Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 5
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi!
Luy, ce vorbareata ai fost azi
, evident ca si eu astept vestea despre bb din burtica, desi ca si voi, spun si eu, sa fie un bebe sanatos e tot ce conteaza!Despre gradi, intr-adevar, asta e de evitat la copiii mai sensibili, in categorie intra si Sara, mutarea dintr-un mediu in altul atunci cand au inceput sa se obisnuiasca. 
Roxana, bine ai revenit! Nu pot decat sa visez la vacante din astea exotice, ce ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile. Ma inscriu pe lista doritorilor de poze!
Erina, cam asa a fost si la noi, sani moi, la pompa nimic, dar observ cu bucurie ca parca a mai crescut productia de lapte de cand suntem exclusivisti
Eu am mai avut o tentaiva de cantarit inainte de controlul de 3 luni, dar Sofiei nu-i mai place cantarul si asa se zbate ca nu am putut vedea nimic. Semnalele insa sunt bune, fetita frumoasa si cu falcute si somnuri lungi. Noaptea am ajuns la 8-10 ore. E incredibil de cuminte puiul asta mic. Cat despre tigai, no comment, ca si pe mine m-au cam fript degetele. E clar o perioada dificila si solicitanta. Eu ma felicit pt initiativa cu bona, altfel nu ma vedeam bine, acum e infinit mai usor!
Danuta, frumoasa excursie ati facut si ce mare s-a facut Mirunica...Si noi planuim demult o excursie la salina, ca doar e f aproape de noi si am inteles ca s-a modernizat tare, dar in weekend e cam nebunie, as prefera in timpul saptamanii, eu insa cu Sofia nu pot merge ca ea nu e vaccinata BCG si am vazut ca nici acum nu au primit licenta cei de la Cantacuzino
In ce tara traim...POate merge doar tati si Sara!
Carpatina, m-am stricat de ras cu replica Ioanei
, se pare ca domnisoara mosteneste simtul umorului de la mami a ei
Vale, sper din suflet sa vii cu vesti mai bune, te imbratisez tare-tare!
Miaunici, 
O dupa amiaza frumoasa tuturor!
Betty, Afibebe La mUlti Ani!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ramonaiani spune:
Luy
ce activa esti!
Da, Daniel face anul in curand. Sper sa se regleze cu somnul, ca tot la 2 ore m-a trezit noptile astea. Sunt terminata
, mai ales ca ziua el doarme de 2 ori si Eliza o data, in contratimp ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Roxana_G spune:
Miaunici, multa multa sanatate lui Andrei, sa se faca bine repede. Nu stiu ce sa spun despre evolutia bolii lui, trebuie vazute analizele as zice eu, pare ceva bacterian si era normala o asemenea evolutie. Va tin pumnii sa fie totul bine. Medici nu prea stiu sa recomand, ca mie nu imi place niciunul.
Luy, in Maldive nu erau deloc caini. Doar pisici...de mare.
Si rechinasi, crabi, pesti tropicali. Chiar si delfini, dar in larg.
Gabriela,
vin si pozele, stai linistita.
valentina_22 spune:
Mda... am revenit si noi pe la caminurile noastre.
Am fost astazi la chirurg, am stat la coada ca pe vremea impuscatului, i s-a repetat ecografia, iar a doua opinie provizorie este ca nu se observa nimic la ficat, in schimb adenopatiile(chisturile) sunt prezente in burtica.
Maine mergem din nou pentru un diagnostic final.
Andrei a mers foarte bine la cresa astazi, mult peste asteptarile mele. A dat sa planga de cateva ori, dar cu autorul ingrijitoarelor, si ele indulcite la greu a trecut cu bine. Mi-au spus ca a mancat singur, a facut nani si a cerut olita. Cand am venit sa-l iau l-am gasit stand frumusel, in rand cu ceilali pitici pe scaunel la masuta. Isi bea ceiuletul si se uita la desene. A spus ca mai vrea la "topii" maine. Sa vedem daca il laudam.
Eu sunt rupta de oboseala, ne-a prins si ploaia,
acum le fac ghiozdanelul puilor pentru maine si ma bag in pat si nu mai fac nimic, nimic.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
LA MULTI ANI, Betty! toti fericiti si cu sanatate multa alaturi de baietii tai scumpi!
Bun venit, Roxy! Daca mai zici ca nu ai fundul slabanog, ma supar si va spun cate kg am!![]()
![]()
Carpatino, se pare ca Trandafirul e fiica maica-sii! ![]()
Luy, ce-o fi, sanatos sa fie (nu zic sa faca armata, ca in ziua de azi fac si fetele armata si oricum eu sunt impotriva ideii de armata obligatorie!)
Multa, multa sanatate Alexandrei de Valentina si piticului Andrei de miaunici! Tin pumnii sa se insanatoseasca repede!
Erina, eu zic sa o lasi mai moale cu treburile casnice si sa te odihnesti mai mult. Din lipsa de odihna apar si certurile cu sotul, probabil ti se pare ca nu te ajuta suficient, ca tu le faci pe toate...fa si tu mai putin, atat cat poti, trage mai putin de tine, important e sa fi calma si odihnita pentru copii.
Noi tocmai ne-am intors de la Helsinki, plecati de dimineata de la 8, eu trezita de la 6. Am start mai bine de 3 ore la ambasada, ne-au trecut toate caldurile acolo si toate astea din cauza pozei de pasaport a Alexiei, care nu iesea nicicum. Acum sper ca totusi sa o accepte aia din tara, ca i-au facut zeci de poze si pana la urma au ales una, desi bulinele alea nu s-au inverzit, adica softul nu au acceptat poza...sper totusi sa nu trebuiasca sa mai mergem o data pentru alta poza, ca moooor! Tineti pumnii, bine?
Va pup, sper ca maine sa fiu mai odihnita si sa am mai mult timp de povesti.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
Tinem pumnii, Yaia!
Erina, eu nu pot sa zic sa o lasi mai moale cu treburile casnice ca fix asa sunt si eu, ma irita mizeria, dezordinea,praful, vase nespalate si nu pot functiona cum trebuie
, ideal ar fi sa ai un ajutor, poate la menaj?
Gabriela, mami de
Gabriela77 spune:
Vale, prin ce momente treci, draga mea! Daca am putea ajuta mai mult!
Felicitari puiului mic si curajos, auzi la el ce cuminte a fost!
Gabriela, mami de
Gabriela77 spune:
Si ca sa inchei monologul pe ziua de azi
, mi-e dor de CUSCRA, esti bine? Ce-mi fac feciorii?
Gabriela, mami de
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Danuta foarte frumoase poze, nici noi nu am fost pana acum intr-o salina, pare interesant. Pupici lui Miru.
Miaunici multa sanatate piticului, imi pare rau sa aud asemenea vesti. Dupa ce a facut Adelina laringita i-am dat Septilin timp de 3 luni pentru imunizare, sunt tare multumita pt ca nu mi-a racit deloc toata iarna, Doamne ajuta! Poti sa-ti intrebi medicul pediatru am inteles cum sa i-l dai. Multa sanatate va doresc.
Valentina te cred ca esti obosita, numai sa fie totul bine pana la urma cu Alex. Bine ca lui Andrei ii place la cresa.
Roxana bine ai revenit!
Erina 
. Iti imprumut si eu din tigai. Sfatul cu ajutor macar pentru menaj cred ca e extrem de util in aceste momente.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Roxana_G spune:
Valentina, sper sa fie totul bine cu Alex. Va pupacim pe toti.
Yaia, ia hai spune cate kg ai!