Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 4
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Buna seara si de la noi. Afibebe, la multi ani. Sa fii sanatoasa si ai parte de toata fericirea si bucuria din lume alaturi de cei dragi tie! Vremea a fost frumoasa pacat insa ca noi nu am putut profita de ea. Astazi Alex a facut din nou o criza. De ceva vreme incoace are niste dureri teribile de burtica, ca un fel de colici, care dureaza in jur de o jumatate de ora, foarte dureroase la inceput si care scad apoi in intensitate. In fine, astazi dupa criza am fugit cu ea la spital, ne era teama sa nu fie vreo criza de apendicita. Ne-au tinut la eco, o ora , iar rezultatul ne-a bulversat. Dupa spusele ecografistei, Alex are niste calculi(pietre) la ficat si o multime de chisturi de vreo 2 cm in burtica. Maine dis -de -dimineata mergem la tipa care a operat-o pentru o a doua opinie. Sa vedem ce va fi, eu nu imi mai gasesc linistea, am o stare de tot kk si de cand am venit ma doare capul ingrozitor.Maine ar trebui sa fie prima zi de cresa pentru Andrei. Nici nu a inceput bine , ca abia astept sa se termine ziua de maine. Ma rog sa va pot da vesti bune maine. Tineti-ne pumnii sa nu fie ceva rau! Seara buna! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Vale
multa sanatate Alexandrei si sa veniti cu vesti bune de la doctor, iar lui Andrei succes in cariera de gradinarpoze
Marta si Miruna
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui carpatina Ieri, la plimbare prin cartier, vedem un caine care ridicase piciorul ..stiti voi, pentru treaba aceea Ioana: "Mama, uite, cainele face balet!" ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nu stii nimic de arta mai mami!
PS Nu imi merge mailul, poate ne auzim diseara.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui prisi Cuscra bine ai revenit pe meleaguri mioritice poze Marta si Miruna |
Mai greu cu povestirile. Dar sunt pe mess putin daca vrei o palavra usoara.
miaunici spune:
Pupici la toata lumea
Noi suntem tare tare necajiti, Andrei a facut al doilea episod de pneumonie interstitiala (primul a fost anul trecut in octombrie) si efectiv nu stiu cum s-a ajuns aici acum.
La primul simptom de nas infundat si febra am fost cu el direct la urgenta, diagnosticul "rosu in gat", tratament tinut exact cum ni l-a dat doctora. La 3 zile am facut control, merge bine continuati, dupa nici 24 de ore insa a inceput sa tuseasca urat. Iar urgenta, iar control, diagnostic acum "bronsita", tratament cu injectii (nu va spun ce chin), nu trec 48 de ore ca al meu copil se simte tot mai rau si se adauga si o febra nasoala, iar urgenta, diagnostic "pneumonie interstitiala". Ne-am internat pe loc la Gr. Alexandrescu, conditii foarte foarte proaste, primele nopti am dormit pe scaun langa el pentru ca l-au "cazat" intr-un patut tarc, doctora de abia se uita 5 minute la el in timpul zilei (desi am plicuit la greu pe toti). In cele din urma am plecat pe propria raspundere din spital cu copilul pentru ca din cei 8 bebelusi cazati in salon cu fi-miu 6 au inceput sa aiba varsaturi si diaree si mi-a fost frica sa nu ia si copilul meu ceva. Rezultatul final, avem inca branula in mana, mergem de 2 ori pe zi la tratament la spital, ii fac acasa aerosoli si-i dau siropuri si sper din tot sufletul ca saptamana asta sa-i mearga bine si sa ne faca externarea.
Nu inteleg unde am gresit si cum am ajuns la pneumonie, am alergat atata la urgenta tocmai ca sa evit astfel de complicatii si pana la urma am ajuns tot aici?!
Rugaminte: cine ma poate ajuta cu vreun sfat despre imunizare sau sa-mi recomandati un pediatru bun???? Sunt convinsa ca este varza copilul meu din punct de vedere al sistemului imunitar si nu stiu cum sa-l ajut sa treaca peste momentul asta.
Imi cer scuze sunt in urma cu cel putin 2 capitole, nu prea mai stiu ce s-a mai intamplat recent cu voi, o sa ma uit acum sa mai recuperez cate ceva. Sper ca sunteti bine cu totii (si mamici si pitici)
Pupici si multumesc anticipat
luy spune:
miaunici, multa,multa sanatate papanashului ! Nu stiu ce pediatru bun sa-ti recomand, noi mergem la dr.Oros de la Medicover si ne intelegem f.bine cu ea.
Nu am avut nevoie de tratamante de imunizare, neavand probleme deosebite cu Maria, asa ca nu te pot ajuta. Sigur insa vei primi sfaturi de la alte fete mai pricepute sau cu piticii mai incercati de virusi.
Inca o data, multa sanatate ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
luy spune:
Betty, la multi ani fericiti alaturi de baietii tai ! 
Sa te rasfete in fiecare zi !

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
luy spune:
Draga duamna, acum chiar ca mor de invidie : adicatelea pe la voi, la Beljica, dupa ce ca umbla cu covrigi in coada, cainii astia s-au apucat si de balet ? ![]()
Pupam trandafirasul dulce 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
luy spune:
Roxana, bine ai revenit ! Pe acolo, prin Maldive, ce faceau cainii ? ![]()
Asteptam poze cand ai timp - macar asa sa mai calatorim si noi, fie si virtual.
Sper ca ai numai amintiri frumoase de acolo si excursia aceasta a fost exact ce iti doreai. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
miaunici spune:
Pupici Luy
In primul rand, felicitari pentru sarcina, sa treaca timpul repede (in asteptarea bebitzului) si fiecare clipa sa va aduca numai bucurii.
La dna Oros mergem si noi, numai ca programul la Medicover este imposibil, trebuie programare facuta din timp, iar daca apare vreo urgenta cam greu.
Si eu am numai cuvinte de lauda la adresa dnei Oros, toata stima pentru dumneaei, atata doar ca atunci cand am nevoie de cineva, urgent, nu prea se poate.
Oricum o sa mergem la control si la dna Oros (asteptam externarea) pentru ca practic ea este pediatrul nostru, l-a vazut cel mai des pe Andrei si il cunoaste bine.
Pupici
luy spune:
Danuta, nu am fost niciodata intr-o salina si mi s-au parut interesante pozele voastre. Am remarcat ca Miru a facut provizii pentru voi si nu mai trebuie sa-ti faci aprovizionarea cu sare o perioada ![]()
Nu mai stiu daca ai scris, ce faceti, incepeti gradinita din toamna ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+

, iar rezultatul ne-a bulversat. Dupa spusele ecografistei, Alex are niste calculi(pietre) la ficat si o multime de chisturi de vreo 2 cm in burtica. Maine dis -de -dimineata mergem la tipa care a operat-o pentru o a doua opinie. Sa vedem ce va fi, eu nu imi mai gasesc linistea, am o stare de tot kk si de cand am venit ma doare capul ingrozitor.