea s-a apucat de probat rochite, fustite.... m-a pus sa-i fac poze, tot tacamul, ce mai fotomodel are mama. In week-end am fost la sora mea si a pus-o sa-i scoata fustite ca sa se imbrace si binenteles ca nu a plecat acasa cu mana goala, se imbraca cu ele peste hainele de casa si peste pijamale noaptea, ceva de groaza.
In plus mi-a zis sa nu o mai tund ca ea vrea parul lung, sa-i iau rochita de bal ca a lui Cenusareasa si pantofi de cristal.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Bernix si eu o trezesc noaptea tot in jur de 3-4 o pun pe olita si dorm si eu linistita. La inceput abia se trezea, dar acum s-a obisnuit si nu mai obiecteaza. E haioasa tare pitica ta.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)