Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 3
luy spune:
danuta, sper ca a fost frumos in excursie si v-ati simtit bine !
SabinaY, mai stai pe bancuta ? Cum se mai descurca Erika ?
In cazul Mariei adaptarea a durat aproape jumatate de an... De aceea am decis ca deocamdata sa nu schimbam gradinita, cred ca i-ar fi foarte greu sa se adapteze unei schimbari de loc, educatoare ( si ma refer la toate educatoarele din gradinita ) si copii. Cred ca ar fi o gradinita de stat in apropierea casei, dar nu stiu ce ofera, daca e cat de cat modernizata si cum e personalul. Si, mai ales, urasc ideea de a merge sa dau spaga. De fiecare data cand sunt intr-o astfel de situatie eu nu mai pot de rusine, in timp ce acela care primeste nu are absolut nici o jena
.
Vom face in continuare acest efort financiar si vom decide mai tarziu cum vom face fata nevoilor pentru 2 copii. La un moment dat probabil vom face trecerea la o gradinita de stat, dar asta nu va fi acum, in toamna.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
luy spune:
Gata, ma apuc de treaba ! Sa aveti o zi frumoasa !
Ramonaiani, v-ati facut bine ?
Am ramas cu impresia ca ti-am raspuns la ultimul email, sper ca nu ma insel ! Ca mi s-a mai intamplat sa scriu mesaj si sa nu mai apuc sa-l trimit, ca-mi apasa MAria pe taste si-l pierd 
Multumesc inca o data pentru sfaturi ! 
Mai aveti un pic si face Daniel 1 an... wow ! Ce baiat mare ai ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
carpatina spune:
La multi ani Betty! 
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Valentina, Doamne ajuta sa fie totul bine!
Toate gandurile bune sunt cu voi! Te asteptam cu vesti! 
=====================
danuta36 spune:
La multi ani fericiti Betty!

Luy chiar a fost frumos la Turda,un pic obositor drumul..am plecat la 9 dimineata si ne-am intors la 7 seara,Miru nu prea mai vroia sa stea in scaunul ei,tot zicea ca se da jos..pacat ca nu am mai apucat sa vedem si Cheile Turzii..cu alta ocazie..Am pus si cateva poze,unele au iesit intunecate... in salina era cam slaba lumina..
http://community.webshots.com/album/577389207wXUNmH
Roxana_G spune:
Bine v-am regasit, sunt din nou pe pamant din Maldive, a se citi Rai. Multe multe de povestit, nici nu prea am timp acum ca la munca lucrurile sunt cam precipitate. Intr-un fel a fost chin sa ajungem cu aeroportul inchis, am zburat Dubai-Istanbul si de acolo am venit cu masina. Dar altfel, e ok ca sefii mei sunt inca la Roma si imi revin intr-un ritm mai acceptabil.
Pana una alta sa uram
Afibebe si
Betty! Sa fiti sanatoase si fericite!
Valentina, o imbratisare mare pentru tine si toate gandurile bune pentru Alexandra. 
Sabina, haios Gheo si ma bucur ca tu esti mai bine.
Erina,
mare si pentru tine, cred ca iti ceri prea mult sa poti si zambi mereu si sa fii calma.
Roxali,
si pupici multi si tie!
Luy, abia astept sa aflu ce ai in burtica. Iar Maria sigur il va iubi pe BB si daca este fratior.
Hai sa bag repede un ochi si la capitolele din urma. Sper sa fie numai vesti bune.
Roxana_G spune:
Gata, bagat citiri. Pupici la toata lumea, bine ca sunteti sanatosi cu totii!
Gabriela, se pare ca Yaia avea dreptate, exact in Maldive era fundul meu, doar ca nu mai e la fel de slab dupa cat am mancat.
Va pupic, sa aveti o zi excelenta!
carpatina spune:
Ieri, la plimbare prin cartier, vedem un caine care ridicase piciorul ..stiti voi, pentru treaba aceea ![]()
Ioana: "Mama, uite, cainele face balet!" ![]()
=====================
prisi spune:
buna
o saptamana usoara
Betty
La multi ani!
Cuscra bine ai revenit pe meleaguri mioritice
, astept cu mare inteles detalii
poze
Marta si Miruna
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Ieri, la plimbare prin cartier, vedem un caine care ridicase piciorul ..stiti voi, pentru treaba aceea Ioana: "Mama, uite, cainele face balet!" ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

ce dulce , niste poze cu bobocul?poze
Marta si Miruna