Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

miaunici, intr-adevar, e tare greu de prins un loc la dr Oros, si noi facem programare cu 3 saptamani inainte atunci cand vrem sa mergem la ea. Ceea ce inseamna ca nu e nici o sansa sa ajungi la dansa atunci cand ai o urgenta.
Oricum, eu zic sa mergeti totusi si sa discutati, iti poate prescrie ceva tratament de imunizare.
Multa sanatate !

Gabriela

Valentina, tinem pumnii stransi tare astazi, pentru diagnosticul final. Felicitari gradinarului curajos !

Ana, am citit de expozitia micii artiste... Ce frumos ca are asemenea preocupari... Si am vazut ca si Vlad ii calca pe urme, bravo ! Pupam frumosii

ramonaiani, te cred ca esti foarte obosita. Eu mi-aduc aminte ca pana la un an nu am dormit nici o noapte intreaga, Maria tot se trezea de 1-2 ori pe noapte. Si mi s-a parut greu. Dar tu, cu doi prichindei... Si trebuie sa le mai faci fata si singura, de multe ori... Jos palaria !

Cecilia, pana la urma unde plecati in vacanta ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui luy

Danuta, nu am fost niciodata intr-o salina si mi s-au parut interesante pozele voastre.

Mah, da' voi n-ati mers in excursie cu scoala la Slanic?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Chiar ca! A fost si Alexandra cu gradinita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Roxana, sa-ti fie de bine concediul.....eu abia il astept, dar dupa bomba de zi ca rezervarea e anulata si avem varianta sa schimbam data plecarii sau hotelul...cu scandalul de rigoare, am amanat plecarea pe 8 iulie si mi-am dat toate planurile de vacanta peste cap, dar recuperez in august.

Offf, multe planuri s-au dat peste cap cu nebunia asta. Si eu trebuie sa plec la Barcelona in mai si nu stiu ce va fi pana atunci.
Asa realizam ce mici suntem in fata naturii.

Mergi la inceput

Nu, duamna, pe noi scoala ne-a dus la Bucuresti, nu la Slanic !

Mi-aduc aminte ca am fost cu parintii la Slanic cand eram mica, dar nu am coborat in salina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

'neata si la toata lumea ca la ce vreme e afara cred ca e mare nevoie

Neataaa! Multumim de cafea. Mi-ai pus si lapte? Si zahar brun?

Mergi la inceput

Andreea, recunosc ca am inceput sa trag cu ochiul din cand in cand. Dar nu te-am vazut nici pe tine activa

Mergi la inceput

Iaca, sunt activa si azi, daca tot m-ati laudat ieri

Mergi la inceput

Are cineva abonament la Med Life ? Ma bate gandul sa schimb Medicover-ul pt ca acolo platesc o avere pt abonament, iar dincolo am o oferta f.avantajoasa prin firma ( in sfarsit s-au desteptat si 'conducatorii' nostri si ofera angajatilor aceasta posibilitate ).

Mergi la inceput

Asta e vreme de zacut, off, si cata treaba am la munca. Dar asa incet incet, le-oi birui eu.

Copiii sunt la gradi. Bine deocamdata, sper sa nu pupam vreo viroza ca e plin de copii cu muci si tuse pe acolo (asa zice mama, ca i-a dus saptamana trecuta). Dar ma rog, peste tot e asa, uite la mine in birou a fost epidemie saptamana trecuta, sunt vreo 4 bolnavi care abia acum sunt mai bine. Deci am plecat la fix, sa nu iau raceala.

Andrei a progresat mult cu olita, acasa nu mai scapa deloc, nici daca e in curte. Insa la gradi au fost probleme saptamana trecuta. Educatoarea lui a fost plecata si au stat la gramada cu grupa mijlocie, si banuiesc eu ca nu prea l-au dus la toaleta. Ieri a venit educatoarea lui si nu a mai fost nici un accident. Mai greu insa cu no.2, pentru ca se abtine, desi initial facea bine mersi la olita.

Cam asta despre noi. L-am gasit tare haios si vorbaret, dar tot cu stalcelile lui. Oricum imbunatatirea e permanenta. Mi-a povestit tare haios cum "a fatut tutui" de la "alesia" (colega de grupa, nu sora-sa, pe care o cheama "aiesada") care a "dat taunu in pap". Cam asa vorbim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Iaca, sunt activa si azi, daca tot m-ati laudat ieri

Asa,asa f bine!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput