Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Mah trebuie sa ies din casa si nu am nici un chef pe vremea asta si cu manzul dupa mine . Nici nu vreau sa ma gandesc, tre' sa-mi fac curaj.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, noi mergem o saptamana la Duni in Bulgaria, trebuia sa plecam pe 5 iulie , dar s-a amanat pe 8 iulie...., apoi o sa mergem in august la Baia Mare 2 saptamani si posibil inca o tura la mare la noi la sfarsitul lui august.

Noi am scapat de pampers ziua,nu am mai avut accidente de ffff multa vreme, am inceput mai timizi sa facem si la olita kk, noaptea inca face destul de mult asa ca mai aman scoaterea pampersul de noapte...astept sa se incalzeasca.....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru incurajari. Astazi mi-am propus sa ma odihnesc sa stau mai mult cu Daria. Sper sa ma lase si bebe care de altfel e cumintel.
La noi e vreme mohorita asa ca numai buna de relaxare.

Am citit perluta cu catelul balerin, bravo Ioana si dialogurile delicioase ale Anei.

Ma bucur ca s-au mai animat lucrurile pe aici. Roxana bine ai revenit. Sunt sigura ca v-a facut bine relaxarea si chiar drumul lung de intoarcere cu masina.

Cecilia ce zici ca se amina zborurile? Bine ar fi pentru noi ca nu sunt convinsa cu plecarea din iunie si vreau sa anulez biletele.
Tu nu puteai sa refuzi daca nu iti convenea data?

Greyerash si Daria a stat ieri in rochita. Astazi e in trening cu sandale. Pupam frumoasa care vrea pantofiori de cristal!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Daria cere mai multa atentie cind il alaptez pe bebelus.Vrea sa ne inbratiseze pe amindoi, sa se joace cu parul meu, sa mi se urce in spate, sa ma pupe...
Saptamina asta suntem singure, plinge uneori dupa tati si vrea mereu afara dar mie imi e foarte greu sa ies singura cu amindoi.

O sa incercam si noi fara pampers la noapte. Sunt curioasa cum va reactiona cind o sa o trezesc sa stea pe olita.

Va dorim o zi usoara la job sau acasa!

Mergi la inceput

Tit prin zona, am vazut pozele cu miruna frumoasa in rosu culegind sare. Danuta a urcat singura toateeee treptele acelea? Daria face scandal cind urcam in casa, fara cintecele sau numarat nu merge.

Am revazut si poza cu noi de la mare....

Mi-am amintit sa va spun ca numara perfect in engleza si cinta la fel de corect Twinkle twinkle little star. Imi mostenseste "urechea" pentru limbi straine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata!
Multumesc pentru incurajari. Astazi mi-am propus sa ma odihnesc sa stau mai mult cu Daria. Sper sa ma lase si bebe care de altfel e cumintel.
La noi e vreme mohorita asa ca numai buna de relaxare.

Am citit perluta cu catelul balerin, bravo Ioana si dialogurile delicioase ale Anei.

Ma bucur ca s-au mai animat lucrurile pe aici. Roxana bine ai revenit. Sunt sigura ca v-a facut bine relaxarea si chiar drumul lung de intoarcere cu masina.

Cecilia ce zici ca se amina zborurile? Bine ar fi pentru noi ca nu sunt convinsa cu plecarea din iunie si vreau sa anulez biletele.
Tu nu puteai sa refuzi daca nu iti convenea data?

Greyerash si Daria a stat ieri in rochita. Astazi e in trening cu sandale. Pupam frumoasa care vrea pantofiori de cristal!

nu era vorba de zboruri.....ne-au amanat rezervarea de la hotel

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Tit prin zona, am vazut pozele cu miruna frumoasa in rosu culegind sare. Danuta a urcat singura toateeee treptele acelea? Daria face scandal cind urcam in casa, fara cintecele sau numarat nu merge.

Am revazut si poza cu noi de la mare....

Mi-am amintit sa va spun ca numara perfect in engleza si cinta la fel de corect Twinkle twinkle little star. Imi mostenseste "urechea" pentru limbi straine.

Felicitari Daria, noi numai vrem sa numaram nici in romana, doar piticii ii numara, deci stie

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, sunt pe aici dar cu treaba. Am de facut o procedura si nu prea pricep ce se vrea de la mine. Oricum imi e tare dor de tine, sper sa reusim sa vorbim dimineata. Nici nu am apucat sa iti spun condoleante pentru bunica ta draga. Cat despre plecarea la Viena, sper sa reusesti, ieri si azi au mers cursele respective. In plus, e aproape si merge sa plecati si cu masina. Aaa, iar despre folosirea olitei noaptea, ca sa te linistesc, cu Alex m-am chinuit pana la 3 ani jumate.

Greyeras, nici lui Andrei nu ii mai vine aproape nimic de anul trecut, cu chiu cu vai ii mai indes niste tricouri dar e mare chin sa le scot dupa aceea.

Anca, bine ati revenit. Nu iti face griji cu concediul ca asa e, nu se omoara ei cu mancarea in deplasari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Luy, noi mergem o saptamana la Duni in Bulgaria, trebuia sa plecam pe 5 iulie , dar s-a amanat pe 8 iulie...., apoi o sa mergem in august la Baia Mare 2 saptamani si posibil inca o tura la mare la noi la sfarsitul lui august.

Pai poti pleca linistita, ca doar nu iti trebuie musai avion pentru distante asa mici.

Mergi la inceput

Citat:

Bravo Dariei!Dar eu asa ceva nu mai citesc ca ma apuca panica!

mamica si puii, e mai grea acomodarea la inceput, dar incet incet o sa va obisnuiti si cu iesirile in 3.

Mergi la inceput